Porcişteanu se antrenează pentru Raliul Sibiului cu Robert Vişoiu

de Daniel Popescu
Miercuri, 17.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu va fi copilotul lui Vali Porcişteanu în pregătirile acestuia din urmă pentru Raliul Sibiului, a cincea etapă din calendarul Campionatului Naţional de Raliuri.

Sunt foarte entuziasmat să-l am alături pe Robert! Este pilotul care a dus România pe buzele tuturor celor care sunt cu ochii pe Formula 1.

Vali Porcisteanu
Pilot BCR Leasing Rally Team
Vali Porcişteanu a decis să aibă un copilot special pentru testele pe care le va efectua la sfârşitul săptămânii pentru Raliul Sibiului, a cincea etapă a Campionatului Naţional de Raliuri şi, în acelaşi timp, a şaptea din cadrul Campionatului European de Raliuri.

Astfel, vicecampionul naţional de raliuri va fi sprijinit de Robert Vişoiu, pilotul român care a obţinut recent o victorie în competiţia GP3 pe circuitul de la Valencia.

"Sunt foarte entuziasmat să-l am alături pe Robert! Este pilotul care a dus România pe buzele tuturor celor care sunt cu ochii pe Formula 1 şi a reuşit curse extraordinare! Aştept cu nerăbdare să-l am în postura de copilot la aceste teste şi să îi demonstrez cât de interesante sunt cursele pe macadam", a declarat el.

Apreciez evoluţiile lui Vali în mod deosebit şi aştept cu nerăbdare să mă urc cu el în maşina de curse.

Robert Visoiu
Pilot GP3
La rândul său, Vişoiu aşteaptă cu nerăbdare oportunitatea de a concura alături de Porcişteanu şi speră să-i fie de ajutor în pregătirea raliului.

"Apreciez evoluţiile lui Vali în mod deosebit şi aştept cu nerăbdare să mă urc cu el în maşina de curse.

Cred că e un pilot foarte rapid şi e cel mai potrivit pentru o astfel de experienţă. Îi voi ţine pumnii la Raliul Sibiului!", a explicat el.

Prima zi de teste va fi vineri, când Porcişteanu va concura pe macadam cu Mitsubishi Lancer Evo X R4, înainte de a trece pe asfalt în ziua de duminică. Pilotul echipei BCR Leasing Rally Team a ales această strategie datorită faptului că Raliul Sibiului are loc pe suprafaţa mixtă.

Via PMRacing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru