Ungaria

Miercuri, 29 Aprilie 2020 | F1 TOP

Germania, Ungaria și Olanda se alătură negocierilor pentru noul calendar al Formulei 1: sezonul ar putea începe în 5 iulie în Austria

Germania, Ungaria și Olanda au confirmat că negociază prezența în noul calendar al sezonului 2020 al Formulei 1, care cel mai probabil va începe în 5 iulie în Austria.
Duminica, 04 August 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Hungaroring după o strategie excelentă la boxe! Verstappen și Vettel au completat podiumul

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Ungaria cu trei tururi înainte de final după ce a efectuat o oprire suplimentară la boxe și a recuperat aproape 20 de secunde pentru a-l depăși pe Max Verstappen, care a completat podiumul alături de Sebastian Vettel.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Industrie

Mercedes a început producția noului CLA Shooting Brake: modelul este construit în Ungaria, la Kecskemet

Mercedes a anunțat începerea producției pentru CLA Shooting Brake, model care este construit în cadrul uzinei din Kecskemet (Ungaria), la 140 de kilometri de granița cu România. Fabrica maghiară produce și noua generație Mercedes Clasa A.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Economic

Angajații Audi din Ungaria au încheiat greva: maghiarii au obținut o creștere salarială de 18%: plus de 240 de euro pe lună

Audi a ajuns la o înțelegere cu angajații săi de la uzina din Gyor, astfel că fabrica își reia activitatea după greva de o săptămână. Conform înțelegerii, maghiarii vor primi o creștere de 18% a salariului, adică aproximativ 240 de euro în plus pe lună.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Economic

Audi a oprit producția de la Ingolstadt din cauza grevei din Ungaria: angajații maghiari au refuzat mai multe propuneri salariale

Audi a închis fabrica sa din Ingolstadt până miercuri, din cauza grevei angajaților din Ungaria. Muncitorii maghiari cer măriri salariale de peste 20% și au refuzat toate ofertele Audi de până acum.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Industrie

România nu, Ungaria da: Jaguar Land Rover va deschide anul viitor un centru cu 100 de ingineri la Budapesta

Grupul britanic Jaguar Land Rover a anunțat că va deschide anul viitor un centru de inginerie în capitala Ungariei. Circa 100 de ingineri vor lucra la Budapesta alături de echipele JLR din regiune și Marea Britanie.
Marti, 31 Iulie 2018 | Intern

România a depășit Ungaria la producția de mașini pentru prima oară în ultimii 4 ani

România a produs 121.679 de mașini în primele 3 luni ale anului și a depășit Ungaria cu numai 353 de unități, pe fondul creșterii producției pentru Ford Ecosport și Dacia Duster.
Duminica, 29 Iulie 2018 | F1 TOP

Hamilton a câștigat fără emoții la Hungaroring! Vettel, locul 2 după un acroșaj cu Bottas în finalul cursei

Lewis Hamilton a câștigat detașat cursa de la Hungaroring, în timp ce Sebastian Vettel a ocupat locul doi după ce l-a depășit pe final pe Valtteri Bottas, care l-a lovit din spate.
Sambata, 28 Iulie 2018 | F1 TOP

Hamilton, pole position pe ploaie în Ungaria în fața lui Bottas! Raikkonen și Vettel ocupă a doua linie a grilei

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul în Ungaria pe o ploaie puternică care a avantajat Mercedes. Valtteri Bottas va pleca de pe locul doi din fața rivalilor de la Ferrari, Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel.
Vineri, 27 Iulie 2018 | F1 TOP

Luptă echilibrată între Red Bull și Ferrari: Ricciardo și Vettel, cel mai rapizi în antrenamentele din Ungaria

Daniel Ricciardo și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Hungaroring, în care Red Bull și Ferrari au fost foarte apropiate, iar Mercedes a ocupat doar locurile 5 și 6.
Joi, 26 Iulie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: Vettel caută revanșa după dezamăgirea din Germania

Sebastian Vettel are nevoie de o victorie la Hungaroring pentru a reveni în lupta pentru titlu cu Lewis Hamilton, însă circuitul maghiar se potrivește ca o manușă pentru monopostul Red Bull.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi a dat startul unei noi ere: nemții au început producția de motoare electrice la fabrica din Ungaria

Audi a început producția de motoare electrice la fabrica sa din Ungaria. Cu o capacitate de 400 de unități pe zi, fabrica din Gyor va livra primele motoare pentru SUV-ul electric Audi e-tron, a cărui prezentare este așteptată în luna septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 15 Mai 2018 | Industrie

Mercedes extinde producția noii generații Clasa A: noul model va fi construit și în Ungaria, la 140 de kilometri de granița cu România

Mercedes a anunțat că noua generație Clasa A va fi produsă în premieră în Ungaria, în orașul Kecskemét, la 140 de kilometri de granița cu România. Pânâ acum, nemții au asamblat modelul de clasă compactă în cadrul fabricii germane din Rastatt.
Duminica, 30 Iulie 2017 | F1 TOP

Vettel a câștigat cu greu cursa din Ungaria în fața lui Raikkonen. Hamilton, locul 4 în spatele lui Bottas

Sebastian Vettel a obținut victoria în Ungaria în fața lui Kimi Raikkonen în ciuda unor probleme persistente la direcție, în timp ce Lewis Hamilton i-a cedat la final poziția a treia lui Bottas pentru a-i întoarce un serviciu similar oferit anterior.
Sambata, 29 Iulie 2017 | F1 TOP

Vettel, pole position în Ungaria în fața lui Raikkonen! Bottas și Hamilton, pe a doua linie a grilei de start

Sebastin Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Ungariei după ce l-a învins pe coechipierul său de la Ferrari, Kimi Raikkonen. Mercedes a monopolizat a doua linie prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Vineri, 28 Iulie 2017 | F1 TOP

Red Bull amenință Ferrari și Mercedes: Ricciardo, cel mai rapid în antrenamentele din Ungaria

Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de vineri de la Hungaroring, în timp ce locul doi a revenit rivalilor de la Ferrari.
Joi, 27 Iulie 2017 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: Hamilton și Vettel, luptă echilibrată pe canicula maghiară

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel vor înfrunta temperaturi de 34 de grade în lupta pentru victorie în cursa de la Hungaroring, în care pilotul echipei Mercedes are un ascendent moral în fața rivalului său.
Luni, 25 Iulie 2016 | F1 TOP

Noi tensiuni la Mercedes: Hamilton, suspectat că a influenţat FIA să investigheze turul de pole position al lui Rosberg

Lewis Hamilton a negat că a influenţat decizia FIA de a investiga turul de pole position stabilit de Nico Rosberg în calificările din Ungaria într-un moment în care steagurile galbene erau fluturate.
Duminica, 24 Iulie 2016 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Hungaroring și a devenit liderul clasamentului general. Rosberg și Ricciardo au completat podiumul

Lewis Hamilton a obținut a cincea victorie pe circuitul din Ungaria după ce l-a depășit la start pe Nico Rosberg, care s-a mulțumit cu locul doi în fața lui Daniel Ricciardo.
Sambata, 23 Iulie 2016 | F1 TOP

Rosberg, pole position în Ungaria! Hamilton, locul 2 după ce a fost încurcat de Alonso

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul la Hungaroring, însă Lewis Hamilton a fost nevoit să renunţe la ultimul tur rapid după ce Fernando Alonso a derapat pe circuit.

Tag-uri similare

Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Red Bull, regulament, Citroen, Mercedes-Benz, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru