F1 Ungaria: George Russell, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente

de Tiberiu Safta
Vineri, 21.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
George Russell, pilotul celor de la Mercedes, a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria. Sesiunea a fost afectată de ploaie, iar unii piloți din frunte nu au stabilit un timp pe tur.

A 11-a etapă din sezonul 2023 de Formula 1 aduce echipele și piloții pe circuitul Hungaroring din apropiere de Budapesta. După o primă sesiune de antrenamente afectată de ploaie, George Russell a stabilit cel mai rapid timp, de 1 minut și 38.795 de secunde. Pilotul britanic de la Mercedes a fost mai rapid cu peste 3 zecimi față de Oscar Piastri, pilotul australian al celor de la McLaren.

Pe locul 3 se află Lance Stroll pentru Aston Martin, iar poziția a 4-a este ocupată de Lando Norris. Restul clasamentului din top 10 arată astfel: Fernando Alonso (5), Valtteri Bottas (6), Charles Leclerc (7), Zhou Guanyu (8), Logan Sargeant (9) și Nico Hulkenberg (10).

Din cauza vremii schimbătoare, unii piloți fruntași nu au stabilit nici măcar un timp de încălzire pe circuit. Printre aceștia se află Max Verstappen și Lewis Hamilton, ambii fără timpi în prima sesiune. În această situație se mai află și proaspătul revenit Daniel Ricciardo, Carlos Sainz Jr, Esteban Ocon, Pierre Gasly și Sergio Perez.

Pilotul mexican de la Red Bull a mai obținut încă o bulină neagră după ce acesta a avut un accident la doar câteva minute după startul sesiunii.

A doua sesiune de antrenamente libere începe la ora 18, ora României. Marele Premiu al Ungariei va avea loc duminică, 23 iulie, de la ora 16, ora noastră.

via Formula 1

Comentarii (1)

  • Like anybody gives a flying fu*k... :)))
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru