Hyundai pregătește un model electric de competiții: prezentarea oficială va avea loc la Frankfurt

de Cornel Șocariciu
Marti, 06.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Hyundai Motorsport va expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt un model electric de competiții. Pentru moment, oficialii companiei au publicat o imagine teaser care anunță noul vehicul electric.

Hyundai Motorsport pregătește o surpriză pentru fanii sporturilor cu motor: lansarea unui model electric de competiții. Este prima încercare de acest gen a constructorului sud-coreean, iar conform reprezentanților companiei, prezentarea oficială va avea loc cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Pentru moment, oficialii Hyundai Motorsport au publicat o singură fotografie teaser cu viitorul model electric, însă în perioada următoare vor fi lansate pe rețelele de socializare și câteva clipuri menite să dezvăluie noi detalii.

Noul model electric de competiții a fost proiectat și gândit în totalitate de divizia Hyundai Motorsport din Alzenau, Germania.

"Începe o nouă eră în cadrul Hyundai Motorsport. În ultimele luni, echipa din Alzenau a muncit din greu pentru dezvoltarea acestui vehicul electric, iar în scurt timp vom putea împărtăși cu voi acest lucru. Proiectul reprezintă o mutare naturală și, totodată, respectă noile tendințele din piața auto", a declarat Andrea Adamo, directorul echipei Hyundai Motorsport.

Până în acest moment, Hyundai Motorsport a reușit să vină cu programe interesante atât în Campionatul Mondial de Raliuri, cât și în competițiile de circuit.

Divizia dedicată sporturilor cu motor oferă clienților modele precum i20 R5, i30 N TCR și Veloster N TCR, ultimele două dintre acestea fiind gândite special pentru cursele desfășurate pe circuit.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru