Stiri Masini electrice si hibride

Vineri, 05 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Șeful Audi se gândește să renunțe la diesel și benzină pentru unele modele: “Trebuie să investim în electrificare”

Unele modele din gama Audi nu vor primi o nouă generație, în timp ce altele vor rămâne fără o parte din motorizările actuale, potrivit CEO-ului Bram Schot, care spune că producătorul german trebuie să investească mai mult în electrificare, ce reprezintă o “reală provocare”.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Un producător de baterii promite autonomie de 1.000 de kilometri pentru mașini electrice: lansarea pe piață va avea loc în maxim 5 ani

Producătorul de baterii Innolith AG susține că în cel mult 5 ani va lansa pe piață o baterie care va permite autonomii de peste 1.000 de kilometri cu costuri de dezvoltare mai mici decât în prezent.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Noua generație Renault Zoe sosește în vară: modificări minore de design, interior inspirat de la Clio și autonomie de 400 de kilometri

Noua generație Renault Zoe va avea schimbări minore de design, însă interiorul va fi inspirat de la noul Clio, în timp ce autonomia va crește la circa 400 de kilometri.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Skoda a demarat proiectul pilot eMobility: zece prototipuri Citigo E colectează date pentru finalizarea versiunii de serie a citadinului electric

Skoda a anunțat că zece prototipuri Citigo E fac parte din proiectul eMobility. Prin intermediul acestui program, tehnicienii și inginerii Skoda vor colecta date pentru a putea finaliza versiunea de serie a citadinului electric. Producția lui Skoda Citigo E va începe în ultimul trimestru din 2019.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Duș rece pentru Tesla: livrările de mașini au scăzut în primul trimestru cu 31% din cauza "cererilor masive din Europa și China"

Tesla a livrat 63.000 de unități în primul trimestru al anului, în scădere cu 31% comparativ cu ultimul trimestru din 2018, ca urmare a dificultăților de a răspunde "cererilor masive venite din Europa și China".
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Byton a publicat imagini din timpul testelor cu SUV-ul electric M-Byte: versiunea de serie va avea autonomie de până la 520 de kilometri

Constructorul chinez Byton a publicat o serie de imagini cu versiunea de serie a SUV-ului electric M-Byte. Fotografiile au fost realizate în timpul testelor din Mongolia. Conform oficialilor companiei, Byton M-Byte va intra în producția de serie la finalul anului curent.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Primul teaser cu viitorul Nio ES6: SUV-ul coupe are sistem de propulsie electric și va fi expus la Shanghai

Nio va expune în cadrul Salonului Auto de la Shanghai noul SUV coupe ES6. Oficialii start-up-ului din China descriu noul model drept un "SUV electric de înaltă performanță".
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Tesla cucerește Norvegia: Model 3 a avut o cotă de piață de 29% în țara nordică la înmatriculările din luna martie

29% dintre mașinile noi înmatriculate în Norvegia în luna martie au fost Tesla Model 3, în contextul în care 58% dintre mașinile înmatriculate au fost electrice.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Ford a electrificat o parte din gama de utilitare: versiuni mild-hybrid pentru Tourneo Custom, Transit și Transit Custom. Ford Tourneo Custom va fi oferit și în versiune plug-in hybrid

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la gama de utilitare disponibile în versiuni mild-hybrid. Transit, Transit Custom și Tourneo Custom sunt disponibile în varianta EcoBlue Hybrid cu motor diesel și sistem electric la 48V. Ford Tourneo Custom va putea fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Kia și Hyundai pregătesc o platformă dedicată mașinilor electrice: primele modele sunt așteptate în 2021

Kia și Hyundai vor dezvolta o platformă pentru mașini electrice subcompacte și compacte, iar primele modele vor apărea pe piață peste circa doi ani.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a lui Volvo XC40 va fi prezentată până la sfârșitul anului: vânzările vor începe în 2020

Volvo a anunțat că versiunea electrică a SUV-ului XC40 va fi prezentată oficial în acest an înainte de startul vânzărilor în 2020.
Duminica, 31 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Mini Electric, disponibil la precomandă în Franța: prezentarea primului model Mini electric, programată în acest an

Mini Electric poate fi precomandat pe piața din Franța, deși primul model electric al constructorului nu a fost încă prezentat oficial. Clienții vor putea conduce un Mini Cooper până la primirea noului model.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 30 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Renault anunță planurile pentru lansarea a încă două electrice: un model de oraș și un rival pentru Nissan Leaf

Renault a confirmat că va lansa o mașină electrică de oraș și un model electric compact care să rivalizeze cu Nissan Leaf, însă nu a precizat când vor fi disponibile pe piață.
Sambata, 30 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Primele detalii despre versiunea plug-in hybrid a lui Volvo XC40: sistem hibrid de 262 de cai putere și acumulator de 9.7 kWh

Volvo a anunțat că una dintre versiunile plug-in hybrid care va fi disponibilă pe XC40 va avea un motor pe benzină de 1.5 litri și 180 CP și un motor electric de 82 CP. În total, sistemul va genera 262 CP.
Joi, 28 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Imagini noi cu viitorul Porsche Taycan: nemții încep testele finale cu primul model electric de serie din istoria companiei

Porsche a publicat un clip video și două fotografii noi cu viitorul Taycan. Conform oficialilor, prototipurile de teste au "adunat" aproximativ 6 milioane de kilometri și au îndurat temperaturi cuprinse între -35 de grade Celsius și 50 de grade Celsius.
Joi, 28 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

BMW ar putea înlocui i3 cu modelul electric i2: platformă comună cu Daimler și preț mai mic de 30.000 de euro

BMW plănuiește un nou model electric i2 ca înlocuitor pentru actualul i3 și care să fie dezvoltat pe o platformă comună cu Daimler, potrivit informațiilor din presa germană. Viitorul model ar urma să coste mai puțin de 30.000 de euro, lansarea fiind estimată în 2024.
Marti, 26 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Tesla Model 3, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna februarie: peste 3.600 de unități comercializate

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna februarie, după ce a fost comercializată în peste 3.600 de unități. Renault Zoe a ocupat locul doi cu aproape 2.900 de unități.
Marti, 26 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford va lansa anul viitor versiuni mild hybrid pentru Fiesta și Focus: cele două modele vor fi prezentate la Amsterdam pe 2 aprilie

Ford a anunțat că va introduce versiuni mild hybrid la 48V pentru Fiesta și Focus, începând cu 2020. Sistemul va fi disponibil pentru motorizarea EcoBoost de 1.0 litri, iar cele două modele vor fi prezentate pe data de 2 aprilie, în cadrul unui eveniment desfășurat la Amsterdam.
Luni, 25 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitorul Jaguar J-Pace va avea versiune 100% electrică: debutul SUV-ului este programat în 2021

Viitorul SUV de la Jaguar, modelul J-Pace, va fi lansat în doi ani și va avea o versiune electrică, potrivit unor surse din cadrul companiei britanice.
Sambata, 23 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Ce mașini electrice și hibride plug-in au cumpărat europenii în 2018? Nissan Leaf și Mitsubishi Outlander domină vânzările pe Continent

Clasamentele vânzărilor de mașini electrice și de mașini hibride plug-in la nivel european nu oferă surprize majore. Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi și-a plantat reprezentanții în vârful celor două clasamente.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru