Simone Tempestini

Luni, 15 Aprilie | ERC

Simone Tempestini a câștigat Raliul Ungariei, prima etapă a Campionatului European de Raliuri

Simone Tempestini a câștigat Raliul Ungariei la volanul unei Skoda Fabia RS Rally2. Pilotul român de origine italiană a obținut, astfel, prima sa victorie în Campionatul European de Raliuri și conduce clasamentul piloților.
Duminica, 16 Septembrie 2018 | Motorsport

Performanță românească în raliuri: echipajul Simone Tempestini - Sergiu Itu, locul doi în etapa de WRC2 din Turcia și locul 8 la general

Simone Tempestini și Sergiu Itu au obținut cel mai bun rezultat din istorie pentru un echipaj românesc în Campionatul Mondial de Raliuri: locul 2 la clasa WRC2 și locul 8 la general în Raliul Turciei.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Motorsport

Campionatul Național de Raliuri 2018: echipajul Simone Tempestini - Sergiu Itu a devenit matematic campion după victoria obținută la Iași

Pilotul româno-italian Simone Tempestini a reușit să câștige Raliul Iașului și să-și adjudece astfel al treilea titlu în Campionatul Național de Raliuri cu o etapă înaintea finalului de sezon.
Joi, 31 Mai 2018 | Motorsport

Feature: Am fost alături de pilotul româno-italian Simone Tempestini la prima etapă pe care a disputat-o în WRC 2018

Simone Tempestini și Sergiu Itu vor duce steagul României în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2018. Prima etapă din programul lor a fost Raliul Portugaliei, iar noi am fost acolo pentru a-i susține.
Luni, 07 Mai 2018 | Motorsport

Transilvania Rally 2018: italianul Giandomenico Basso se impune în etapa din Cluj la volanul unui Skoda Fabia R5

Echipajului format din italienii Giandomenico Basso și Lorenzo Granai a câștigat Transilvania Rally 2018. Etapa s-a desfășurat în județul Cluj și a punctat atât în Campionatul Național de Raliuri, cât și în Tour European Rally.
Luni, 26 Martie 2018 | Motorsport

Campionatul Național de Raliuri: Simone Tempestini a câștigat Raliul Brașovului

Echipajul format din Simone Tempestini și Sergiu Itu a câștigat Tess Rally Brașov, prima etapă a Campionatului Național de Raliuri.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Motorsport

Performanţă istorică: Simone Tempestini a câştigat titlul mondial la juniori în Campionatul Mondial de Raliuri

Simone Tempestini a devenit campion mondial la juniori în WRC cu o etapă înainte de finalul sezonului, iar anul viitor va progresa la clasa WRC2, unde va concura cu un Citroen DS3 R5.
Luni, 12 Septembrie 2016 | Motorsport

Simone Tempestini a câștigat Raliul Iașului și a devenit dublu campion național la doar 22 de ani

Simone Tempestini (Napoca Rally Academy) și-a dominat adversarii în Raliul Iașului și a reușit să-și adjudece al doilea titlu de campion național cu o etapă înaintea finalului de competiție.
Sambata, 07 Noiembrie 2015 | Motorsport

ATA Racing Show 2015, cursa de final de an a motorsportului românesc, s-a încheiat. Iată lista câștigătorilor

Cursa de final de sezon 2015 a motorsportului românesc s-a derulat la Academia Titi Aur. Evenimentul a adus aproape 50 de piloți români în fața unui circuit fabulos, unde s-au duelat în mai multe runde pentru o poziție cât mai bună.
Marti, 13 Octombrie 2015 | WRC

Simone Tempestini face un pas important spre grupa mare din WRC: va concura cu un Ford Fiesta WRC

Campionul Național de Raliu al sezonului 2015, Simone Tempestini, se apropie de o potențială participare în clasa regină a Campionatului Mondial de Raliuri. Tânărul pilot a fost invitat să concureze la o etapă din Cehia cu un Ford Fiesta WRC.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Motorsport

VIDEO: Transfăgărășanul văzut din mașina lui Simone Tempestini, Campionul Național de Raliuri

Simone Tempestini, cel mai tânăr campion național de raliuri al României, a stabilit timpul de referință pe proba Transfăgărășan din Raliul Sibiului. Iată cum s-a văzut totul din mașina lui de competiție, un Ford Fiesta R5.
Luni, 14 Septembrie 2015 | Motorsport

Simone Tempestini a devenit cel mai tânăr campion naţional de raliuri din istoria României

Simone Tempestini a câştigat Raliul Iaşului şi, la 21 de ani şi o lună, a devenit cel mai tânăr campion naţional din istoria României.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 August 2015 | Motorsport

Motorsportul românesc se mută în weekend la Sibiu: spectacol pe Transfăgărăşan

Raliul Sibiului se desfăşoară în perioada 20-23 august şi va include patru probe pe Transfăgărăşan în cadrul cărora vor lupta pentru victorie inclusiv Simone Tempestini, liderul Campionatului Naţional de Raliuri, şi Vali Porcişteanu, campionul din 2011. Între timp, o Dacie 1300 din 1972 se va confrunta cu un Ferrari F430 Challenge în competiţia separată Sibiu Rally Challenge.
Vineri, 29 August 2014 | Motorsport

Tincescu vrea să câştige în Raliul Cehiei primele puncte în ERC

Florin Tincescu şi-a stabilit ca obiectiv pentru Raliul Cehiei să câştige primele puncte în Campionatul European de Raliuri. Coechipierul său de la Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, va rata prezenţa în Cehia din motive medicale.
Luni, 21 Iulie 2014 | Motorsport

Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din ERC. Tempestini a încheiat pe 15

Pilotul de WRC Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din Campionatul European de Raliuri, în timp ce Marco Tempestini a încheiat pe locul 15.
Vineri, 18 Iulie 2014 | Motorsport

Napoca Rally Academy concurează cu două echipaje la Raliul Estoniei

Simone Tempestini şi Marco Tempestini vor reprezenta România în Raliul Estoniei, a şaptea etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri.
Marti, 18 Februarie 2014 | Motorsport

Napoca Rally Academy îşi propune să câştige titlurile la juniori în WRC şi ERC în sezonul 2015

Simone Tempestini şi Florin Tincescu vor concura la juniori în Campionatul Mondial de Raliuri şi, respectiv, Campionatul European de Raliuri pentru Napoca Rally Academy cu obiectivul de a câştiga titlurile în sezonul 2015.
Luni, 03 Februarie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Letoniei, dar Kubica a devenit "maestrul gheţii" în ERC

Esapekka Lappi a câştigat Raliul Liepaja din Letonia, a doua etapă a Campionatului European de Raliuri, însă Robert Kubica a devenit "maestrul gheţii".
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Motorsport

Adrenalina eolienelor

Automarket a asistat la sesiunea de teste efectuată de Napoca Rally Academy printre eolienele din Tulcea şi a trăit experienţa de a fi copilot alături de doi reprezentanţi ai României în Campionatul Mondial de Raliuri şi Campionatul European de Raliuri.
Duminica, 27 Octombrie 2013 | Motorsport

Gergo Szabo a câştigat Raliul Harghitei, ultima etapă a sezonului de CNR

Sezonul 2013 al Campionatului Naţional de Raliuri s-a încheiat cu victoria obţinută de Gergo Szabo în Raliul Harghitei, la capătul unei lupte echilibrate cu conaţionalul său David Botka.

Tag-uri similare

Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, CNR, Marco tempestini, Tempestini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru