Imagini cu un nou concept Mercedes-Benz. Anunță un model compact electric

de Alexandru Monenciu
Marti, 25.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o imagine teaser cu un nou concept care urmează să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Acesta anunță un viitor model compact, care va avea și versiune electrică.

Salonul Auto de la Munchen își deschide porțile în data de 5 septembrie. Marii constructori de automobile care și-au anunțat deja prezența fac ultimele pregătiri pentru ca totul să se desfășoare ca la carte.

Nemții de la Mercedes-Benz le pregătesc fanilor două mari surprize. În primul rând este vorba despre un nou concept, pe care îl poți vedea în imaginea teaser alăturată. Germanii nu au oferit mai multe detalii, dar au precizat, totuși, că "va redefini segmentul entry-level al mărcii".

Din câte se pare, conceptul este de dimensiunile actualului CLA. Potrivit zvonurilor, anunță un viitor model compact, dezvoltat pe arhitectura MMA, care va fi disponibil atât cu motorizări convenționale, cât și într-o versiune pur electrică.

Tot la Munchen, Mercedes-Benz va prezenta noul Clasa E All-Terrain. Ca și până acum, vorbim despre o versiune cu gardă înălțată la sol și elemente specifice unui vehicul de off-road a noii generații Clasa E Estate. Break-ul premium a debutat în urmă cu o lună.

Așa cum spuneam, Salonul Auto de la Munchen se va desfășura în perioada 5 - 10 septembrie 2023.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru