Prima imagine cu succesorul lui Pininfarina Battista. Debutul, în vară

de Tiberiu Safta
Joi, 27.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italienii de la Automobili Pininfarina au publicat prima imagine oficială cu succesorul electricului Battista. Noul model va fi primul dintr-o serie de modele de performanță noi, iar debutul său va avea loc în această vară.

Cu ocazia aniversării a 5 ani de existență, Automobili Pininfarina a dezvăluit o primă imagine oficială cu un viitor supercar al său, înlocuitor pentru actualul Battista. Noul model este complet acoperit în imagine, iar acesta urmează să fie prezentat oficial în vara acestui an.

La fel ca Battista, viitorul supercar al constructorului italian cu sediul în Germania va fi produs în serie limitată. Din fericire pentru fanii mărcii, Paolo Dellacha, șeful companiei, a precizat că noul supercar va fi primul dintr-o serie de viitoare modele de performanță. Deocamdată, nu a fost dezvăluit niciun detaliu tehnic despre viitorul supercar.

Între timp, Pininfarina Battista este o mașină care a stabilit câteva recorduri notabile. Oficial, supercar-ul italian este cea mai rapidă mașină de serie pe sfertul de milă, cu un timp de 8.55 de secunde, reușind să bată recordul anterior, deținut de Rimac Nevera.

De asemenea, Pininfarina Battista este cea mai rapidă mașină de serie testată vreodată în India, cu o viteză maximă de 358 de km/h.

via Automobili Pininfarina

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru