Viitorul Mercedes-AMG EQE apare într-un nou teaser. Debutează în 16 februarie

de Alexandru Monenciu
Marti, 15.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat, poate ultimul, teaser cu viitorul model electric de performanță Mercedes-AMG EQE. Acesta va debuta în 16 februarie.

Primul Mercedes-AMG cu zero emisii, din istorie, a debutat în toamna anului trecut cu până la 761 de cai putere și 580 de kilometri autonomie. Este vorba despre modelul EQS 53 4Matic.

În scurt timp, acestuia i se va alătura un nou model electric de performanță, iar aici ne referim la viitorul Mercedes-AMG EQE.

Constructorul german de automobile a publicat acum un ultim teaser cu acesta. Mai mult, a confirmat că va fi prezentat oficial în 16 februarie. Nu a oferit detalii suplimentare, dar știm din teaserele anterioare că, în versiunea de top, va avea mai mult de 680 CP.

Mercedes-Benz EQE a debutat anul trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Munchen. Versiunea EQE 350 vine echipat cu un singur motor electric (292 CP), roți motrice spate și o autonomie de până la 660 de kilometri, în ciclul WLTP.

via Mercedes-Benz

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Preţul maşinilor electrice a rămas singurul impediment

    Iar acesta este doar în zona celor din marea masă, în zona de lux unde banii nu sunt o problemă - este îndeajuns doar să aibă ei produsă şi pe stoc!


    Şi-a dat seama şi AMG că este mult mai bine cu electrice.
    1 3
  • Seriff
    Amg si-a dat seama ca trebuie sa scoata si ei o electrica, asa de ochii lumii si ca sa scada emisiile pe marca, in realitate stie ca nu o sa se vanda mai deloc, cine e nebun sa isi ia amg cu stecher, evident nimeni.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru