Feedback

Stiri Masini electrice si hibride

Vineri, 08 Martie | Masini electrice si hibride

Electrificare pentru mai multă performanță: viitoarele modele BMW M vor integra sisteme hibrid de propulsie

DIvizia BMW i colaborează cu reprezentanții echipei BMW M în vederea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Aceasta ar urma să fie integrate pe noile generații de modele de performanță.

Bentley nu crede în viitorul electricelor pe baterii și caută alte soluții: “Tehnologia celulelor de hidrogen ar putea să devină o variantă practică”

Tehnologia actuală a bateriilor îi descurajează pe oficialii Bentley să lanseze un model electric în perioada următoare, deși acest lucru nu a fost exclus definitiv. Constructorul caută alte soluții pentru viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat și spune că tehnologia fuel-cell ar putea să devină o variantă practică.

Constructorii auto aleg sunetele artificiale pentru mașinile electrice: Mercedes-AMG colaborează cu formația rock Linkin Park

Producătorii auto încearcă să găsească cele mai potrivite sunete artificiale pentru mașinile electrice, pentru a se asigura că pietonii le vor auzi în trafic.

Electrificare în WRC: Citroen ar putea părăsi Campionatul Mondial de Raliuri dacă mașinile de competiție nu vor integra și sisteme de propulsie hibride

Oficialii Citroen sunt dispuși să renunțe la participarea în Campionatul Mondial de Raliuri în cazul în care nu vor fi introduse regulamente cu privire la posibilitatea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Francezii spun că vor să facă acest pas la finalul anului 2020.

Informații noi despre viitorul Mini Electric: motor electric cu 184 CP și 270 Nm preluat de pe BMW i3S

Noul Mini Electric va fi lansat în cursul anului curent. Modelul pregătit de britanici va integra motorul electric de 184 CP și 270 Nm disponibil în prezent pe BMW i3S. Bateria ar urma să aibă o capacitate de 33 kWh.

Viitoarea generație Fiat 500 va avea doar versiune electrică și va fi prezentată în 2020: "Va fi un fel de Tesla pentru mediul urban"

Fiat a anunțat că viitoarea generație a modelului de oraș 500 va fi disponibilă doar în versiune electrică și va fi dezvoltată pe o platformă nouă. Prezentarea oficială va avea loc în 2020.
Joi, 07 Martie | Masini electrice si hibride

Toyota vrea să vândă un model electric în Europa, până în 2021: o variantă posibilă este versiunea electrică a SUV-ului CH-R

Toyota plănuiește lansarea unui model electric în Europa, pe care să înceapă să îl vândă cel târziu în 2021. Una dintre variantele japonezilor este versiunea electrică a SUV-ului CH-R, pe care o vor vinde în China de anul viitor.
Miercuri, 06 Martie | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Un nou record doborât de Nissan Leaf, cea mai căutată mașină electrică din lume: 400.000 de unități vândute de la lansarea din 2010

Nissan Leaf, cea mai vândută mașină electrică din lume, a devenit și prima din categoria ei care depășește bariera celor 400.000 de unități vândute. Anul trecut, Leaf marcase comercializarea a 300.000 de unități de la lansarea inițială din 2010.

Norvegia introduce taxă de încărcare pentru mașinile electrice: tarif de un euro pe oră în Oslo: 700 de stații noi în 2019

Norvegia a anunțat introducerea unui tarif de circa un euro pe oră pentru încărcarea mașinilor electrice din capitala Oslo. Autoritățile spun că vor să îi descurajeze pe șoferii care parchează gratuit pe locurile special amenajate fără să își încarce mașinile electrice. Oslo are 1.300 de stații de încărcare, dar vrea să mai deschidă încă 700 în acest an.

Cele mai vândute mașini electrice în lume în 2018: Tesla Model 3, lider detașat. Nissan Leaf și Renault Zoe coboară în clasament în ciuda creșterilor puternice

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică în lume în 2018. Nissan Leaf și Renault Zoe au înregistrat creșteri puternice de vânzări, însă au coborât în clasamentul general în favoarea unor rivali din China.

Industria auto germană anunță 100 de modele electrice și hibride în următorii 3 ani: investiții de 60 miliarde euro în mașini electrice și tehnologii autonome

Asociația Germană a Industriei Auto (VDA) anunță investiții de 60 de miliarde de euro în mașini "electrificate" și tehnologii autonome. Potrivit VDA, producătorii germani vor lansa aproximativ 100 de modele electrice și hibride în următorii 3 ani.
Luni, 04 Martie | Masini electrice si hibride

Honda va lansa o gamă de modele electrice de mici dimensiuni: Sports EV, următorul pe listă după versiunea de serie a lui E Prototype

Honda intenționează să lanseze o gamă completă de modele electrice de mici dimensiuni care vor utiliza aceeași platformă ca viitoarea versiune de serie a lui E Prototype. Următorul model pe listă este Sports EV.
Sambata, 02 Martie | Masini electrice si hibride

Aston Martin dezvăluie specificațiile sistemului hibrid de propulsie de pe Valkyrie: 1.176 CP și 900 Nm

Hypercar-ul Aston Martin Valkyrie va fi echipat cu un sistem hibrid de propulsie capabil să genereze 1.176 CP la 10.500 rpm și 900 Nm la 6.000 rpm.

Hyundai va dezvolta o platformă dedicată mașinilor electrice: primul model electric din noua gamă va fi lansat în 2020

Hyundai a anunțat că va lansa în 2020 primul său model electric dezvoltat pe o platformă dedicată acestui tip de propulsie.

Tesla a lansat cea mai accesibilă versiune a lui Model 3: va sosi în Europa în 6 luni la un preț de circa 40.000 de euro

Tesla a lansat cea mai accesibilă versiune pentru Model 3, care va ajunge pe piața europeană în aproximativ 6 luni și ar putea avea un preț de comercializare de circa 40.000 de euro, similar cu cel anunțat pentru Polestar 2.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 26 Februarie | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Renault va lansa o nouă generație de motoare electrice în 2021: francezii au ajuns la vânzări de 200.000 de electrice în Europa

Renault a atins borna de 200.000 de vehicule electrice vândute în Europa și anunță că, peste doi ani, va lansa o nouă generație de motoare electrice.
Marti, 26 Februarie | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Studiu: 50% dintre firmele mici estimează că flotele auto vor avea doar mașini electrice în cel mult 10 ani

Peste 60% dintre firmele mici (<50 angajați) estimează că flotele lor auto vor avea doar mașini electrice în cel mult 20 de ani, în timp ce jumătate dintre ele spun că acest lucru se va întâmpla în doar 10 ani, potrivit unui studiu realizat la cererea Renault-Nissan-Mitsubishi.
Marti, 26 Februarie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Grupul PSA anunță 116 lansări în următorii doi ani: fiecare model din grup va avea versiune electrică sau hibridă până în 2025

Grupul PSA pregătește 116 lansări până în 2021, printre care și concepte, pentru toate brandurile sale: Peugeot, Citroen, DS, Opel și Vauxhall. Obiectivul PSA este ca fiecare model din grup să aibă cel puțin o versiune electrică sau hibridă până în 2025.
Luni, 25 Februarie | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Nissan va extinde producția ediției limitate a modelului electric Leaf e+: versiunea are autonomie de 385 de kilometri

Nissan a anunțat că va extinde producția ediției limitate Leaf e+ cu baterie de 62 kWh și autonomie de 385 de kilometri, după ce clienții europeni au comandat în numai câteva zile 3.000 dintre cele 5.000 de unități disponibile.
Duminica, 24 Februarie | Masini electrice si hibride

Livrările SUV-ului electric Mercedes-Benz EQC ar putea fi amânate cu 3 luni: germanii nu au suficiente baterii

Mercedes-Benz va amâna livrările SUV-ului electric EQC cu până la 3 luni ca urmare a faptului că nu are suficiente baterii, potrivit presei germane. Modelul ar putea ajunge la clienți abia în noiembrie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru