Robert Vişoiu va concura în GP3 şi în sezonul 2014

de Daniel Popescu
Miercuri, 15.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu şi-a prelungit contractul cu echipa Arden din competiţia GP3 şi va participa la toate cele nouă etape din calendar.

Am învăţat multe în anul precedent şi sunt pregătit acum pentru a face pasul către evoluţii mai constante.

Robert Visoiu
Pilot Arden
România va fi reprezentată şi în sezonul 2014 al sporturilor cu motor de Robert Vişoiu, care va continua participarea în GP3, a treia competiţie ca importanţă după Formula 1 şi GP2.

El şi-a prelungit contractul cu echipa Arden pentru care a concurat şi anul trecut şi speră să-şi îmbunătăţească performanţele, însă a evitat să-şi stabilească un obiectiv concret.

"Aştept cu nerăbdare sezonul 2014 în GP3. Am învăţat multe în anul precedent şi sunt pregătit acum pentru a face pasul către evoluţii mai constante. Echipa Arden joacă un rol important în dezvoltarea mea şi sunt încrezător că, datorită ajutorului lor, voi reuşi să îmi ating obiectivele. Va fi pentru prima dată când voi putea pilota aceeaşi maşină doi ani la rând şi asta îmi dă încredere că voi reuşi ce mi-am propus în 2014", a declarat el.

Esential 2 victorii a obtinut Visoiu in GP3 in sezonul 2013
11 este pozitia ocupata de Visoiu in clasamentul general al sezonului 2013 din GP3
Vişoiu va avea numărul de concurs patru în acest an, iar monopostul echipei va fi predominant roşu.
La rândul său, Julian Rouse, şeful echipei Arden, şi-a exprimat speranţa că Vişoiu va obţine rezultate mai bune în sezonul 2014 din GP3.

"Ne bucurăm să îl avem pe Robert alături şi în 2014. A lucrat foarte bine cu toţi cei implicaţi în 2013 şi am reuşit câteva rezultate foarte bune, inclusiv două victorii. Munca din sezonul precedent ne-a permis să îl cunoaştem pe Robert şi să înţelegem cum putem evolua împreună pentru a reuşi podiumuri şi victorii în mod constant. Robert e foarte rapid în condiţii de cursă şi dacă continuăm să lucrăm pentru a-i dezvolta viteza în calificări va fi un concurent foarte puternic în GP3 în acest an".

Vişoiu a ocupat locul 11 în clasamentul general al sezonului 2013 din GP3, iar punctele de referinţă au fost cele două victorii realizate în etapele de la Valencia şi Hungaroring, obţinute după ce a plecat de fiecare dată din pole position conform regulamentului grilei inversate. Pe de alte parte, el a avut şi  opt curse în care nu a obţinut niciun punct.

Sezonul 2014 al GP3 va avea în total nouă etape şi va începe în luna mai cu cele două curse programate pe circuitul de la Barcelona, principala noutate fiind includerea circuitului de la Soci.

GP3 este o competiţie suport pentru cursele de Formula 1 care a fost înfiinţată în 2010.

Via Robert Vişoiu

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru