Stiri Masini electrice si hibride

Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Toate modelele Mercedes-AMG vor primi versiuni plug-in hybrid: primele lansări sunt programate în 2020

Mercedes-AMG a confirmat că toate modelele din gamă vor avea versiuni plug-in hybrid care vor utiliza o variantă îmbunătățită a sistemului EQ Power.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

James Bond și electrificarea: actorul Daniel Craig ar putea conduce un prototip Aston Martin Rapide E în următorul film cu agentul 007

Aston Martin și James Bond ar putea marca o premieră în următorul film din seria cu celebrul agent 007. Potrivit informațiilor din presa internațională, actorul Daniel Craig va conduce un prototip electric Aston Martin Rapide E în pelicula așteptată în 2020.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Bentley Flying Spur: britanicul va avea versiune PHEV cu sistem de propulsie preluat de pe Bentayga Hybrid

Bentley va lansa în cursul acestui an noul Flying Spur. Modelul producătorului britanic va putea fi comandat și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Primul teaser pentru noul model electric de 40.000 de dolari pregătit de Fisker: detaliile tehnice vor fi dezvăluite în 18 martie

Fisker a publicat un teaser cu noul model electric despre care afirmă că va avea un preț de aproximativ 40.000 de dolari. Mai multe informații tehnice urmează să fie făcute publice în 18 martie.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Hatchback-ul Volkswagen ID va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt: nemții deschid listele de pre-comenzi în 8 mai

Volkswagen ID, primul model electric al constructorului german dezvoltat pe noua arhitectură MEB, va fi expus în luna septembrie la Frankfurt. În plus, listele de pre-comenzi pentru noul hatchback electric vor fi deschise în 8 mai.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Motive de bucurie în rândul fanilor Mazda: producătorul nipon ar putea lansa un hibrid cu motor rotativ

Motorul rotativ ar putea reveni în oferta Mazda. Japonezii lucrează la un sistem hibrid de propulsie în centrul căruia se află motorul Wankel. Compania își dorește ca acest sistem să fie unul flexibil, iar motorul rotativ să pună în mișcare vehiculul, dar în același timp să aibă rol și de range extender.
Marti, 12 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Infiniti vrea să se reinventeze cu o gamă de electrice: “Credem că piața va fi foarte deschisă la calitatea mașinilor electrice din Japonia”

Viitoarea gamă de mașini electrice, bazată pe conceptul QX Inspiration, este o oportunitate de “reinventare” a brandului Infiniti, consideră designerul-șef al constructorului.
Marti, 12 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Volkswagen vrea mai multe mașini electrice, după ce profitul din 2018 a fost afectat de WLTP: nemții promit acum o producție de 22 de milioane de “electrice” în 10 ani

Volkswagen anunță că va lansa 70 de modele electrice până în 2028, accelerând planurile anterioare, după ce profitul din 2018 a fost afectat de apariția testelor WLTP. Grupul promite că va produce 22 de milioane de mașini electrice în următorii 10 ani, după obiectivul de 15 milioane de unități ce fusese anunțat în 2018.
Luni, 11 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

O nouă imagine teaser cu viitorul Tesla Model Y: versiunea de pre-producție a noul SUV va fi prezentată în 14 martie

Tesla a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Model Y. Versiunea de pre-producție a noului SUV american va fi prezentată în 14 martie. Varianta de serie ar urma să debuteze în 2020.
Sambata, 09 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Polestar anunță lansarea unui viitor SUV coupe electric: va fi numit Polestar 3 și este așteptat în 2021

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, vrea să lanseze un nou model, al treilea din gamă. Constructorul a anunțat că Polestar 3 va fi un SUV coupe electric care va debuta în anul 2021.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Reprezentanții diviziei Volkswagen R nu cred în mașini de performanță cu sisteme hibrid de propulsie: "Primești ce e mai rău din ambele lumi"

Oficialii diviziei Volkswagen R susțin că mașinile de performanță nu ar trebui să integreze sisteme hibrid de propulsie. Nemții mizează pe ideea unor vehicule 100% electrice, iar prototipul ID R a reușit să ducă la bun sfârșit câteva sarcini dificile.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificare pentru mai multă performanță: viitoarele modele BMW M vor integra sisteme hibrid de propulsie

DIvizia BMW i colaborează cu reprezentanții echipei BMW M în vederea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Aceasta ar urma să fie integrate pe noile generații de modele de performanță.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Bentley nu crede în viitorul electricelor pe baterii și caută alte soluții: “Tehnologia celulelor de hidrogen ar putea să devină o variantă practică”

Tehnologia actuală a bateriilor îi descurajează pe oficialii Bentley să lanseze un model electric în perioada următoare, deși acest lucru nu a fost exclus definitiv. Constructorul caută alte soluții pentru viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat și spune că tehnologia fuel-cell ar putea să devină o variantă practică.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Constructorii auto aleg sunetele artificiale pentru mașinile electrice: Mercedes-AMG colaborează cu formația rock Linkin Park

Producătorii auto încearcă să găsească cele mai potrivite sunete artificiale pentru mașinile electrice, pentru a se asigura că pietonii le vor auzi în trafic.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 15 comentarii

Electrificare în WRC: Citroen ar putea părăsi Campionatul Mondial de Raliuri dacă mașinile de competiție nu vor integra și sisteme de propulsie hibride

Oficialii Citroen sunt dispuși să renunțe la participarea în Campionatul Mondial de Raliuri în cazul în care nu vor fi introduse regulamente cu privire la posibilitatea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Francezii spun că vor să facă acest pas la finalul anului 2020.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Informații noi despre viitorul Mini Electric: motor electric cu 184 CP și 270 Nm preluat de pe BMW i3S

Noul Mini Electric va fi lansat în cursul anului curent. Modelul pregătit de britanici va integra motorul electric de 184 CP și 270 Nm disponibil în prezent pe BMW i3S. Bateria ar urma să aibă o capacitate de 33 kWh.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Viitoarea generație Fiat 500 va avea doar versiune electrică și va fi prezentată în 2020: "Va fi un fel de Tesla pentru mediul urban"

Fiat a anunțat că viitoarea generație a modelului de oraș 500 va fi disponibilă doar în versiune electrică și va fi dezvoltată pe o platformă nouă. Prezentarea oficială va avea loc în 2020.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota vrea să vândă un model electric în Europa, până în 2021: o variantă posibilă este versiunea electrică a SUV-ului CH-R

Toyota plănuiește lansarea unui model electric în Europa, pe care să înceapă să îl vândă cel târziu în 2021. Una dintre variantele japonezilor este versiunea electrică a SUV-ului CH-R, pe care o vor vinde în China de anul viitor.
Miercuri, 06 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Un nou record doborât de Nissan Leaf, cea mai căutată mașină electrică din lume: 400.000 de unități vândute de la lansarea din 2010

Nissan Leaf, cea mai vândută mașină electrică din lume, a devenit și prima din categoria ei care depășește bariera celor 400.000 de unități vândute. Anul trecut, Leaf marcase comercializarea a 300.000 de unități de la lansarea inițială din 2010.
Luni, 04 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Norvegia introduce taxă de încărcare pentru mașinile electrice: tarif de un euro pe oră în Oslo: 700 de stații noi în 2019

Norvegia a anunțat introducerea unui tarif de circa un euro pe oră pentru încărcarea mașinilor electrice din capitala Oslo. Autoritățile spun că vor să îi descurajeze pe șoferii care parchează gratuit pe locurile special amenajate fără să își încarce mașinile electrice. Oslo are 1.300 de stații de încărcare, dar vrea să mai deschidă încă 700 în acest an.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru