Vişoiu, locul 14 în etapa de GP3 din Austria

de Daniel Popescu
Duminica, 22.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pilotul român Robert Vişoiu a obţinut locul 14 în a doua cursă de GP3 de pe circuitul Red Bull Ring din Austria, după ce în prima cursă de sâmbătă abandonase la start în urma unui accident colectiv.

Esential 14 este locul ocupat de Robert Visoiu in etapa de GP3 din Austria
11 este cel mai bun rezultat inregistrat de Robert Visoiu in sezonul 2014 de GP3, obtinut in etapa inaugurala de la Barcelona
Robert Vişoiu a participat la sfârşitul acestei săptămâni la etapa de GP3 programată pe circuitul Red Bull Ring în paralel cu Marele Premiu de Formula 1.

Piteşteanul în vârstă de 18 ani nu a reuşit însă să obţină niciun punct în cele două curse ale etapei, parţial prin prisma locului 17 obţinut în calificări, atunci când a fost cronometrat cu 1:21.309, la opt zecimi de secundă în spatele lui Alex Lynn, care a plecat din pole position şi şi-a asigurat victoria.

Vişoiu a fost nevoit să abandoneze la scurt timp după startul primei curse ca urmare a unui accident colectiv generat de Alex Fontana. Acesta l-a acroşat pe Patrick Kujala în primul viraj, care a ricoşat în Dean Stoneman, care l-a rândul său a fost lovit de Vişoiu.

Plecat din spatele grilei în cea de-a doua cursă, Visoiu a progresat în pluton şi a terminat pe locul 14, insuficient pentru a intra însă în zona punctelor.

De data aceasta, victoria i-a revenit lui Emil Bernstorff.

Vişoiu rămâne astfel fără niciun punct după primele două etape de GP3 ale sezonului, întrucât la Barcelona a obţinut doar locurile 13 şi, respectiv, 11.

Următoarea etapă de GP3 va avea loc în perioada 4-6 iulie pe circuitul de la Silverstone, în paralel cu Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru