David Botka

Vineri, 21 Februarie 2014 | Motorsport

Încă un român în Campionatul European de Raliuri: Alex Filip va concura în cinci etape

Alex Filip va reprezenta România în cinci etape ale Campionatului European de Raliuri alături de juniorul Florin Tincescu. El va renunţa însă la prezenţa în CNR, la fel ca şi ungurul David Botka.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Motorsport

David Botka a câştigat Raliul Iaşului. Delecour, împiedicat de trei căruţe pe traseu

David Botka a obţinut în Raliul Iaşului prima victorie în acest sezon de CNR, în timp ce Francois Delecour a avut probleme de trafic cu trei căruţe întâlnite pe traseu.
Duminica, 15 Septembrie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Bacăului şi a devenit pentru a doua oară campion naţional

Francois Delecour a câştigat Raliul Bacăului şi şi-a adjudecat matematic al doilea titlu naţional consecutiv cu două etape înainte de finalul sezonului.
Luni, 26 August 2013 | Motorsport

Delecour a dominat autoritar Raliul Aradului

Francois Delecour a obţinut o nouă victorie în Campionatul Naţional de Raliuri după ce a dominat fără drept de apel Raliul Aradului.
Marti, 25 Iunie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Clujului, un spectator a decedat

Francois Delecour a câştigat Raliul Clujului după ce ultima probă specială a fost anulată în urma decesului suferit de un spectator aflat într-o zonă interzisă.
Luni, 25 Martie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Brasovului după o luptă dramatică cu Porcişteanu

Francois Delecour a câştigat prima etapă a sezonului din Campionatului Naţional de Raliuri după ce Vali Porcişteanu a suferit un accident chiar în ultima probă specială.

Tag-uri similare

motorsport::winner, Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, Francois Delecour, Vali porcişteanu, Raliul Brasovului, Edwin Keleti, BCR Leasing Rally Team, Gergo Szabo, David Botka
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru