Ungaria

Joi, 15 Februarie | Industrie

Stellantis va produce module de motoare electrice în Ungaria din 2026

Stellantis a anunțat oficial că va începe producția de module de motoare electrice în Ungaria din 2026. Acestea vor fi produse la uzina de la Szentgotthard.
Joi, 23 Noiembrie 2023 | Industrie

Cântec de lebădă pentru Audi TT. A fost construit ultimul exemplar, în Ungaria

Audi a anunțat oficial sfârșitul producției modelului sportiv TT. Ultimul exemplar a fost construit în Ungaria, la uzina Audi de la Györ.
Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Industrie

Audi dă startul producției de motoare electrice în Ungaria

Audi a anunțat oficial că a început să producă motoare electrice în Ungaria, la uzina de la Győr. Motoarele produse aici vor fi prezente la modelele bazate pe platforma PPE, cum ar fi noul Q6 e-tron.
Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Industrie

Ungaria, un adevărat El Dorado pentru producătorii auto: chinezii de la BYD pregătesc o fabrică

Potrivit celor mai recente informații, chinezii de la BYD ar urma să deschidă o uzină în Ungaria. Anunțul oficial ar urma să vină până la finalul acestui an.
Luni, 24 Iulie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, de neoprit în Ungaria! Lando Norris, din nou pe podium

Max Verstappen a dominat Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei și și-a trecut în palmares o nouă victorie în acest sezon. Dublul campion mondial de la Red Bull a fost urmat de Lando Norris și de Sergio Perez pe podium.
Vineri, 21 Iulie 2023 | F1 TOP

F1 Ungaria: George Russell, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente

George Russell, pilotul celor de la Mercedes, a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria. Sesiunea a fost afectată de ploaie, iar unii piloți din frunte nu au stabilit un timp pe tur.
Luni, 06 Februarie 2023 | Industrie

Viitoarele modele electrice BMW Neue Klasse vor fi construite în Ungaria și Mexic

BMW a anunțat oficial că viitoarele modele electrice din seria Neue Klasse vor fi construite în Ungaria și Mexic, din 2025. Totodată, bavarezii anunță și o investiție semnificativă pentru extinderea uzinei din statul nord-american.
Luni, 01 August 2022 | F1 TOP

F1 Ungaria: Victorie pentru Max Verstappen, o nouă dezamăgire pentru Ferrari

Plecat de pe poziția a 10-a, Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Ungaria, găzduit de circuitul Hungaroring. Locul 2 a fost ocupat de Lewis Hamilton, iar George Russell a terminat al treilea.
Duminica, 31 Iulie 2022 | Economic

Ungaria renunță la plafonarea prețurilor la combustibili pentru firme

Autoritățile din Ungaria au anunțat, în acest weekend, că prețurile plafonate pentru combustibili nu vor mai fi valabile pentru companii, cu două excepții: taximetre și agricultură.
Vineri, 29 Iulie 2022 | F1 TOP

F1: Carlos Sainz, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria

Carlos Sainz, pilotul celor de la Ferrari, a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria. Al doilea timp a fost stabilit de Max Verstappen, iar al treilea de Charles Leclerc.
Joi, 30 Iunie 2022 | Industrie

SURSE: Succesorul electric al lui BMW Seria 3 va fi produs în Ungaria și în Mexic din 2027

Potrivit publicației Bimmerpost, viitorul BMW i3, succesorul electric al lui Seria 3, va fi produs în Ungaria și în Mexic, începând din 2027. Modelul destinat pieței europene va fi produs la uzina din Debrecen, iar cel pentru piața nord-americană ar urma să fie produs la uzina din San Luis Potosi.
Vineri, 24 Iunie 2022 | Industrie

Vecinii maghiari mai securizează un contract auto: Audi investește 301 milioane de euro în motoarele electrice

Audi va investi 301 milioane de euro în producția de motoare electrice la uzina din Gyor, Ungaria. Unitățile de propulsie vor fi utilizate de toate modelele Grupului Volkswagen dezvoltate pe arhitectura MEB.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Martie 2022 | Industrie

Uzina Suzuki din Ungaria suspendă exporturile către Rusia și Ucraina

Constructorul japonez de automobile anunță că uzina pe care o are în Ungaria suspendă exporturile către Rusia și Ucraina. Suzuki livrează anual aproximativ 10.000 de mașini către cele două țări.
Vineri, 31 Decembrie 2021 | Industrie

Ungaria a finalizat lucrările de pe coridorul paneuropean Via Carpatia. Drumul trece prin 7 țări, printre care și România

Ungaria a devenit prima țară care a finalizat lucrările de pe coridorul rutier Via Carpatia. Drumul traversează 7 țări din Europa, printre care și România, și va lega porturile din Marea Baltică de cele din Marea Neagră și Marea Egee.
Luni, 17 Mai 2021 | Industrie

Topul producției auto pe țări, în 2020: Cu doar două uzine, România a fost peste Ungaria, dar depășită de Polonia

Producția auto globală a fost de peste 77.6 milioane de mașini în 2020, în scădere cu 16% față de anul anterior. România, cu puțin peste 438.000 de mașini produse, a înregistrat un declin de 11% al producției naționale.
Duminica, 19 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de Formula 1 din Ungaria! Verstappen termină pe podium în fața lui Bottas după un start excelent

Lewis Hamilton a obținut fără emoții victoria în cursa de Formula 1 din Ungaria, în timp ce Max Verstappen a terminat pe locul doi în fața lui Valtteri Bottas după un start excelent.
Sambata, 18 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Ungaria în fața lui Bottas! Racing Point ocupă a doua linie a grilei, iar Vettel va pleca de pe cinci

Lewis Hamilton a obținut pole positionul pentru Marele Premiu al Ungariei după ce l-a învins cu o zecime de secundă pe Valtteri Bottas, în timp ce Racing Point a monopolizat a doua linie prin Lance Stroll și Sergio Perez.
Marti, 14 Iulie 2020 | F1 TOP

Red Bull anticipează performanțe mai bune în Ungaria: "Mercedes este puternică doar pe liniile drepte"

Red Bull anticipează că își va îmbunătăți performanțele în Marele Premiu al Ungariei, întrucât consideră că rivalii de la Mercedes sunt puternici în special pe liniile drepte.
Vineri, 22 Mai 2020 | F1 TOP

Ungaria ar putea înlocui Marea Britanie în noul calendar al Formulei 1: apare scenariul cu 4 curse într-un interval de 21 de zile

Ungaria ar putea găzdui două curse de Formula 1 în luna iulie în locul circuitului de la Silverstone, ca urmare a măsurilor de carantină din Marea Britanie, caz în care sezonul ar urma să înceapă cu patru curse într-un interval de numai 21 zile.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Industrie

BMW amână cu un an construcția uzinei auto din Ungaria: producția ar putea începe în 2024

BMW a decis să amâne cu un an construcția unei uzine în Ungaria în apropierea localității Debrecen. Germanii vor să conserve rezervele de bani în contextul scăderii vânzărilor de mașini la nivel global.

Tag-uri similare

Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Red Bull, regulament, Citroen, Mercedes-Benz, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru