Francois Delecour

Luni, 24 Martie 2014 | Motorsport

Delecour a început noul sezon de CNR cu o victorie în Raliul Braşovului

Francois Delecour a câştigat Raliul Braşovului, prima etapă a sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri, şi a fost acompaniat pe podium de Marco Tempestini şi Dan Gîrtofan.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului riscă să nu puncteze în CNR în sezonul 2014

Raliul Sibiului nu va conta în clasamentele generale din Campionatul Naţional de Raliuri dacă organizatorii nu anunţă traseul competiţiei până în 29 decembrie.
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | WRC

Delecour, sprijinit de România să concureze în Raliul Monte Carlo

Fracois Delecour va concura în Raliul Monte Carlo cu sprijinul Ministerului Turismului din România la volanul unui Ford Fiesta RS WRC al echipei M-Sport.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | Motorsport

Delecour: "Raliurile din România înregistrează progrese şi aduc mai mulţi fani pe probe"

Francois Delecour consideră că raliurile au înregistrat un progres în România în ultimul an, fapt explicat parţial şi prin creşterea numărului de fani de pe probele speciale.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Motorsport

Delecour şi Marco Tempestini nu vor concura în Raliul Harghitei

Francois Delecour şi Marco Tempestini nu vor participa în Raliul Harghitei, ultima etapă a sezonului de CNR, în timp ce Vali Porcişteanu va avea doar rolul de copilot.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Motorsport

David Botka a câştigat Raliul Iaşului. Delecour, împiedicat de trei căruţe pe traseu

David Botka a obţinut în Raliul Iaşului prima victorie în acest sezon de CNR, în timp ce Francois Delecour a avut probleme de trafic cu trei căruţe întâlnite pe traseu.
Joi, 03 Octombrie 2013 | Motorsport

Delecour va concura în Raliul Iaşului cu un Subaru Impreza N14

Francois Delecour va renunţa la Peugeot 207 S2000 în favoarea unui Subaru Impreza N14 cu ocazia Raliul Iaşului, întrucât şi-a adjudecat deja al doilea titlu de campion naţional.
Duminica, 15 Septembrie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Bacăului şi a devenit pentru a doua oară campion naţional

Francois Delecour a câştigat Raliul Bacăului şi şi-a adjudecat matematic al doilea titlu naţional consecutiv cu două etape înainte de finalul sezonului.
Luni, 02 Septembrie 2013 | Motorsport

Delecour: "Veniţi în România, este ţara perfectă pentru raliuri!"

Campionul national Francois Delecour promovează România şi susţine că ţara noastră este ideală pentru practicarea raliurilor.
Luni, 26 August 2013 | Motorsport

Delecour a dominat autoritar Raliul Aradului

Francois Delecour a obţinut o nouă victorie în Campionatul Naţional de Raliuri după ce a dominat fără drept de apel Raliul Aradului.
Sambata, 27 Iulie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2013: Jan Kopecky a câștigat etapa ERC din România

Jan Kopecky a câștigat Raliul Sibiului, după ce a ales să păstreze un ritm de conservare în a doua zi a etapei ERC din România. Cehul obține astfel a treia victorie în Campionatul European de Raliuri din acest an.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Motorsport

Începe Raliul Sibiului 2013 - ghidul complet al etapei de ERC

Raliul Sibiului, cel mai important eveniment anual de motorsport din România, are loc în perioada 25-27 iulie şi face parte din sezonul 2013 al Campionatului European de Raliuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 Iulie 2013 | Motorsport

VIDEO: Rezumatul Raliului Clujului din CNR

Raliul Clujului a oferit numeroase momente palpitante în drumul lui Francois Delecour spre o nouă victorie în Campionatul Naţional de Raliuri.
Marti, 25 Iunie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Clujului, un spectator a decedat

Francois Delecour a câştigat Raliul Clujului după ce ultima probă specială a fost anulată în urma decesului suferit de un spectator aflat într-o zonă interzisă.
Marti, 11 Iunie 2013 | Motorsport

REPORTAJ: Raliul Deltei 2013 şi Cupa Dacia Klar

Raliul Deltei a revenit în calendarul competiţional intern după o pauză de 20 de ani. Am avut ocazia să fim martorii acestei reveniri prin prisma unui eveniment de presă interesant.
Luni, 10 Iunie 2013 | Motorsport

VIDEO: Rezumatul Raliului Deltei, cea mai spectaculoasă etapă de CNR în 2013

Raliul Deltei de la sfârşitul lunii mai s-a bucurat de un succes peste aşteptări, umbrit însă de descalificarea câştigătorului Francois Delecour.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Motorsport

Delecour a pierdut contestaţia făcută pentru excluderea din Raliul Deltei

Federaţia Română de Automobilism Sportiv a decis miercuri să menţină excluderea lui Francois Delecour din Raliul Deltei pentru încălcarea regulamentului.
Luni, 03 Iunie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Deltei, dar a fost descalificat

Francois Delecour a dominat Raliul Deltei, însă francezul nu s-a putut bucura de victorie după ce a fost descalificat pentru încălcarea regulamentului tehnic. Victoria i-a revenit lui Gergo Szabo.
Luni, 20 Mai 2013 | Motorsport

Bryan Bouffier a câştigat Turul Corsicii, Kubica a abandonat din nou

Bryan Bouffier a câştigat Turul Corsicii după ce a profitat de abandonul suferit de Robert Kubica la scurt timp după ce devenise lider.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Timişoarei

Francois Delecour a obţinut la Timişoara a doua victorie consecutivă în Campionatul Naţional de Raliuri, podiumul fiind completat de Bogdan Marişca şi Vali Porcişteanu.

Tag-uri similare

Ford, WRC, Carlos Sainz, raliuri, Mikko Hirvonen, Ford Fiesta RS WRC, istorie, Ford Focus RS WRC, Francois Delecour, Colin McRae
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru