Mercedes-Benz publică primele imagini cu viitorul sedan electric EQE

de Alexandru Monenciu
Vineri, 30.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primele imagini teaser cu viitorul model electric EQE. Totodată, germanii au anunțat o avalanșă de lansări programate pentru Salonul Auto de la Munchen.

Salonul Auto de la Munchen își deschide porțile în 7 septembrie, iar Mercedes-Benz plănuiește ca standul său să fie una dintre principalele atracții. Germanii au anunțat nu mai puțin de opt premiere, din care cinci sunt ale unor modele 100% electrice.

La acest eveniment va debuta noul sedan cu zero emisii EQE care "va demonstra cât de confortabil și deopotrivă sportiv poate fi un sedan business." Pentru a mai îndulci așteptarea, Mercedes-Benz a publicat primele imagini teaser cu viitorul EQE.

Dacă cea de la exterior nu trădează prea multe detalii, în cea de la interior se poate observa, printre altele, sistemul multimedia MBUX Hyperscreen, care a debutat odată cu EQS.

Tot la Munchen, divizia Mercedes-AMG va prezenta primul său model electric, dar și un "hibrid de performanță". Cel mai probabil este vorba despre viitorul Mercedes-AMG GT 73 4-Doors Coupe.

Vizitatorii vor putea admira, în premieră, un concept Mercedes-Maybach care anunță lansarea primului model 100% electric cu sigla Maybach.

Lista lansărilor mai include un show car Smart, Mercedes-Benz EQB va debuta pe piața europeană, după ce a fost lansat în China în urmă cu trei luni, iar Clasa S Guard și Clasa C All-Terrain vor fi și ele prezente la standul producătorului din Stuttgart.

via Mercedes-Benz

Comentarii (4)

  • Edikkk
    O maşină demnă de anii 202x

    Bravo Mercedes !!
    5 10
  • Toma N.
    tot 460...530 km autonomie ca si restul?
    6 2
  • Toma Necredinciosul, dar unde vrei să mergi cu ea? La cules de sparanghel? Cine are bani de mașina asta, merge cu avionul mai departe de 500 km. Sau, dacă are plăcere să meargă cu mașina, se oprește la un restaurant, hotel, etc, unde poate să se odihnească, să guste ceva, timp în care încarcă electrica.
    6 9
  • Alt Toma
    @mana rece, eu stau la Deva. Ce drac de avion sa iau la Eforie? De unde sa iau avionul si pana unde? Deva-Eforie 630 km. mentinez ca am un Mercedes care face distanta asta fara greturi. De ce mi-as lua alt Mercedes cu performate mai slabe? Opresc pe drum o data la Pitesti. Cu electrica as face mai multe opriri, opriri pe care nu le doresc si care ar dura mult mai mult decat este decent si de bun simt.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru