Stiri Masini electrice si hibride

Marti, 28 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Primele imagini cu SUV-ul electric BMW iX3 au "scăpat" pe internet: modelul va avea o autonomie de peste 440 de kilometri

Viitorul BMW iX3 va fi prezentat în scurt timp, însă două fotografii cu SUV-ul electric au "scăpat" deja pe internet. Noul iX3 va fi echipat cu un motor electric cu 286 CP și va avea o baterie capabilă să ofere o autonomie de peste 440 de kilometri.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Din culisele Mini: britanicii nu au în plan lansarea unui Mini electric cu baterii mai generoase. Modelul nu va primi nici versiune de performanță

Oficialii Mini au pregătit o conferință online în cadrul căreia au oferit o serie de informații noi cu privire la noul Mini electric. Pentru moment, reprezentanții producătorului britanic spun că nu au în plan lansarea unor versiuni cu mai puțini cai putere sau a unor variante cu baterii mai generoase. Totodată, nu există planuri referitoare la o versiune de performanță.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Pininfarina pregătește un SUV electric: modelul va avea 1.000 de cai putere și autonomie de 600 de kilometri

Automobili Pininfarina lucrează la proiectul unui SUV electric și susține că noul model va fi lansat în 2022. Viitorul SUV va dezvolta 1.000 de cai putere, iar autonomia este estimată la 600 de kilometri, potrivit ultimelor informații.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 13 comentarii

Ford prezintă Mustang Cobra Jet 1400: prototipul electric dedicat întrecerilor pe sfertul de milă va avea 1.400 CP și aproape 1.500 Nm

Ford Performance a prezentat noul Mustang Cobra Jet 1400, primul prototip electric al diviziei constructorului american gândit pentru a concura în cursele de drag. Acesta va fi echipat cu un singur motor electric capabil să livreze 1.400 de cai putere.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Conceptele Hyundai 45 și Prophecy vor avea versiuni de producție: noile modele electrice vor folosi aceeași arhitectură

Hyundai a confirmat că prototipurile Concept 45 și Prophecy vor sta la baza unor modele de serie. Ambele produse vor miza pe noua arhitectură Electric-Global Modular Platform, iar prima lansare este programată pentru acest an.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 40 comentarii

Toyota a prezentat noul Yaris Cross: modelul producătorului nipon are tracțiune integrală și sistem hibrid de propulsie

Toyota a publicat primele fotografii și informații referitoare la noul Yaris Cross. SUV-ul de clasă mică va fi disponibil începând cu vara anului viitor și va fi echipat cu un sistem hibrid de propulsie. Niponii vor oferi și o variantă cu tracțiune integrală.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Toyota ar putea lansa noul SUV de clasă mică în 23 aprilie: modelul va avea la bază arhitectura lui Yaris

Toyota pregătește un SUV de clasă mică dedicat pieței din Europa. Conform surselor, modelul ar urma să fie prezentat în 23 aprilie.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport primesc versiuni plug-in hybrid: 309 CP și autonomie electrică de până la 66 de kilometri

Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport sunt disponibile în versiuni plug-in hybrid. Ambele modele mizează pe un motor pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri și un motor electric amplasat pe puntea spate. Sistemul PHEV livrează 309 cai putere, iar autonomia comunicată de britanici ajunge până la 66 de kilometri.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Honda extinde proiectul european de reciclare a bateriilor provenite de la mașini electrice sau hibride: japonezii pot extrage litiu și cobalt pentru producția unor noi baterii

Honda a extins proiectul european de reciclare a bateriilor provenite de la mașini electrice sau hibride. Cu ajutorul companiei franceze SNAM, constructorul poate să extragă libiu și cobalt pe care să le folosească pentru producția unor noi baterii.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Volkswagen ID Buzz este considerat înlocuitorul indirect al lui Touran: nemții speră ca astfel să aducă un plus de culoare în segmentul monovolumelor

Viitorul Volkswagen ID Buzz este considerat înlocuitorul indirect al actualului Touran. Conform oficialilor germani, viitorul model electric va încerca să revigoreze și segmentul monovolumelor.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Video. Viitorul Mercedes-Benz EQE, spionat în timpul testelor: sedanul de clasă mare ar urma să aibă o configurație cu două motoare electrice

Câteva prototipuri ale viitorului Mercedes-Benz EQE au fost surprinse în timpul unei sesiuni de teste în nordul Europei. Modelul de serie va fi prezentat în 2022.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

McLaren anunță că succesorul lui P1 va fi lansat în 2024: “Va fi hibrid sau 100% electric”

McLaren a anunțat că succesorul supercar-ului P1 va fi lansat în 2024, iar noul model va avea propulsie hibridă sau 100% electrică, după cum a declarat CEO-ul constructorului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Karma prezintă prima imagine cu o utilitară electrică cu funcții autonome: modelul este bazat pe noua platformă E-Flex

Karma a publicat o imagine cu o utilitară electrică cu funcții autonome dezvoltată pe platforma E-Flex împreună cu Nvidia.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Informații neoficiale despre viitorul BMW Seria 7 electric: limuzina nemților va avea două motoare electrice și cel puțin 650 CP

Viitorul BMW Seria 7 electric va avea mai multe versiuni, iar cea mai puternică dintre acestea ar urma să folosească două motoare. Puterea oferită ar urma să treacă de 650 CP, iar autonomia va ajunge la 640 de kilometri, conform unor surse apropiate companiei.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Americanii de la Rivian amână livrările R1T: primele pick-up-uri electrice vor ajunge la clienți în 2021

R1T, pick-up-ul electric lansat de constructorul american Rivian, va ajunge la clienți începând din 2021, după ce primele livrări programate pentru anul acesta au fost amânate din cauza închiderii fabricii pe fondul crizei COVID-19.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Detalii despre înlocuitorul lui Citroen C4 Cactus: caroserie de SUV coupe și versiune electrică

Citroen pregătește un succesor pentru C4 Cactus. Modelul va lua forma unui SUV coupe și va fi disponibil și într-o versiune electrică. Prezentarea ar urma să aibă loc în cursul anului curent.
Luni, 06 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Mercedes pregătește o versiune de performanță pentru EQS: sedanul electric ar urma să dezvolte peste 600 CP în varianta AMG

Viitorul sedan electric Mercedes EQS ar putea avea o versiune de performanță AMG care să dezvolte peste 600 de cai putere, potrivit informațiilor neoficiale din presa britanică. Noul EQS, cu o autonomie estimată la 700 de kilometri, ar urma să fie prezentat cel târziu în 2021.
Vineri, 03 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

McLaren pregătește un nou supercar hibrid: motor V6 și autonomie electrică de până la 32 de kilometri

Primul McLaren plug-in hybrid din gama de bază Sports Series va fi lansat în cursul acestui an. Sistemul de propulsie va avea la bază un motor V6, iar autonomia în modul electric ar urma să fie de până la 32 de kilometri, conform informațiilor apărute în presa britanică.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Vehiculele Opel care au promovat mobilitatea electrică: de la faimosul Opel Elektro GT până la noul hatchback electric Corsa-e

De-a lungul timpului, Opel a fost unul dintre constructorii care a pregătit concepte, prototipuri și modele de serie electrificate. Prima încercare în această direcție a fost făcută în 1968 prin Kadett B Stir-Lec I. Acesta a fost urmat de faimosul Elektro GT (foto) și de o serie de modele alimentate cu hidrogen.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 25 comentarii

Mercedes-Benz: "Putem face astăzi o mașină electrică cu autonomie de peste 1000 de kilometri. Dar ar fi scumpă, grea și nu se susține ecologic"

Autonomia mașinilor electrice disponibile astăzi pe piață este rezultatul unei analize care ia în calcul costurile, sustenabilitatea ecologică și greutatea. "Scopul nostru este să facem baterii mai compacte și mai accesibile", spun oficialii Mercedes-Benz.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru