Delecour: "Veniţi în România, este ţara perfectă pentru raliuri!"

de Daniel Popescu
Luni, 02.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Campionul national Francois Delecour promovează România şi susţine că ţara noastră este ideală pentru practicarea raliurilor.

Oamenii trebuie să vină în România pentru a vedea cu proprii ochi: este o ţară perfectă pentru raliuri, iar acesta este unul dintre marile sale secrete.

Francois Delecour
Campion CNR
Francois Delecour a împlinit vineri 51 de ani şi a ales să nu participe la Raliul Cehiei din cadrul Campionatului European de Raliuri. Aniversarea nu a fost însă singurul motiv pentru care a ales să aibă un weekend liber, ci şi faptul că în urmă cu câteva zile câştigase Raliul Aradului.

De altfel, francezul s-a dedicat mai mult competiţiei naţionale şi susţine că România este ţara ideală pentru practicarea raliurilor, astfel că îi invită pe fanii europeni să viziteze ţara noastră.

"Weekendul precedent am avut Raliul Aradului în România, pe care l-am câştigat. A fost un raliu foarte frumos, un macadam rapid. Oamenii trebuie să vină în România pentru a vedea cu proprii ochi: este o ţară perfectă pentru raliuri, iar acesta este unul dintre marile sale secrete", a declarat el pentru publicaţia MaxRally.

Avem un avantaj de aproape două victorii în campionat, aşa că în următoarea etapă avem o şansă să câştigăm titlul.

Francois Delecour
Campion CNR
În urma victoriei înregistrate în Raliul Aradului, Delecour şi-a consolidat poziţia în clasamentul general şi poate deveni campion pentru a doua oară consecutiv în cazul în care va câştiga şi Raliul Bacăului din perioada 13-14 septembrie.

"Acum avem un avantaj de aproape două victorii în campionat, aşa că în următoarea etapă de peste două săptămâni, Raliul Bacăului, avem o şansă să câştigăm titlul.

Raliul este pe macadam, aşa că îl aştept cu nerăbdare. Trebuie să avem o etapă fără incidente", a adăugat el.

După primele şase etape din cele nouă ale sezonului, Delecour a acumulat 140 de puncte şi este urmat de David Botka cu 94.8 puncte.

Via MaxRally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru