Record de echipaje înscrise de Napoca Rally Academy în Raliul Insulelor Azore

de Daniel Popescu
Joi, 25.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cinci piloţi vor concura pentru Napoca Rally Academy în Raliul Insulelor Azore, număr record înscris în ERC de o echipă românească.

Napoca Rally Academy abordează Raliul Insulelor Azore din cadrul Campionatului European de Raliuri de la sfârşitul acestei săptămâni cu un număr record de cinci echipaje.

Dacă prezenţele lui Marco Tempestini şi Simone Tempestini sunt deja obişnuite, întrucât cei doi au un program complet, Florin Tincescu va debuta în această competiţie la volanul unui model Dacia Logan. Românul a admis că este emoţionat înaintea startului, însă speră să-şi îndeplinească obiectivul de a încheia etapa fără incidente.

"Recunosc, am emoţii mari acum, dar sunt sigur că la start vor dispărea şi mă voi concentra exclusiv pe ceea ce se întâmplă în cursă. Singurul nostru obiectiv este să ajungem la sosire şi cred că dacă nu vom avea probleme vom reuşi să surprindem pe toată lumea cu potenţialul maşinii noastre", a declarat el.

Urmareste Automarket
Pe lângă cei trei, Napoca Rally Academy va alinia la start alte două echipaje: italianul Alex Bruschetta va concura cu un Subaru Impreza R4, în timp ce pilotul de sex feminin Ekaterina Stratieva din Bulgaria a optat pentru un Citroen C2 R2 Max.

Raliul Insuelor Azore va avea loc în perioada 25-27 aprilie, iar evoluţia celor cinci echipaje ale Napoca Rally Academy va putea fi urmărită pe postul de televiziune Eurosport 1 în transmisiuni în direct de câte o oră, după următorul program: vineri, 26 aprilie, de la ora 15:30 şi 20:00, iar sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:00.

Comentarii (1)

  • Puteati sa il amintiti si pe Edwin Keleti care alearga si el acolo.Nu stiu pentru ce echipa alearga dar oricum sunt 6 piloti romani!!! @AUTOMARKET!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru