Stiri Masini electrice si hibride

Vineri, 12 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Citroen lansează versiunea electrică a utilitarei SpaceTourer: motor de 136 CP și autonomie de până la 330 de kilometri

Citroen a publicat primele imagini și detalii referitoare la utilitara electrică e-SpaceTourer. Modelul va fi disponibil începând cu acest an și va putea fi comandat în versiuni cu autonomie de 230 de kilometri sau 330 de kilometri.
Joi, 11 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Grupul PSA: “Brandurile Peugeot, Citroen, Opel sau DS sunt libere să-și aleagă propria strategie privind mașinile electrice”

PSA susține că brandurile Peugeot, Citroen, Opel sau DS au libertatea să-și aleagă propria strategie privind mașinile electrice și hibride, fără o “intervenție” din partea grupului, potrivit directorului diviziei de vehicule cu emisii reduse.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele exemplare Pininfarina Battista vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului: “Planurile noastre includ și alte modele electrice”

Noul CEO de la Pininfarina susține că primele exemplare ale hypercar-ului Battista vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului. Constructorul italian are planuri și pentru alte modele electrice, iar primul dintre ele va fi SUV-ul bazat pe conceptul Pura Vision.
Marti, 09 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Imagini camuflate cu prototipurile viitorul BMW iX3 pe linia de asamblare: SUV-ul electric va fi prezentat în scurt timp

BMW a publicat câteva imagini camuflate cu prototipurile viitorului iX3. Fotografiile au fost realizate pe linia de asmblare a fabricii din Shenyang, China, iar vehiculele au fost utilizate pentru omologarea pe piețele din Europa și China.
Marti, 09 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 20 comentarii

Chinezii susțin că au dezvoltat o baterie pentru mașini electrice garantată pentru două milioane de kilometri sau 16 ani de utilizare

Producătorul chinez CATL susține că a dezvoltat o baterie pentru mașini electrice care poate fi utilizată la parametri optimi pe parcursul a două milioane de kilometri și a unei perioade de 16 ani.
Marti, 09 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Primele imagini cu hatchback-ul Fiat 500 electric: citadinul italian are motor de 118 CP și autonomie de până la 320 de kilometri

Fiat a publicat primele fotografii cu hatchback-ul 500 electric. Modelul poate fi deja rezervat în ediția specială de lansare La Prima, iar prețul anunțat de italieni este de 34.900 de euro.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Renault, despre prima mașină 100% electrică Dacia: “Versiunea de serie va fi foarte apropiată de concept; încercăm să ținem prețul cât mai jos”

Dacia Spring, prima mașină electrică a constructorului de la Mioveni, va avea o versiune de serie “foarte apropiată” de conceptul prezentat în luna martie, potrivit lui Laurens van den Acker, directorul de design al Grupului Renault. “Facem tot posibilul ca prețul să rămână cât mai jos,” a spus oficialul Renault.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Germania obligă toate benzinăriile să instaleze stații pentru încărcarea mașinilor electrice

Germania va obliga toate benzinăriile să instaleze stații de încărcare pentru mașini electrice, ca parte a planului de a reduce temerile cu privire la autonomie. În Germania sunt în prezent peste 14.000 de benzinării.

Tesla va extinde semnificativ rețeaua Supercharger din China: 4.000 de stații de încărcare vor fi instalate în 2020

Tesla a anunțat că va instala 4.000 de stații de încărcare Supercharger în China în acest an, ca urmare a creșterii accelerate a vânzărilor din această țară.
Joi, 04 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Fiat-Chrysler testează capacitatea hibrizilor plug-in de a trece automat la modul electric în zonele cu restricții de trafic: proiect-pilot în Torino

Fiat-Chrysler a demarat un proiect-pilot prin care vrea să testeze capacitatea hibrizilor plug-in de a trece automat la rularea 100% electrică în zonele cu trafic restricționat. Primele teste au fost făcute cu un Jeep Renegade 4xe PHEV în Torino, urmând ca proiectul să fie extins în Italia și alte țări.
Luni, 01 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Alfa Romeo pregătește un SUV electric de segment B: lansare așteptată în 2022

Alfa Romeo pregătește un SUV electric de segment B, a cărui lansare este așteptată în 2022. Noul SUV subcompact ar urma să fie primul model Alfa Romeo construit pe o platformă a grupului PSA.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Imagini și detalii referitoare la versiunea plug-in hybrid a SUV-ului BMW X2: 220 CP și autonomie electrică de până la 53 de kilometri în regim WLTP

BMW a publicat o galerie foto completă cu noul X2 xDrive25e. Versiunea plug-in hybrid a SUV-ului german propune 220 CP și o autonomie electrică de până la 53 de kilometri. Noul X2 xDrive25e va fi disponibil începând cu luna iulie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Jaguar Land Rover anunță versiuni SVO pentru modelele electrice și plug-in hybrid din grup: lansările, programate în “anii următori”

Jaguar Land Rover a anunțat că divizia Special Vehicle Operations va lansa versiuni speciale SVO pentru toate modelele electrice și plug-in hybrid din grup, în “anii următori”, cu excepția SUV-ului electric I-Pace.

Informații neoficiale: Tesla dezvoltă o baterie ieftină care îi va permite să vândă mașini electrice la prețuri similare cu mașinile cu motoare cu combustie

Tesla dezvoltă în China o baterie ieftină fără colbalt care îi va permite să vândă mașini electrice la prețuri foarte apropiate de cele ale mașinilor cu motoare cu combustie internă, potrivit presei internaționale.
Duminica, 17 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Detalii despre SUV-ul electric Ford Mach-E: o încărcare de 10 minute la o stație Ionity poate asigura o autonomie de 120 de kilometri

Ford anunță că SUV-ul electric Mach-E poate oferi o autonomie de 120 de kilometri dacă bateria este încărcată 10 minute la una din stațiile rețelei europene Ionity. Constructorul susține că, astfel, timpul de încărcare a fost îmbunătățit cu 30% față de estimările inițiale.
Marti, 12 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Cupra ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born: două motoare electrice și 306 CP

Cupra a înregistrat denumirile "Cupra Born" și "Cupra el-Born", semn că ibericii ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born. Cel mai probabil, modelul de performanță va împrumuta arhitectura viitorului Skoda Enyaq iV RS cu 306 CP.
Marti, 12 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Peste 30 de ani de la debutul conceptului Audi duo: primul plug-in hybrid al nemților avea la bază modelul Audi 100 Avant

Audi duo a fost primul concept cu sistem plug-in hybrid dezvoltat de producătorul german. Prezentarea prototipului a avut loc în 1989 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, iar conceptul avea la bază modelul de serie Audi 100 Avant.
Marti, 12 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Înmatriculările europene de mașini electrificate s-au dublat în primul trimestru: scăderi de peste 32% pentru diesel și benzină

Cota de piață a mașinilor electrificate s-a dublat în primul trimestru și a atins 6.8%, după ce europenii au înmiatriculat peste 167.000 de unități. În schimb, înmatriculările mașinilor diesel și pe benzină au scăzut cu circa 32%, conform datelor oficiale publicate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).

Karma oferă detalii despre noua platformă pentru modele electrice: un motor electric și baterie de 80 kWh

Noua platformă dezvoltată de Karma pentru modele electrice va integra un motor electric și o baterie cu capacitatea de 80 kWh.
Luni, 11 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Renault vrea să lanseze două SUV-uri electrice până în 2022: ambele modele vor avea autonomie de până la 550 de kilometri

Renault vrea să lanseze două SUV-uri electrice până în 2022, fiecare cu autonomie de până la 550 de kilometri, potrivit declarațiilor făcute de oficialii companiei și citate de presa britanică.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru