Stiri Masini electrice si hibride

Joi, 04 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Renault vrea o mașină electrică de mărimea lui Megane: “Clienții din segmentul compact au nevoie de mai multă autonomie”

O mașină electrică de dimensiunile modelului Megane este esențială pentru planurile Renault de creștere pe acest segment în Europa, potrivit unui anunț făcut de Gilles Normand, directorul diviziei de vehicule electrice în cadrul constructorului francez.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Danemarca se alătură țărilor care vor să interzică vânzările de mașini diesel și pe benzină: obiectivul este anul 2030

Danemarca intenționează să interzică comercializarea mașinilor diesel și pe benzină din 2030 și a celor hibride din 2035, ca parte a planurilor de a promova mașinile electrice.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Noua generație Nissan Leaf, lider la vânzări în Europa: 26.000 de unități în primul an de la lansare

Nissan Leaf rămâne cea mai vândută mașină electrică în Europa după ce s-a comercializat în 26.000 de unități la un an de la lansarea noii generații.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Motorul rotativ revine din 2020 în oferta Mazda: noul propulsor va avea rol de range extender

Mazda a anunțat că primele modele electrice ale brandului vor fi prezentate în 2020, iar unul dintre acestea va integra un nou motor rotativ pe post de range extender. Până atunci, fanii așteaptă lansarea motorului cu aprindere prin compresie SkyActiv-X.
Marti, 02 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Mazda și electrificarea: toate modelele din gama japonezilor vor avea versiune hibridă sau electrică până în 2030

Mazda a anunțat că toate modelele sale vor avea o “formă de electrificare”, iar 5% dintre toate mașinile produse vor fi 100% electrice până în 2030.
Luni, 01 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Ford Mondeo va primi în 2019 o nouă generație de versiuni hibride: Mondeo break se va alătura gamei

Ford va lansa o gamă îmbunătățită de versiuni hibride pentru Mondeo începând din 2019, iar pe listă se află și varianta break a sedanului.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre viitorul Pininfarina PF0: tehnologie dezvoltată cu ajutorul Rimac, croații care au lansat hypercar-ul electric de 1.914 CP

Automobili Pininfarina a semnat un parteneriat cu Rimac. Producătorul din Croația ar urma să ofere sistemul de propulsie și bateriile necesare viitorului hypercar electric Pininfarina PF0.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Îmbunătățiri pentru BMW i3 și i3 S: baterie de 42.2 kWh și autonomie de până la 310 kilometri conform standardului WLTP

BMW a pregătit un pachet de îmbunătățiri pentru i3 și i3 S. Începând cu luna noiembrie, clienții vor putea opta pentru un acumulator cu o capacitate de 42.2 kWh. Astfel, autonomia lui i3 crește până la 310 kilometri, iar cea a lui i3 S ajunge până la 285 de kilometri. Valorile anunțate sunt calculate conform noului ciclul WLTP.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Noua generație Kia Soul EV va fi prezentată anul viitor: testele cu primele prototipuri indică o autonomie de circa 450 de kilometri

Kia Soul EV va primi anul viitor o nouă generație prin care autonomia modelului electric va ajunge la circa 450 kilometri, potrivit datelor obținute în urma unor teste cu prototipuri.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Oficial Audi: “Până în 2020, bateriile mașinilor electrice se vor încărca la 80% în mai puțin de 12 minute”

Modelele electrice de la Audi vor avea baterii capabile să se încarce în proporție de 80% în mai puțin de 12 minute, acest lucru urmând să devină realitate până în 2020, potrivit unui oficial al constructorului german.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Audi anunță numărul comenzilor pentru SUV-ul electric e-tron: peste 10.000 de unități la nivel global

Audi a primit peste 10.000 de comenzi la nivel global pentru SUV-ul electric e-tron, potrivit unui anunț al directorului Audi Franța.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Sistem hibrid de propulsie cu motor V6 pe benzină pentru viitorul hypercar Aston Martin: modelul va fi lansat în 2021

Aston Martin a confirmat dezvoltarea unui nou hypercar, cu nume de cod Project 003, ce va fi lansat la sfârșitul anului 2021. Noul model va avea un sistem hibrid de propulsie cu motor V6 pe benzină. Hypercar-ul va fi dezvoltat în parteneriat cu echipa de Formula 1 Red Bull Racing.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Tesla vrea să rezolve problema livrărilor: “Ne construim propria flotă de trailere pentru transportul mașinilor”

Tesla își construiește propria flotă de trailere pentru transportul mașinilor sale pentru a rezolva problema livrărilor către clienți, potrivit lui Elon Musk.
Marti, 25 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Oficial Renault, despre introducerea hibrizilor plug-in în gamă: “Vom oferi aceste modele atunci când vor deveni relevante din punctul de vedere al costurilor”

Renault și-a propus să rămână pe primul loc în topul vânzărilor de mașini electrice la nivel european, dar se gândește și la posibilitatea introducerii unor modele plug-in hybrid în gamă, atunci când acestea vor fi “relevante” din perspectiva costurilor.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Infrastructura pentru mașinile electrice, ignorată de autorități, dar prioritate pentru mediul privat: Enel vrea să construiască o rețea de stații de încărcare în România

Compania Enel a anunțat că va dezvolta o rețea de stații de încărcare pentru mașinile electrice în România și Spania, după proiectul similar din Italia. Potrivit unor informații neoficiale, Enel vrea să să construiască aproximativ 1.000 de astfel de stații în țara noastră, în următorii ani.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Germania vrea un milion de mașini electrice pe străzi până în 2022: schemă de sprijin din partea autorităților și a industriei auto

Germania și-a propus să atingă un număr de un milion de mașini electrice pe străzile publice până în 2022, se arată într-un plan al guvernului. Nemții ajută vânzările de electrice printr-un program financiar susținut de autorități și industria auto.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 18 comentarii

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre viitoarele mașini electrice Volkswagen

Volkswagen va comercializa începând din 2020 modele electrice sub brandul ID care vor oferi autonomii de până la 550 de kilometri, spațiu generos la interior și conexiune permanentă la internet. Bateria va avea 8 ani garanție și va putea fi încărcată acasă la un wall box care va costa 300 de euro.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Electrificarea PSA: toate modelele noi de la Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau electrică din 2019

Începând din 2019, toate modelele noi ce vor fi dezvoltate de Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau 100% electrică, potrivit planului anunțat de PSA. Grupul francez susține că, în următorii doi ani, vor fi lansate 8 noi modele plug-in hybrid și 7 modele 100% electrice.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Detalii despre viitorul Honda CR-V Hybrid: 184 CP și un sistem inteligent de rulare cu 3 moduri

Honda a publicat primele informații referitoare la viitorul CR-V Hybrid. SUV-ul constructorului nipon promite un sistem hibrid de propulsie alcătuit dintr-un motor pe benzină de 2.0 litri, un motor electric și un set de baterii. Producția lui CR-V Hybrid începe în luna octombrie, iar livrările demarează în primăvara anului viitor.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Seat pregătește două modele electrice până în 2020: unul dintre ele va folosi platforma modulară MEB de la Volkswagen

Seat a anunțat că va lansa două modele electrice până în 2020. Unul dintre cele două va fi primul model Seat ce va folosi noua platformă modulară MEB de la Volkswagen. Spaniolii promit că va fi o mașină “de familie, cu autonomie de circa 500 de kilometri.”
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru