BMW publică un teaser cu un concept 100% reciclabil. Debutează la Salonul Auto de la Munchen

de Alexandru Monenciu
Vineri, 03.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul bavarez de automobile va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Munchen un concept 100% reciclabil. Numele său este i Vision Circular și este construit pe noua arhitectură Neue Klasse.

BMW intenționează să devină din ce în ce mai prietenos cu mediul înconjurător și crește ritmul eforturilor sale de combatare a schimbărilor climatice. Până în 2030, bavarezii planifică o reducere cu peste 40% a emisiilor de CO2 pe automobil, pe parcursul întregului ciclu de viață.

Despre acest obiectiv, dar și despre economia circulară, reprezentanții producătorului german vor discuta pe larg în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Tot aici, BMW va prezenta un concept 100% reciclabil, fabricat în totalitate din materiale secundare sau materii prime regenerabile.

Numele său este i Vision Circular și este construit pe arhitectura Neue Klasse, "în conformitate cu cele patru principii ale economiei circulare: Re:Think, Re:Duce, Re:Use, Re:Cycle."

Potrivit reprezentanților companiei, conceptul demonstrează cum ar putea arăta mobilitatea urbană individuală, durabilă și luxoasă în 2040.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru