Stiri Masini electrice si hibride

Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

McLaren exclude lansarea unui hypercar electric: greutatea bateriilor este cauza amânării acestui proiect

McLaren susține că lansarea unui hypercar electric este exclusă, pentru moment, din cauza greutății bateriilor și pentru că performanțele obținute nu ar fi pe măsura așteptărilor. Până la un McLaren electric, britanicii se vor concentra pe hibrizii plug-in, a căror pondere în vânzări ar trebui să fie de 50% până în 2022.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Faraday Future îl recrutează pe creatorul lui BMW i8: compania va începe producția unui SUV electric de 1.000 de cai putere în 2020

Faraday Future, companie care vrea să rivalizeze cu Tesla, l-a numit în poziția de CEO pe Carsten Breitfeld, omul care a lucrat timp de 20 de ani la BMW și cel care a supervizat dezvoltarea supercar-ului i8. Breitfeld are misiunea să lanseze în producție primul model electric de la Faraday, un SUV de 1.000 de cai putere, începând de anul viitor.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Opel oferă detalii suplimentare despre opțiunile de încărcare pentru Corsa-e: 12 minute pentru autonomie de 100 kilometri

Opel a oferit o serie de detalii suplimentare despre opțiunile de încărcare disponibile pentru Corsa-e, modelul electric care va fi disponibil începând din primăvara anului viitor.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Sian, cel mai puternic Lamborghini de serie de până acum: sistem mild-hybrid la 48V cu supercapacitor, 819 CP și sub 2.8 secunde pentru 0-100 km/h

Lamborghini a publicat primele imagini cu noul Sian. Supercar-ul este echipat cu un sistem mild-hybrid la 48V și cu motorul V12 de 6.5 litri. Publicul va putea admira noul Lamborghini Sian în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Ediții limitate pentru BMW i3s și i8: nemții au pregătit mici modificări de exterior, cât și accesorii speciale la nivelul interioarelor

BMW anunță lansarea versiunilor i3s RoadStyle și i8 Ultimate Sophisto. Varianta specială a modelului electric va fi asamblată în 1.000 de unități, în timp ce noua versiune a sportivului plug-in hybrid va fi produsă în 200 de exemplare.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Kia lansează versiuni plug-in hybrid pentru XCeed și Ceed Sportswagon: autonomie de 60 de kilometri, vânzările încep în 2020

Kia a anunțat lansarea versiunilor plug-in hybrid pentru XCeed și Ceed Sportswagon. Autonomia electrică este estimată la 60 de kilometri, iar sistemul de propulsie dezvoltă un total de 141 de cai putere și 265 Nm. Vânzările celor două modele cu versiuni PHEV vor începe din 2020.
Vineri, 30 August 2019 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Versiunea plug-in hybrid a lui Mini Countryman primește o baterie cu o capacitate mai mare: autonomia în modul electric crește până la 57 de kilometri

Mini a anunțat că versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Countryman va primi o baterie ceva mai generoasă. Noul acumulator are o capacitate de 10 kWh, iar autonomia electrică ajunge acum până la 57 de kilometri.
Vineri, 30 August 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Primele schițe oficiale cu viitoarele Smart EQ Fortwo și EQ Forfour facelift: cele două modele electrice debutează la Frankfurt

Smart EQ Fortwo și EQ Forfour facelift vor fi expuse în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelele electrice vor primi o serie de modificări de design, mici îmbunătățiri la interior și, conform surselor, o baterie cu o capacitate de stocare mai generoasă.
Miercuri, 28 August 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa în luna iulie: Tesla Model 3 și Nissan Leaf completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai înmatriculată mașină electrică în Uniunea Europeană în luna iulie cu 3.789 de unități. Mitsubishi Outlander PHEV rămâne lider în segmentul vehiculelor plug-in hybrid, în timp ce Toyota Corolla domină autoritar segmentul hibrizilor clasici.
Miercuri, 28 August 2019 | Masini electrice si hibride

Seat Tarraco primește versiune plug-in hybrid: autonomie de 50 de kilometri, producția începe în 2020

Seat a anunțat că SUV-ul Tarraco va primi anul viitor o versiune plug-in hybrid cu autonomie de circa 50 de kilometri în regim electric. Cel mai puternic Tarraco de până acum va dezvolta un total de 245 de cai putere.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche a analizat opțiunea unui browser de internet pe noul Taycan: "Credem că navigarea de pe smartphone este mai sigură"

Porsche a dezvăluit că a analizat posibilitatea de a introduce un browser web pe sistemul de infotainment de 10.9 inch al sportivei electrice Taycan, însă în cele din urmă a renunțat din motive de siguranță.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe Nurburgring: un exemplar de pre-serie a parcurs Iadul Verde în 7 minute și 42 de secunde

Un exemplar Porsche Taycan de pre-serie a parcurs celebrul circuit de la Nurburgring în 7 minute și 42 de secunde. Astfel, Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe circuitul german.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Tur de forță cu Audi e-tron: peste 1.600 de kilometri în 24 de ore

Audi a pregătit o nouă campanie pentru promovarea SUV-ul electric e-tron. De această dată, trei exemplare e-tron 55 quattro au parcurs peste 1.600 de kilometri în 24 de ore, iar pe parcursul turului, mașinile au oprit de șapte ori pentru reîncărcarea bateriilor.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Personalizare la extrem: SUV-ul electric Audi Q4 e-tron va avea 25 de stiluri diferite pentru semnătura farurilor și stopurilor

Clienții viitorului Audi Q4 e-tron vor putea alege între 25 de stiluri diferite pentru semnătura farurilor și stopurilor atunci când pre-comenzile pentru noul SUV electric vor începe în 2020.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Studiu: mașinile electrice premium provoacă cu 40% mai multe accidente decât versiunile cu motoare cu combustie internă

Un studiu realizat de compania de asigurări AXA arată că mașinile electrice premium provoacă cu 40% mai multe accidente decât versiunile cu motoare cu combustie internă din cauza faptului că șoferii nu se adaptează la accelerația mai rapidă a acestora.
Joi, 22 August 2019 | Masini electrice si hibride

Opel anunță o versiune pentru raliuri a hatchback-ului electric Corsa-e: modelul va debuta în propria competiție în 2020

Hatchback-ul electric Opel Corsa-e va primi anul viitor o versiune de raliuri care va participa în propria competiție într-un nou campionat german.
Joi, 22 August 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus pregătește primul său model electric: conceptul va fi dezvăluit în luna octombrie

Primul model electric de la Lexus va fi o mașină din segmentul citadin, iar conceptul acesteia urmează să fie dezvăluit în luna octombrie, potrivit informațiilor din presa britanică.
Vineri, 16 August 2019 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Infiniti Q60 Project Black S ar putea primi o versiune de serie: sistemul hibrid de propulsie asemănător cu cel din Formula 1 dezvoltă 568 CP

Oficialii Infiniti au anunțat că au finalizat dezvoltarea sistemului hibrid de propulsie care a debutat în 2017 pe conceptul Q60 Project Black S. Reprezentanții companiei menționează că până la finalul anului vor anunța dacă prototipul hibrid va primi și o versiune de serie.
Miercuri, 14 August 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Mini anunță un interes ridicat pentru electricul Cooper SE: “Am primit peste 45.000 de comenzi până acum”

Mini anunță că a primit peste 45.000 de comenzi pentru Cooper SE, primul model electric al companiei. Producția lui Mini Cooper SE va începe la sfârșitul anului 2019.
Miercuri, 14 August 2019 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Bosch: “În 10 ani, 20% dintre mașinile electrice vor fi propulsate de pile de combustibil”

Bosch estimează că, în circa 10 ani, una din 5 mașini electrice va fi propulsată de pile de combustibil, această tehnologie fiind văzută drept o soluție mai bună pentru creșterea autonomiei.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru