Bryan Bouffier

Luni, 10 Noiembrie 2014 | Motorsport

Sarrazin a câştigat Raliul Corsicii după abandonurile în serie ale piloţilor de top

Stephane Sarrazin, pilot în Campionatul Mondial de Anduranţă pentru Toyota, a câştigat Raliul Corsicii, ultima etapă din Campionatul European de Raliuri, în care numeroşi piloţi de top au fost nevoiţi să abandoneze.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Valais şi este aproape de titlu

Esapekka Lappi a obţinut victoria în Raliul Valais şi este foarte aproape să câştige matematic titlul în Campionatul European de Raliuri.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Motorsport

Sauditul Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului din ERC. Breen a abandonat

Pilotul saudit Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului, antepenultima etapă din Campionatul European de Raliuri, şi a fost urmat de Kajetan Kajetanowicz. Craig Breen, celălalt pilot de top care a participat la eveniment, a abandonat.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Motorsport

Vaclav Pech a câştigat Raliul Cehiei din ERC după abandonurile favoriţilor

Vaclav Pech a câştigat fără emoţii Raliul Zlin desfăşurat în Cehia în cadrul Campoionatului European de Raliuri, după ce favoriţii Kevin Abbring, Craig Breen şi Esapekka Lappi au abandonat în a cincea probă specială.
Marti, 19 August 2014 | WRC

Bouffier debutează pentru Hyundai în WRC în Raliul Germaniei

Hyundai a dezvăluit că Bryan Bouffier va fi al treilea pilot al echipei în Raliul Germaniei. Francezul se va afla astfel la prima participare în Campionatul Mondial de Raliuri în culorile echipei sud-coreene.
Luni, 21 Iulie 2014 | Motorsport

Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din ERC. Tempestini a încheiat pe 15

Pilotul de WRC Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din Campionatul European de Raliuri, în timp ce Marco Tempestini a încheiat pe locul 15.
Luni, 23 Iunie 2014 | Motorsport

Freddy Loix a câştigat pentru a noua oară Raliul Ypres din ERC

Freddy Loix a obţinut victoria în Raliul Ypres din cadrul Campionatului European de Raliuri după ce a profitat de abandonul suferit de liderul Kevin Abbring.
Luni, 19 Mai 2014 | Motorsport

Bernardo Sousa a câştigat Raliul Insulelor Azore din cadrul ERC

Bernardo Sousa a obţinut dramatic victoria în Raliul Insulelor Azore în faţa lui Kevin Abbring, după ce liderul Craig Breen a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice.
Luni, 28 Aprilie 2014 | WRC

Bouffier a revenit la Hyundai ca pilot de teste pentru maşina din sezonul 2015

Bryan Bouffier a fost recrutat din nou de Hyundai ca pilot de teste pentru dezvoltarea maşinii cu care constructorul sud-coreean va concura în sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Irlandei şi a devenit liderul clasamentului în ERC

Esapekka Lappi a câştigat fără emoţii Raliul Irlandei şi a devenit liderul clasamentului general după ce favoritul publicului local Craig Breen a fost nevoit să abandoneze.
Luni, 14 Octombrie 2013 | Motorsport

Piloţii locali au dominat Raliul Sanremo, penultima etapă de ERC a sezonului

Italianul Giandemenico Basso a câştigat Raliul Sanremo la capătul unei lupte cu piloţii locali, în contextul în care Bryan Bouffier şi Craig Breen au avut diverse probleme.
Luni, 16 Septembrie 2013 | Motorsport

Kajetanowicz a câştigat Raliul Poloniei, Kubica a suferit un nou abandon

Kajetan Kajetanowicz a câştigat Raliul Poloniei din cadrul Campionatului European de Raliuri după ce i-a învins pe Bryan Bouffier şi Jan Kopecky, în timp ce Robert Kubica a suferit un nou accident.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 August 2013 | WRC

Hyundai a efectuat primele teste pe macadam cu i20 WRC

Hyundai a dezvăluit că a efectuat primele teste pe macadam cu modelul i20 WRC în sudul Franţei, ca parte a pregătirilor pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Sambata, 27 Iulie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2013: Kopecky este lider după prima zi de concurs

Prima zi de concurs le-a rezervat concurenților înscriși în Raliul Sibiului 2013 numeroase surprize, mult praf și temperaturi ridicate. Cehul Jan Kopecky a terminat ziua pe primul loc, dar după o serie de peripeții.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Motorsport

Începe Raliul Sibiului 2013 - ghidul complet al etapei de ERC

Raliul Sibiului, cel mai important eveniment anual de motorsport din România, are loc în perioada 25-27 iulie şi face parte din sezonul 2013 al Campionatului European de Raliuri.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2013: Bouffier confirmă prezenţa şi va lupta pentru victorie cu Jan Kopecky

Lupta pentru victorie în Raliul Sibiului va fi mult mai palpitantă după ce Bryan Bouffier, ocupantul locului trei în clasamentul general, a confirmat prezenţa pentru a-l învinge pe liderul Jan Kopecky.
Marti, 16 Iulie 2013 | WRC

Bryan Bouffier, câştigătorul Raliului Monte Carlo 2011, va fi pilot de teste la Hyundai WRC

Hyundai a semnat un contract cu pilotul francez Bryan Bouffier pentru dezvoltarea modelului i20 WRC, pregătit pentru sezonul 2014. Bouffier va fi pilot de teste.
Luni, 01 Iulie 2013 | Motorsport

Freddy Loix a câştigat dramatic Raliul Ypres

Freddy Loix a obţinut a opta victorie în Raliul Ypres din Campionatul European de Raliuri, după ce ultima probă a fost anulată din cauza a două incendii suferite de rivali.
Luni, 20 Mai 2013 | Motorsport

Bryan Bouffier a câştigat Turul Corsicii, Kubica a abandonat din nou

Bryan Bouffier a câştigat Turul Corsicii după ce a profitat de abandonul suferit de Robert Kubica la scurt timp după ce devenise lider.

Tag-uri similare

Robert Kubica, Francois Delecour, Bryan Bouffier, Craig Breen, Jan Kopecky, Andreas Aigner, Germain Bonnefis, Jean-Mathieu Leandri, Stephane Sarrazin, Jean Michel Raoux
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru