Stiri Masini electrice si hibride

Luni, 30 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 13 comentarii

Toyota va începe producția în masă a mașinilor electrice cu hidrogen: japonezii vor lansa SUV-uri cu autonomii de până la 1.000 km

Toyota intenționează ca până în 2025 să lanseze numeroase modele electrice alimentate cu hidrogen, inclusiv SUV-uri care să ajungă la autonomii de până la 1.000 de kilometri.
Duminica, 29 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Mercedes EQC se lansează în 4 septembrie: SUV-ul electric va fi disponibil pentru achiziție din 2019

Mercedes va prezenta SUV-ul electric EQC în cadrul unui eveniment care va avea loc la Stockholm în 4 septembrie, în timp ce vânzările vor începe în cursul anului viitor.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi a dat startul unei noi ere: nemții au început producția de motoare electrice la fabrica din Ungaria

Audi a început producția de motoare electrice la fabrica sa din Ungaria. Cu o capacitate de 400 de unități pe zi, fabrica din Gyor va livra primele motoare pentru SUV-ul electric Audi e-tron, a cărui prezentare este așteptată în luna septembrie.
Marti, 24 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla dezvolta un pachet de setări pentru circuit pentru Model 3: lansarea este programată peste câteva luni

Tesla lucrează la un pachet de setări dedicat rulării pe circuit pentru Model 3, care va fi disponibil doar împreună cu pachetul de performanță.
Luni, 23 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Tesla caută noi soluții pentru a deveni profitabilă: americanii vor să primească bani înapoi de la furnizorii de componente

Tesla solicită furnizorilor săi de componente să restituie o parte dintre banii pe care i-a plătit începând din 2016 pentru dezvoltarea Model 3, cu scopul de a deveni profitabilă în a doua jumătate a anului.
Luni, 23 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Studiu: China va domina piața mașinilor electrice, cu peste 50% din vânzări până în 2035. Europa va avea o cotă de aproape 20%

China va domina vânzările de pe piața mașinilor electrice, cu mai mult de jumătate din volumul total până în anul 2035, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanță. Cu 6.4 milioane de mașini electrice vândute anual până atunci, chinezii ar urma să dețină 57% dn piață, în timp ce Europa ar urma să aibă o cotă de aproape 20%.
Sambata, 21 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Kia Niro EV vine în Europa în octombrie: SUV-ul electric va fi disponibil pentru achiziție de la sfârșitul anului

SUV-ul electric Kia Niro EV va fi disponibil pe piața europeană de la sfârșitul acestui an, la scurt timp după prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie.
Vineri, 20 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Tesla dezvăluie numărul noilor comenzi pentru Model 3: 5.000 de unități pe săptămână

Elon Musk a dezvăluit că Tesla a primit săptămâna trecută 5.000 de comenzi nete pentru Model 3, număr asemănător cu producția actuală.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Tesla, acuzată de "fraudă" în Germania: clienții care au primit 4.000 de euro la achiziționarea unei mașini, obligați să îi returneze

Germania îi obligă pe clienții care au cumpărat mașini electrice Tesla să returneze un bonus de 4.000 de euro, întrucât constructorul american a "fraudat" sistemul prin scăderea prețului de bază pentru Model S.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice au încetinit în Europa, după primele 6 luni din 2018: “Aceste mașini rămân un produs de nișă, iar infrastructura este încă inadecvată”

Vânzările de mașini electrice au înregistrat o încetinire în prima jumătate a anului, la nivel european. Potrivit firmei de consultanță EY, creșterea vânzărilor a fost de 33% după ce anul trecut fusese la un nivel de 54% în aceeași perioadă.
Luni, 16 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Porsche lansează stații care încarcă bateria mașinilor electrice în numai 20 de minute: Taycan va fi primul model compatibil

Porsche a inaugurat 4 puncte de încărcare pentru mașini electrice care utilizează o tensiune de 800 de volți, ceea ce permite o încărcare în numai 20 de minute pentru vehiculele cu autonomie de 400 de kilometri.
Luni, 16 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Pininfarina vrea să lanseze 4 modele noi între 2020 și 2025: hypercar-ul PF0 ar putea fi urmat de un crossover electric

Pininfarina a anunțat că vrea să lanseze 4 modele noi între 2020 și 2025, pe lângă hypercar-ul electric PF0. Al doilea model al noii companii ar urma să fie un crossover electric.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 15 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Mercedes și BMW vor domina vânzările de mașini electrice după 2021: analiștii susțin că Tesla va cădea pe locul 7 în acest top, în urma Renault-Nissan, Volkswagen, Volvo și Toyota

Mercedes, BMW și Volkswagen vor depăși Tesla la vânzările de mașini electrice, în cel mult 3 ani, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanță. Estimările arată că americanii vor mai rămâne pe primul loc în topul vânzărilor de mașini electrice doar în 2019, și vor cădea până pe locul 7 după anul 2021.
Duminica, 15 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Șeful Lexus trage un semnal de alarmă: “Piața nu este pregătită pentru mașinile electrice. Trebuie să ne uităm și la alte soluții”

Tehnologia mașinilor 100% electrice nu este încă pregătită să fie adoptată pe scară largă, susține șeful Lexus. Potrivit lui Yoshihiro Sawa, alte soluții mai bune pentru piața auto, în acest moment, sunt mașinile pe benzină, hibrizii sau vehiculele propulsate cu hidrogen.
Vineri, 13 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Clienții Tesla nu vor mai beneficia de reducerea de taxe de 7.500 de dolari: constructorul a atins pragul de 200.000 de mașini livrate în SUA

Tesla a confirmat că a livrat 200.000 de mașini în SUA, astfel că americanii nu vor mai putea beneficia de reducerile de taxe de 7.500 de dolari începând de anul viitor.
Marti, 10 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Volkswagen vrea să stabilească un nou record pe traseul de la Goodwood: ID R Pikes Peak este "arma" electrică pregătită de germani

În urmă cu câteva săptămâni, Volkswagen ID R a stabilit un record all-time pe urcarea de la Pikes Peak. Acum, prototipul electric vine în Europa și concurează la Goodwood. Nemții vor să stabilească un nou record pe traseul pregătit pe domeniul Lordului March.
Marti, 10 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

BMW iX3 va fi produs în China din 2020: SUV-ul electric va fi exportat către piețele din toată lumea

Grupul BMW a anunțat că modelul iX3 va fi produs în China începând cu anul 2020. Noul SUV electric este planificat să fie exportat pe piețele din afara Chinei.
Luni, 09 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Hot-Hatch-ul viitorului: noua generație Peugeot 208 GTi va avea și o versiune electrică

Viitoarea generație Peugeot 208 va fi lansată în cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2019. Modelul producătorului francez va primi atât versiuni cu motoare cu combustie internă, cât și o variantă electrică. Hot Hatch-ul 208 GTi va fi și el disponibil într-o versiune electrică.
Luni, 09 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche Mission E Cross Turismo va avea versiune de producție în 2021: conceptul electric are 600 CP și autonomie de 500 de kilometri

Porsche Mission E Cross Turismo va avea versiune de producție cel târziu în 2021, potrivit unor furnizori ai constructorului german, care susțin că vânzările noului model vor începe în același an. În varianta de concept, Cross Turismo oferă 600 de cai putere și o autonomie de peste 500 de kilometri.
Joi, 05 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Ssangyong pregătește primul model “electrificat” din gamă: noul SUV Korando va fi inspirat de e-SIV, conceptul electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong se pregătește să lanseze noua generație a SUV-ului Korando, a cărui apariție pe piață este așteptată în 2019. Noul Korando ar urma să fie și primul model electric din gama sud-coreenilor, având ca inspirație conceptul e-SIV cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometric.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru