Tincescu vrea să câştige în Raliul Cehiei primele puncte în ERC

de Daniel Popescu
Vineri, 29.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Florin Tincescu şi-a stabilit ca obiectiv pentru Raliul Cehiei să câştige primele puncte în Campionatul European de Raliuri. Coechipierul său de la Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, va rata prezenţa în Cehia din motive medicale.

Sunt sigur că lucrurile nu pot merge prost la fiecare raliu, aşa că mi-aş dori să obţinem primele puncte din Junior ERC în Cehia.

Florin Tincescu
Pilot Napoca Rally Academy
România va fi reprezentată la Raliul Cehiei de la sfârşitul acestei săptămâni de trei echipaje ale celor de la Napoca Rally Academy.

Aceasta va fi cea de-a opta etapă a sezonului de ERC şi a cincea care contează pentru categoria ERC Junior la care participă şi Florin Tincescu. Pilotul NRA îşi propune ca la finalul săptămânii să spargă gheaţa şi să obţină primele sale puncte în competiţia europeană la volanul unui Citroen C2 R2 Max.

"Sunt sigur că lucrurile nu pot merge prost la fiecare raliu, aşa că mi-aş dori să obţinem primele puncte din Junior ERC în Cehia. Am nevoie să parcurg cât mai mulţi kilometri pe asfalt pentru a aduna experienţă cu noua maşină. Avem un program pe doi ani în Junior ERC şi acesta este cel mai important lucru pentru noi”, a precizat el.

Mi-ar fi plăcut mult să particip la această etapă, dar acum cel mai bine pentru mine este să iau o pauză.

Simone Tempestini
Pilot Napoca Rally Academy
Coechipierul său Simone Tempestini ar fi trebuit de asemenea să participe la eveniment, însă a fost nevoit să-şi anuleze prezenţa din cauza probleme medicale nespecificate.

"Mi-ar fi plăcut mult să particip la această etapă, dar acum cel mai bine pentru mine este să iau o pauză.

Nu este ceva grav, dar din păcate nu pot concura în aceste condiţii şi după discuţia cu medicul meu vom decide când voi putea reveni în maşina de curse", a explicat el.

Cu toate acestea, Napoca Rally Academy mizează pe alte două echipaje în acest raliu: Andrea Crugnola va concura cu un Peugeot 208 R2, în timp ce Ekaterina Stratieva, care o va avea drept copilot pe Carmen Poenaru, va participa cu Citroen C2 R2.

Raliul Cehiei este considerată una dintre cele mai dificile etape pe asfalt din calendarul competiţional. Acţiunea începe vineri seară cu o superspecială şi va continua cu alte 14 probe speciale programate pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică.

Via Napoca Rally Academy

Comentarii (1)

  • Ce masina formidabila a fost Citroenul C2! Pana si modelele de mic litraj destinate exploatarii citadine, in ceea ce priveste comportamentul rutier, mosteneau caracterul sportiv al masinii de raliu pe care francezii au gandit-o.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru