Delecour a dominat autoritar Raliul Aradului

de Daniel Popescu
Luni, 26.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francois Delecour a obţinut o nouă victorie în Campionatul Naţional de Raliuri după ce a dominat fără drept de apel Raliul Aradului.

Esential 5 victorii a obtinut Delecour in acest sezon
3 etape au mai ramas pana la finalul sezonului 2013
Francois Delecour se îndreaptă încet, dar sigur, spre al doilea titlu consecutiv în Campionatul Naţional de Raliuri.

Francezul, care va împlini vineri 51 de ani, a dominat autoritar Raliul Aradului de la finalul săptămânii trecute, ocupând primul loc în clasament din prima până în ultima probă specială.

Locul doi i-a revenit maghiarului David Botka, care a terminat raliul la peste 91 de secunde în spatele lui Delecour, în timp ce Vali Porcişteanu a ocupat ultima poziţie a podiumului. Campionul naţional din 2011 l-a învins pe Edwin Keleti în lupta pentru locul trei după ce în PS5 a suferit o pană la cauciucul stânga-faţă, iar din acest motiv a ratat oportunitatea de a lupta pentru un rezultat mai bun.

Urmareste Automarket
Familia Tempstini a ocupat următoarele două poziţii prin tatăl Marco şi fiul Simone, în timp ce Bogdan Marişca a ocupat locul şapte în faţa lui Todor Slavov, Dan Gîrtofan şi Adrian Drăgan.

În urma acestor rezultate, Delecour şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general cu trei etape înainte de finalul sezonului. Francezul a acumulat 140 de puncte şi este urmat de Botka cu 94.8 puncte şi Porcisteanu cu 81 de puncte.

Următoarea etapă de CNR va avea loc la Bacău în perioada 13-14 septembrie. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru