Stiri Masini electrice si hibride

Duminica, 16 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA va produce baterii pentru mașini electrice în Slovacia și Spania: francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL

Grupul PSA se așteaptă la o cerere tot mai mare pentru mașinile electrice și hibride, astfel încât pregătește producția de baterii la fabricile sale din Slovacia și Spania. În prezent, francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL.
Sambata, 15 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

În grafic: Tesla are un ritm de livrări de 1.000 de mașini pe zi și este aproape de un record în perioada aprilie-iunie

Tesla a ajuns la un ritm de livrări de 1.000 de mașini pe zi în luna iunie și este aproape de un record la acest capitol în perioada aprilie-iunie. Peste 90.000 de unități vor fi livrate de Tesla în acest trimestru, potrivit estimărilor constructorului.
Vineri, 14 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler intră în parteneriat cu Enel și Engie: producătorul vrea să instaleze 700 de stații de încărcare pentru mașini electrice în Europa, în următorii 2 ani

Fiat Chrysler va colabora cu Enel și Engie pentru instalarea a 700 de stații europene de încărcare pentru mașini electrice în următorii 2 ani, potrivit unui anunț oficial al grupului. FCA spune că modele viitoare precum Fiat 500 BEV și Jeep Renegade PHEV vor putea fi încărcate la “costuri convenabile” pentru clienți.
Joi, 13 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Noi detalii despre modelul electric de oraș Honda e: baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate. Puterea motorului electric încă nu a fost dezvăluită. Japonezii susțin că au primit peste 31.000 de comenzi pentru Honda e de la clienții europeni.
Joi, 13 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

VW și BMW investesc în cea mai mare fabrică europeană de baterii pentru mașini electrice: construcția uzinei Northvolt din Suedia va începe în august

Volkswagen și BMW se numără printre investitorii care vor contribui la construcția celei mai mari fabrici de baterii pentru mașini electrice din Europa. Suedezii de la Northvolt au strâns un capital de un miliard de dolari și sunt cei care vor începe construcția uzinei în luna august 2019. Fabrica a primit deja comenzi pentru baterii în valoare de peste 13 miliarde de dolari până în 2030.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Declarații îndrăznețe din partea lui Elon Musk: "Pick-up-ul Tesla va fi mai bun decât Ford F-150 și o mașină sportivă mai bună decât un Porsche 911"

Elon Musk susține că pick-up-ul pe care Tesla "speră să-l prezinte în această vară" va fi "mai bun decât Ford F-150 și o mașină sportivă mai bună decât un Porsche 911".
Miercuri, 12 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 14 comentarii

Explozie la o stație de încărcare cu hidrogen în Norvegia: Toyota și Hyundai au suspendat vânzările de mașini electrice alimentate cu hidrogen

O explozie la o stație de încărcare cu hidrogen din Norvegia a determinat închiderea tuturor stațiilor din țară, în timp ce vânzările lui Toyota Mirai și Hyundai Nexo au fost suspendate până la identificarea cauzelor.
Vineri, 07 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Toyota accelerează planurile de electrificare: japonezii vor ca 50% din vânzări să fie asigurate de electrice și hibrizi, până în 2025

Toyota vrea ca jumătate din vânzările sale globale să fie asigurate de mașini electrice și hibrizi, până în 2025, cu 5 ani mai devreme decât era stabilit în planul inițial. Japonezii se așteaptă ca profitabilitatea asociată mașinilor electrice să vină într-un ritm mai lent.
Joi, 06 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Grupul Volkswagen vrea să instaleze 36.000 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Europa: investiție de 250 milioane euro

Grupul Volkswagen a anunțat că va instala 36.000 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Europa, până în 2025. Stațiile vor fi disponibile la fabricile grupului și la circa 3.000 de dealeri din marile orașe, investiția totală fiind de 250 de milioane de euro.
Miercuri, 05 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Ultimele teste cu Polestar 1: coupe-ul hibrid de 600 CP va intra în producție până la sfârșitul lui 2019

Polestar a anunțat că a început ultimele teste cu prototipurile Polestar 1, înainte de producția propriu-zisă. Primele exemplare ale coupe-ului hibrid de 600 CP vor intra în producție până la sfârșitul anului 2019.
Miercuri, 05 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Peste 20.000 de pre-comenzi pentru Volkswagen ID.3 1st în prima lună: nemții așteaptă încă 10.000 de rezervări până în septembrie

Volkswagen ID.3 1st, versiunea de lansare a primului model electric dezvoltat de constructorul german pe platforma MEB, a primit peste 20.000 de pre-comenzi în prima lună de la deschiderea listelor. Nemții așteaptă încă 10.000 de rezervări până în luna septembrie.
Luni, 03 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Prima imagine teaser cu viitorul Seat Mii electric: pre-comenzile încep în septembrie

Seat a publicat prima imagine teaser cu viitorul Seat Mii electric. Modelul va fi expus în premieră în Oslo în cadrul unui eveniment special, urmând ca publicul larg să poată admira modelul electric în toamna acestui an în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Mercedes-Benz pregătește un sedan electric de clasă mare: EQE va fi lansat până în 2022 și va avea autonomie de 600 de kilometri

Mercedes-Benz va lansa până la finalul anului 2022 un sedan electric de clasă mare. Acesta va concura cu Tesla Model S, iar primele informații anunță un sistem de propulsie cu 400 CP și o autonomie de până la 600 de kilometri.
Sambata, 01 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

VIDEO. Desfășurare de forțe: prototipul viitorului Mini Electric tractează o aeronavă Boeing

Mini a publicat un clip video cu viitorul Cooper SE, versiunea electrică a lui Mini Hatch. Prototipul de teste tractează o aeronavă Boeing 777F pe pista aeroportului din Frankfurt.
Vineri, 31 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Ferrari SF90 Stradale deschide o nouă eră în gama italienilor: sistemul plug-in hybrid va fi adaptat și integrat pe viitoarele supercaruri

Oficialii Ferrari susțin că noul sistem plug-in hybrid lansat pe supercarul SF90 Stradale va fi adaptat și integrat pe viitoarele modele dezvoltate în Maranello. Până în 2022, italienii vor avea în portofoliu 9 modele hibrid.
Vineri, 31 Mai 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Mercedes-AMG face un nou pas către electrificare: versiunea cu patru uși a lui AMG GT va primi o variantă plug-in hybrid cu peste 800 CP

Mercedes-AMG va lansa în 2020 primul plug-in hybrid din gamă. Acesta va fi botezat AMG GT73 4Matic+ și ar urma să preia sistemul de propulsie prezentat în urmă cu doi ani pe prototipul AMG GT Concept.

Lexus RX facelift, poze și detalii oficiale: modificări estetice minore și comportament dinamic îmbunătățit

Lexus a publicat primele imagini și detalii referitoare la SUV-ul RX facelift. Modelul constructorului nipon a primit o serie de modificări estetice, sisteme de siguranță moderne și îmbunătățiri la nivelul suspensiilor.

Elon Musk își îndeamnă angajații să muncească mai mult: “Avem mult de recuperat pentru un trimestru de succes”

Tesla mai are “mult de recuperat” pentru a înregistra un trimestru de succes, potrivit unui mesaj transmis de Elon Musk către angajații companiei. Musk a spus recent că Tesla este pe punctul să bifeze un record de livrări în al doilea trimestru din 2019, cu peste 90.000 de mașini.
Marti, 28 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

O nouă schiță cu viitorul supercar hibrid dezvoltat de Ferrari: modelul producătorului din Maranello va fi prezentat în 29 mai

Ferrari a publicat o schiță cu viitorul supercar hibrid. Modelul va fi prezentat în 29 mai și va fi echipat un sistem de propulsie capabil să ofere 1.000 de cai putere.
Marti, 28 Mai 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Proiectul Ionity a ajuns la 100 de stații de încărcare rapidă: Norvegia, Danemarca și Germania, țările cu cele mai multe stații

Proiectul Ionity dezvoltat de BMW, Daimler, Ford și Volkswagen a ajuns la 100 de stații de încărcare rapidă în Europa, cele mai multe fiind inaugurate în țări precum Norvegia, Danemarca sau Germania.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru