Conceptul Mercedes-Maybach EQS SUV anunță un viitor SUV de lux cu zero emisii. Debutează în 2023

de Alexandru Monenciu
Luni, 06.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primele informații și imagini cu conceptul Mercedes-Maybach EQS SUV. Acesta anunță debutul, în 2023, a unui SUV de lux, cu zero emisii, care poartă emblema Maybach.

Anunțat în luna iulie, prin intermediul unui teaser, Mercedes-Maybach EQS SUV a debutat acum oficial sub formă de concept. "Viitorul luxului sofisticat", după cum îl descriu nemții, prototipul anunță lansarea unui EQS SUV în 2022 și a unei versiuni de lux Maybach un an mai târziu.

Conceptul este finisat într-o combinație de culori Roșu Zircon și Negru Obsidian Metallic. Propune o grilă frontală de dimensiuni mari, închisă desigur, faruri LED înguste, jante cu diametrul de 24 de inch, stopuri unite de o bandă LED, iar mânerele portierelor se retrag în caroserie. Că tot veni vorba, ușile sunt automate, ca și în cazul lui EQS.

În habitaclu se distinge sistemul multimedia MBUX Hyperscreen, consola centrală "plutitoare", accente în nuanța Rose Gold, scaunele spate individuale și cotiera spate cu un sistem multimedia integrat. Versiunea de producție va încorpora și un frigider pentru răcirea șampaniei.

Constructorul german de automobile nu a oferit detalii tehnice, dar a precizat că atât versiunea obișnuită EQS SUV cât și cea Maybach vor avea o autonomie de aproximativ 600 de kilometri.

via Mercedes-Benz

Comentarii (2)

  • Același design reinterpretat cu mici diferențe. Asta înseamnă costuri mai scăzute, profit mai mare. Și oricum, la ce tot lansează atâtea mașini electrice dacă sunt așa scumpe încât nici măcar occidentalii de rând nu și le pot permite toți?
    8 7
  • era o gluma acum cativa ani ca pe lista de optionale avem volan rotund. Se pare ca nici macar la optionale nu va mai fi...
    Asta e clar the next BOR-masina ... e poleita in aur sa te apere de saracie... :)))
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru