Stiri Masini electrice si hibride

Sambata, 03 August 2019 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Cereri peste așteptări pentru modelele electrice Kia Soul EV și e-Niro: "Vom crește producția bateriilor în 2020"

Kia a dezvăluit că cererea pentru modelele electrice Soul EV și e-Niro depășește capacitatea actuală de producție a constructorului, însă anunță o majorare a producției de baterii în 2020.
Vineri, 02 August 2019 | Masini electrice si hibride

Viitorul hatchback Citroen C4 va fi prezentat în 2020: modelul producătorului francez va avea și versiune 100% electrică

O nouă generație Citroen C4 ar urma să fie prezentată în cursul anului viitor. Conform unor voci apropiate companiei, hatchback-ul francezilor va avea la bază platforma CMP a grupului PSA și va primi și o versiune 100% electrică.
Joi, 01 August 2019 | Masini electrice si hibride | 14 comentarii

Viitoarea generație BMW Seria 7 ar putea avea o versiune 100% electrică: vârful de gamă va oferi o autonomie de până la 700 de kilometri

Următoarea generație BMW Seria 7 ar putea primi și o variantă electrică. Surse apropiate companiei spun că vârful de gamă va avea o baterie de peste 120 kWh și o autonomie de până la 700 de kilometri.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Informații despre viitorul Mercedes-Benz EQS: sedanul electric va prelua tehnologii de la Clasa S și ar putea debuta în toamna acestui an

Mercedes-Benz pregătește prezentarea lui EQS. Sedanul electric al nemților va avea la bază platforma Modular Electric Architecture și va miza pe o configurație cu două motoare electrice. Conform surselor, autonomia ar urma să fie cuprinsă între 400 și 500 de kilometri.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Tesla Model 3, cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa în luna iunie: sedanul american a surclasat Renault Zoe și BMW i3

Tesla Model 3 a fost cea mai populară mașină electrică în Europa în luna iunie după ce a înregistrat un număr de înmatriculări aproape la fel de mare ca Renault Zoe, BMW i3, Volkswagen Golf și Nissan Leaf la un loc.
Joi, 25 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Pregătiri pentru X5 plug-in hybrid: BMW dublează producția de baterii pentru mașini electrice la uzina din Spartanburg

BMW a anunțat dublarea producției de baterii pentru mașini electrice la uzina sa din Spartanburg (SUA). Astfel, nemții vor să pregătească intrarea în producție a versiunilor plug-in hybrid pentru modele precum noul X5 și viitorul X3.

Tesla anunță pierderi de 400 de milioane de dolari, dar mizează pe noul SUV: "Model Y va genera profituri mai mari decât Model 3"

Tesla a raportat pierderi de 408 milioane de dolari în al doilea trimestru al anului, însă susține că viitorul SUV Model Y pe care îl va produce de anul viitor va genera profituri mai mari decât Model 3.
Joi, 25 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen țintește un nou timp de referință alături de prototipul electric ID R: nemții vor să cucerească unul dintre cele mai dificile trasee montane din China

În luna septembrie, prototipul Volkswagen ID R va încerca să stabilească un timp de referință pentru vehicule electrice pe unul dintre cele mai dificile trasee montane din China. Pe cei 11.3 kilometri, ID R va avea de înfruntat 99 de viraje. În plus, diferența de nivel dintre start și sosire este de peste 1.300 de metri.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Video. Desfășurare de forțe: prototipul viitorului Ford F-150 electric a tractat peste 450 de tone

Ford a publicat primul clip video cu un prototip al viitorului F-150 electric. Pick-up-ul pregătit de constructorul american a tractat 10 vagoane încărcate cu 42 de exemplare F-150 echipate cu motoare convenționale.
Marti, 23 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Viitoarea generație BMW Seria 5 va avea și versiune electrică: autonomia minimă va fi de 480 de kilometri

Următoarea generație BMW Seria 5 va fi lansată în 2023, iar conform unor surse apropiate companiei, modelul producătorului german va fi disponibil și într-o variantă complet electrică. Bateria ar urma să aibă o capacitate de cel puțin 60 kWh, în timp ce autonomia minimă va fi de 480 de kilometri.
Marti, 23 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Audi a găsit soluția pentru a ține în viață modelul R8: succesorul supercar-ului din Ingolstadt va avea sistem electrificat de propulsie

Oliver Hoffmann, directorul general Audi Sport, a confirmat că supercar-ul R8 va avea un succesor. Conform declarațiilor făcute de acesta, modelul va fi echipat cu un sistem electrificat de propulsie.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Toyota va colabora cu BYD pentru a produce SUV-uri și sedanuri electrice: primele modele vor fi lansate anul viitor în China

Toyota și chinezii de la BYD au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea și producerea de mașini electrice pe cea mai mare piață auto din lume. Primele SUV-uri și sedanuri electrice sub brandul Toyota vor fi lansate în prima parte a anului 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault va produce mașini electrice în China cu un partener Ford: joint-venture cu chinezii de la Jiangling

Grupul Renault a anunțat că va înființa o companie de tip joint-venture în China, cu scopul să dezvolte și să producă vehicule electrice. Colaborarea a fost semnată cu Jiangling Motors, cei care au un parteneriat asemănător și cu Ford și care produc modele sub sigla americanilor pe piața chineză.
Miercuri, 17 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Lotus a prezentat noul Evija: primul hypercar electric al companiei va oferi 2.000 CP și va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 3 secunde

Lotus a publicat primele imagini și informații referitoare la Evija. Britanicii își doresc ca noul hypercar electric să devină cel mai puternic model de serie din lume, motiv pentru care cele patru motoare electrice vor oferi 2.000 CP și 1.700 Nm.
Marti, 16 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Tesla renunță la versiunile “ieftine” pentru Model S și X și coboară prețul de pornire pentru Model 3: “Ajustăm ofertele pentru ca mașinile noastre să fie mai accesibile”

Tesla a decis să scoată din ofertă versiunile standard pentru Model S și X, dar și să reducă prețul de pornire pentru Model 3, pentru ca mașinile sale să fie “mai accesibile pentru clienți”.
Marti, 16 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Fotografii noi cu prototipul lui Porsche Taycan: vehiculul electric a fost pilotat de Neel Jani pe circuitul stradal din New York

Porsche a publicat imagini noi cu prototipul viitorului Taycan în timpul unor demonstrații realizate pe traseul cursei de Formula E din New York. Versiunea de serie va fi prezentată în luna septembrie.
Luni, 15 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Planuri după alianța cu VW: Ford vrea să vândă 600.000 de mașini electrice în Europa

Ford va produce mașini electrice pe platforma MEB de la Volkswagen și vrea să vândă 600.000 de astfel de unități în Europa. Constructorul spune că are nevoie de 4 ani ca să dezvolte o mașină electrică pe platforma MEB, iar mai apoi să înceapă producția acelui model la uzina din Koln (Germania).
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Mini estimează o cerere puternică pentru noul său model electric: “Intrăm într-o eră în care mașinile electrice vor deveni o alegere normală pentru clienți”

Mini se așteaptă la o cerere puternică pentru primul său model electric, peste 20.000 de clienți fiind deja interesați de noul Cooper SE. “Intrăm într-o eră în care mașinile electrice vor deveni o alegere normală pentru clienți,” au transmis reprezentanții companiei.
Marti, 09 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Imagini noi cu prototipul viitorului Porsche Taycan: vehiculul electric a fost pilotat de Mark Webber la Goodwood

Porsche a publicat o serie de fotografii cu prototipul viitorului Taycan. Vehiculul electric a putut fi admirat în cadrul Goodwood Festival of Speed, iar la volanul acestuia s-a aflat Mark Webber. Versiunea de serie a lui Taycan va fi prezentată oficial în luna septembrie.
Luni, 08 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Volkswagen accelerează planurile de electrificare: 50 de miliarde de euro pentru baterii de la furnizori din Suedia și Asia

Volkswagen vrea să întărească alianțele cu furnizorii săi și va cheltui 50 de miliarde de euro pentru achiziția de baterii pentru mașinile sale electrice. VW va cumpăra baterii din Suedia și Asia, de la companii precum Northvolt, LG Chem sau Samsung SDI.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru