Feedback

Vişoiu nu a obţinut niciun punct în etapa de GP3 de la Silverstone

Publicat Duminica, 06.07.2014
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Vişoiu nu a obţinut niciun punct în etapa de GP3 de la Silverstone - Poza 1
Robert Vişoiu a terminat pe locurile 20 şi 13 cele două curse de GP3 din cadrul etapei de la Silverstone.

Esential 13 este cea mai buna clasare a lui Robert Visoiu in etapa de GP3 de la Silverstone
Robert Vişoiu a participat la sfârşitul acestei săptămâni la etapa de GP3 programată pe circuitul de la Silverstone în paralel cu Marele Premiu al Marii Britanii.

Pilotul echipei Arden International a obţinut locul 11 în calificările pe ploaie desfăşurate sâmbătă dimineaţă, însă după-amiază a avut parte de o cursă dificilă pe care a terminat-o doar pe poziţia a 20-a.

Plecat de pe acelaşi loc în cursa de duminică dimineaţă, piteşteanul a avut o evoluţie mai bună şi a progresat în pluton până pe locul 13, parţial şi datorită unor abandonuri. Performanţa sa a fost însă insuficientă pentru ca Vişoiu să obţină vreun punct în Marea Britanie, o situaţie cu care s-a confruntat şi în precedentele două runde desfăşurate în Spania şi Austria.

Prima cursă a fost câştigată de Jimmy Eriksson de la Koiranen GP, în timp ce Richie Stanaway de la Status Grand Prix a trecut primul linia de sosire în cursa de duminică.

Prin urmare, pilotul Arden International nu are niciun punct în clasamentul general, spre deosebire de cei doi coechipieri ai săi: Patric Niederhauser este pe locul 13 la general cu 8 puncte, în timp ce Jann Mardenborough a acumulat două puncte şi ocupa locul 15 la general.

Următoarea etapă de GP2 va avea loc în perioada 18-20 iulie pe circuitul de la Hockenheim.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru