Robert Vişoiu a câştigat a doua cursă de GP3 de la Hungaroring!

de Daniel Popescu
Duminica, 28.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a obţinut duminică a doua victorie a sezonului în GP3 după ce a câştigat pe circuitul de la Hungaroring în fata coechipierului său Carlos Sainz Jr.

Esential 2 victorii a obtinut Visoiu in sezonul 2013 din GP3, la Valencia si Hungaroring
15 puncte a primit Visoiu pentru victoria din cursa de duminica
44 de puncte a acumulat Visoiu in clasamentul general, acolo unde ocupa locul 10
Pilotul român Robert Vişoiu a obţinut duminică o nouă performanţă majoră în competiţia GP3, după ce a câştigat fără emoţii a doua cursă din cadrul etapei de la Hungaroring.

Piteşteanul în vârstă de numai 17 ani a plecat din pole position datorită locului opt ocupat în cursa de sâmbătă şi a regulamentului grilei inversate.

Pilotul echipei MWArden a avut parte de un start lent şi a fost la un pas să fie depăşit în primul viraj de coechipierul său Carlos Sainz Jr, însă a reuşit să-şi păstreze primul loc şi ulterior şi-a consolidat poziţia. Pe parcursul celor 17 tururi ale cursei, Vişoiu şi-a construit un avans liniştitor de 4.1 secunde, în condiţiile în care Sainz Jr.

a fost nevoit să-şi apere frecvent locul doi.

Românul a obţinut astfel a doua victorie din acest sezon de GP3 după performanţa similară din luna iunie de pe circuitul de la Valencia, când a plecat de asemenea din pole position după un loc opt în prima cursă. Rezultatul vine la capătul a două etape consecutive desfăşurate la Silverstone şi Nurburgring în care Vişoiu nu obţinuse nici măcar un punct.

În urma acestor rezultate, el a câştigat patru puncte pentru prima cursă şi 15 puncte pentru victoria de duminică, acumulând 44 de puncte cu care ocupă locul 10 în clasamentul general. 

Comentarii (2)

  • Felicitari Robert! Speram sa te vedem cat mai des pe podium.
    26 0
  • Am urmarit aceasta cursa si am fost incantat ca un roman este pe locul 1.
    Sper sa evolueze si sa urce cat mai sus in ierarhie.
    14 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru