Vali porcişteanu

Miercuri, 19 August 2015 | Motorsport

Vali Porcișteanu şi Jonny Smith (Fifth Gear) fac echipă la Sibiu Rally Challenge

Pilotul Vali Porcișteanu va concura în Sibiu Rally Challenge alături de Jonny Smith, unul dintre prezentatorii emisiunii Fifth Gear.
Marti, 18 August 2015 | Motorsport

Motorsportul românesc se mută în weekend la Sibiu: spectacol pe Transfăgărăşan

Raliul Sibiului se desfăşoară în perioada 20-23 august şi va include patru probe pe Transfăgărăşan în cadrul cărora vor lupta pentru victorie inclusiv Simone Tempestini, liderul Campionatului Naţional de Raliuri, şi Vali Porcişteanu, campionul din 2011. Între timp, o Dacie 1300 din 1972 se va confrunta cu un Ferrari F430 Challenge în competiţia separată Sibiu Rally Challenge.
Luni, 15 Iunie 2015 | Intern

Drifturi pe gheața unui patinoar cu Vali Porcișteanu, primul pilot român de raliu pe mașina căruia îți poți scrie numele

Vali Porcişteanu, campion naţional de raliuri în 2011, a oferit fanilor săi o serie de drifturi pe gheața unui patinoar din București. Pilotul a demarat astfel campania prin care le permite tuturor să își scrie numele pe mașina sa de concurs.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | Intern

Tiff Needell şi Fifth Gear filmează un episod în România, la Sinaia

Tiff Needell şi Vicky Butler Henderson, două dintre vedetele emisiunii Fifth Gear, filmează un episod în România, la Sinaia. Show-ul revine pe ecrane în luna martie, la History Channel, dar episodul filmat în ţara noastră apare abia în septembrie.
Miercuri, 11 Iunie 2014 | Intern

Bucharest Wheels Arena 2014: programul complet al evenimentului

Organizatorii Bucharest Wheels Arena au publicat programul complet al ediţiei 2014. Evenimentul include numeroase demonstraţii şi va avea două concursuri, unul de enduro şi altul de off-road.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Motorsport

Delecour şi Marco Tempestini nu vor concura în Raliul Harghitei

Francois Delecour şi Marco Tempestini nu vor participa în Raliul Harghitei, ultima etapă a sezonului de CNR, în timp ce Vali Porcişteanu va avea doar rolul de copilot.
Joi, 03 Octombrie 2013 | Motorsport

Delecour va concura în Raliul Iaşului cu un Subaru Impreza N14

Francois Delecour va renunţa la Peugeot 207 S2000 în favoarea unui Subaru Impreza N14 cu ocazia Raliul Iaşului, întrucât şi-a adjudecat deja al doilea titlu de campion naţional.
Duminica, 15 Septembrie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Bacăului şi a devenit pentru a doua oară campion naţional

Francois Delecour a câştigat Raliul Bacăului şi şi-a adjudecat matematic al doilea titlu naţional consecutiv cu două etape înainte de finalul sezonului.
Joi, 12 Septembrie 2013 | Motorsport

Porcişteanu vrea să-l împiedice pe Delecour să câştige titlul în Raliul Bacaului

Vali Porcişteanu promite că va face tot posibilul să reducă diferenţa care îl separă de Francois Delecour în clasamentul general, pentru a-l împiedica să devină campion în Raliul Bacaului.
Luni, 26 August 2013 | Motorsport

Delecour a dominat autoritar Raliul Aradului

Francois Delecour a obţinut o nouă victorie în Campionatul Naţional de Raliuri după ce a dominat fără drept de apel Raliul Aradului.
Miercuri, 17 Iulie 2013 | Motorsport

Porcişteanu se antrenează pentru Raliul Sibiului cu Robert Vişoiu

Robert Vişoiu va fi copilotul lui Vali Porcişteanu în pregătirile acestuia din urmă pentru Raliul Sibiului, a cincea etapă din calendarul Campionatului Naţional de Raliuri.
Joi, 23 Mai 2013 | Intern

Bucharest Wheels Arena 2013 - spectacolul începe mâine la Romexpo

Mâine începe Bucharest Wheels Arena, cel mai mare eveniment festival auto-moto din România. Evenimentul are loc la Romexpo, programul fiind deschis la ora 13:00.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Intern

Chris Pfeiffer, Vali Porcişteanu şi Manu Mihalache promit spectacol la Bucharest Wheels Arena

Bucharest Wheels Arena, cel mai mare eveniment auto-moto din România, va include şi demonstraţii de îndemânare pe două, respectiv patru roţi din partea unor nume precum Chris Pfeiffer, Vali Porcişteanu şi Manu Mihalache.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Timişoarei

Francois Delecour a obţinut la Timişoara a doua victorie consecutivă în Campionatul Naţional de Raliuri, podiumul fiind completat de Bogdan Marişca şi Vali Porcişteanu.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | Motorsport

Porcişteanu vrea să-şi ia revanşa şi să câştige Raliul Timişoarei

Vali Porcişteanu şi-a stabilit ca obiectiv să câştige Raliul Timişoarei, după ce în etapa inagurală de la Braşov a ratat victoria în ultima probă specială.
Luni, 01 Aprilie 2013 | Motorsport

VIDEO: Rezumatul Raliul Brasovului, prima etapă a sezonului din CNR

Odată cu Campionatul Naţional de Raliuri a început şi noul sezon al emisiunii Speed, iar în primul episod puteţi urmări un rezumat de 25 de minute al Raliului Brasovului.
Marti, 26 Martie 2013 | Motorsport

VIDEO: Rezumatul Raliului Braşovului, prima etapă din CNR

Raliul Braşovului a fost câştigat de Francois Delecour după o luptă palpitantă cu Vali Porcişteanu, care a pierdut victoria în urma unui accident suferit în ultima probă specială.
Luni, 25 Martie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Brasovului după o luptă dramatică cu Porcişteanu

Francois Delecour a câştigat prima etapă a sezonului din Campionatului Naţional de Raliuri după ce Vali Porcişteanu a suferit un accident chiar în ultima probă specială.
Joi, 26 Iulie 2012 | Motorsport

FEATURE: IRC Rally Sibiu - România a revenit în lumea bună a motorsportului

România a revenit pe harta evenimentelor motorsport de talie internaţională. Raliul Sibiului a ajuns în calendarul Intercontinetal Rally Challenge şi asta a însemnat o numeroasă participare a piloţilor străini.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Cinci ore cu Porsche 911, Boxster şi Panamera

Automarket a participat la ediţia 2012 a Porsche Roadshow. Evenimentul de imagine organizat de importatorul Porsche în România a scos în faţă versiunea Carrera S a noului 911 şi noua generaţie a lui Boxster, toate înşirate pe parcursul a cinci ore de bucurie.

Tag-uri similare

Vali porcişteanu, Gergo Szabo, Bogdan marişca, Jack Daniel's Rally Team, Levente Csegzy, Raliul Iaşiului
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru