Primele exemplare Pininfarina Battista vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului: “Planurile noastre includ și alte modele electrice”

de Paul Cosma
Miercuri, 10.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul CEO de la Pininfarina susține că primele exemplare ale hypercar-ului Battista vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului. Constructorul italian are planuri și pentru alte modele electrice, iar primul dintre ele va fi SUV-ul bazat pe conceptul Pura Vision.

Achiziționați la finalul anului 2018 de compania indiană Mahindra, italienii de la Pininfarina au prezentat anul trecut la Geneva primul lor model de serie: un hypercar electric de 1900 de cai putere care fi livrat clienților începând cu 2020.

Primele exemplare ale hypercar-ului Battista vor ajunge la clienți în acest an, în ciuda problemelor legate de criza COVID-19, după cum a confirmat noul CEO al companiei. Per Svantesson a spus că obiectivul său este să livreze mașini cu “design uimitor și tehnologie revoluționară.”

Șeful Pininfarina susține că, în funcție de restricțiile referitoare la coronavirus, livrările lui Battista vor începe în această vară sau toamnă. “Avem deja 100 de clienți interesați de un test drive,” a spus Svantesson.

Planurile producătorului includ și alte viiitoare modele electrice. Primul dintre ele va fi un SUV bazat pe conceptul Pura Vision, a cărui versiune de serie este așteptată în 2020.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru