Stiri Masini electrice si hibride

Vineri, 13 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Cancelarul Merkel vrea un preț pe emisiile CO2 pentru stimularea dezvoltării mașinilor electrice: “Trebuie să susținem inovația în această direcție”

Cancelarul german Angela Merkel vrea să stabilească un preț pe emisiile CO2 și spune că acest lucru va stimula inovația în dezvoltarea mașinilor electrice. Merkel consideră că toate inovațiile din domeniu ar trebui să aibă ca obiectiv reducerea emisiilor.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Presa japoneză: Toyota a început să folosească aceleași baterii pe care Panasonic le furnizează către Tesla

Toyota a început să folosească aceleași baterii pe care Panasonic le furnizează către Tesla, potrivit unor surse citate de presa japoneză. Bateriile echipează modele plug-in hybrid precum Corolla și Levin pentru piața din China.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Volkswagen lansează o gamă de wallbox-uri pentru a încărca acasă mașinile electrice: versiunea de bază costă 400 de euro

Volkswagen a prezentat o gamă de trei wallbox-uri care pot fi folosite pentru a încărca acasă mașinile electrice. Acestea permit viteze de până la 11 kW, au un preț de pornire de 400 de euro și vor fi disponibile din luna noiembrie.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Șeful Mercedes-AMG despre primul model electric Porsche: "Taycan stabilește noi standarde"

Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG, a fost plăcut impresionat de performanțele lui Taycan, primul model electric Porsche. Reprezentantul diviziei de performanță a ținut să precizeze că noul Taycan stabilește noi standarde în industrie.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Producătorii europeni cer sprijinul guvernelor pentru vânzarea mașinilor electrice: ACEA vrea un plan pentru dezvoltarea stațiilor de încărcare și subvenții pentru clienți

Producătorii auto din Europa cer sprijinul guvernelor pentru promovarea și vânzarea mașinilor electrice. Asociația Constructorilor Auto din Europa (ACEA) vrea un plan pentru dezvoltarea stațiilor de încărcare pe Bătrânul Continent, dar și subvenții pentru clienții care doresc să achiziționeze vehicule cu emisii zero.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche nu exclude un succesor pentru 918 Spyder: "Hypercar-urile sunt importante pentru companie, dar trebuie să aducă beneficii în gama curentă de modele"

Oficialii Porsche încă nu au stabilit dacă vor dezvolta un succesor pentru hypercar-ul 918 Spyder, decizia urmând să fie luată până în 2025.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai a prezentat modelul electric de circuit Veloster N ETCR: motor electric amplasat central și roți motrice spate

Hyundai a publicat primele imagini și informații referitoare la noul Veloster N ETCR. Modelul electric dezvoltat de producătorul sud-coreean va concura în 2020 în noua serie de turisme Electric-TCR.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Record mondial pentru cel mai lung drum parcurs de o mașină electrică: 15.000 de kilometri din China până în Germania

Prototipul chinezesc Aiways U5 a stabilit un record pentru cel mai lung drum parcurs de un vehicul electric, după ce a efectuat o călătorie de peste 15.000 de kilometri din China până în Germania pe parcursul a aproape două luni.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Noutăți în gama de electrice Volkswagen ID: nemții vor lansa un model subcompact în 2023 și o versiune de peformanță pentru ID.3 în 2024

Gama de modele electrice Volkswagen va crește rapid în următorii ani. Oficialii producătorului german au anunțat că în 2023 vom face cunoștință cu un model ID de clasă mică, iar în 2024 va fi prezentat un ID.3 de performanță.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Planurile Opel pentru viitorul apropiat: versiuni electrice pentru Vivaro, Combo și Zafira Life

Opel a anunțat că în 2020 vom face cunoștință cu un Vivaro 100% electric. În 2021, nemții plănuiesc să introducă astfel de versiuni electrice și pentru Opel Combo și Zafira Life.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Electrificare în gama Mercedes-AMG: nemții pregătesc un model de performanță 100% electric

Divizia de performanță Mercedes-AMG a anunțat că a demarat o serie de proiecte pentru dezvoltarea unor modele electrificate. Mai mult decât atât, nemții promit și un model 100% electric.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Oficial: viitoarea generație Honda Jazz debutează în 2020 și va avea doar sistem hibrid de propulsie

Oficialii Honda au anunțat că viitoarea generație Jazz va fi disponibilă în Europa doar în versiuni cu sistem hibrid de propulsie. Debutul noului model va avea loc în 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 09 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 37 comentarii

Am văzut noul Volkswagen ID.3 înaintea tuturor: toate detaliile despre revoluția electrică VW

Volkswagen face un pas mare către electrificare prin lansarea primului model din familia ID. Noul ID.3 vrea să devină Golf-ul mașinilor electrice și are mari șanse să reușească acest lucru.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record la Nurburgring: actualul record îi aparține lui Porsche Taycan

Elon Musk a sugerat că Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record pentru cel mai rapid sedan electric pe circuitul de la Nurburgring, la câteva săptămâni după performanța realizată de Porsche Taycan.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai se alătură proiectului Ionity: 140 de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice în Europa

Hyundai se alătură BMW, Daimler, Ford și Volkswagen în dezvoltarea Ionity, proiectul european care are ca obiectiv instalarea a 400 de stații de încărcare rapidă pentru mașinile electrice. Proiectul Ionity a ajuns la 140 de stații în 14 țări europene.
Duminica, 08 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Primul teaser video cu viitorul Mercedes-Benz Vision EQS: conceptul electric va fi prezentat la Frankfurt

Mercedes-Benz va expune noul prototip electric Vision EQS în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Conceptul dezvoltat de nemți va sta la baza unui viitor model de serie menit să fie așezat în fruntea familiei de electrice EQ.
Vineri, 06 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Presa britanică: Mini pregătește un MPV 100% electric cu numele Traveller

Mini va lansa un MPV electric cu numele Traveller, producția urmând să înceapă în 2022, potrivit informațiilor neoficiale din presa britanică. Noul Mini Traveller ar urma să fie dezvoltat pe plaftorma FAAR de la BMW și va fi “înfrățit” cu succesorul lui BMW i3.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Următorul Porsche electric ar putea fi succesorul lui 718 Cayman: “Vom lua o decizie în cel mult 12 luni”

Porsche susține că succesorul lui 718 Cayman este favorit să devină al doilea model electric din gamă, după noul Taycan. O decizie finală în acest sens va fi luată în cel mult 12 luni, potrivit constructorului.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 26 comentarii

Acesta este noul Porsche Taycan, primul model electric al mărcii germane: până la 761 CP și autonomie de 450 de kilometri

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Taycan. Primul model electric de serie dezvoltat de Porsche va fi disponibil în versiuni Turbo și Turbo S. Cea mai generoasă dintre acestea va oferi până la 761 de cai putere. Bateria de 93.4 kWh este capabilă să asigure o autonomie de până la 450 de kilometri.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Țintă atinsă pentru Volkswagen: peste 30.000 de pre-comenzi pentru modelul electric ID.3 1st

Volkswagen a anunțat că au fost înregistrate peste 30.000 de pre-comenzi pentru modelul electric ID.3 1st. Versiunea de lansare este echipată cu un motor electric de 204 CP și promite o autonomie de până la 420 de kilometri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru