Hyundai Motorsport

Marti, 12 Noiembrie 2019 | Motorsport

Raliul Australiei, anulat din cauza incendiilor de vegetație: Hyundai câștigă primul său titlu la constructori

Organizatorii Raliului Australiei au anunțat că evenimentul programat în perioada 14-17 noiembrie va fi anulat din cauza incendiilor de vegetație din regiune. În urma acestei decizii, Hyundai câștigă titlul la constructori.
Marti, 06 August 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai pregătește un model electric de competiții: prezentarea oficială va avea loc la Frankfurt

Divizia Hyundai Motorsport va expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt un model electric de competiții. Pentru moment, oficialii companiei au publicat o imagine teaser care anunță noul vehicul electric.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Motorsport

Prima victorie pentru Thierry Neuville în actuala stagiune a Campionatului Mondial de Raliuri: belgianul a câștigat Raliul Corsicii după un final dramatic

Elfyn Evans a dominat cea de-a patra etapă a WRC, însă o pană de cauciuc pe ultima probă specială a făcut ca pilotul M-Sport Ford să încheie pe locul al treilea. Thierry Neuville și Sebastien Ogier au profitat de ghinionul lui Evans, cei doi clasându-se la finalul etapei din Corsica pe primele două poziții.
Joi, 09 August 2018 | Reportaj

Shell Drive On Experience: o zi de vis pe circuit alături de Thierry Neuville, Dani Sordo și Augusto Farfus

Pentru a onora momentul lansării noii game de lubrifianți Helix Ultra, Shell ne-a invitat în sudul Franței pentru o zi de vis pentru un pasionat de motorsport: copilot al lui Thierry Neuville în Hyundai i20 WRC și al lui Augusto Farfus într-un BMW M4.
Vineri, 13 Decembrie 2013 | Feature

FEATURE: Căderea şi revenirea Hyundai în Campionatul Mondial de Raliuri

După o perioadă în care constructorii nu prea s-au înghesuit în lumea raliurilor, WRC-ul devine din nou atrăgător. Hyundai este cea mai nouă marcă venită în această disciplină. Sau, mai bine, cea mai nouă marcă revenită.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Industrie

Kia: "Nu plănuim să intrăm într-o ramură importantă din motorsport"

Reprezentanţii Kia au negat orice posibilitate de a aborda o ramură importantă a sporturilor cu motor în viitorul apropiat. Aceştia preferă să se concentreze pe dezvoltarea nivelului de calitate perceput al modelelor din gamă.
Marti, 16 Iulie 2013 | WRC

Bryan Bouffier, câştigătorul Raliului Monte Carlo 2011, va fi pilot de teste la Hyundai WRC

Hyundai a semnat un contract cu pilotul francez Bryan Bouffier pentru dezvoltarea modelului i20 WRC, pregătit pentru sezonul 2014. Bouffier va fi pilot de teste.

Tag-uri similare

Hyundai, Hyundai i20, noutati Hyundai, Hyundai i20 WRC, Bryan Bouffier, Hyundai Motorsport, Bryan Bouffier Hyundai, Bryan Bouffier Hyundai i20 WRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru