Mercedes a început producția noului CLA Shooting Brake: modelul este construit în Ungaria, la Kecskemet

de Paul Cosma
Miercuri, 26.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunțat începerea producției pentru CLA Shooting Brake, model care este construit în cadrul uzinei din Kecskemet (Ungaria), la 140 de kilometri de granița cu România. Fabrica maghiară produce și noua generație Mercedes Clasa A.

Mercedes-Benz a prezentat cea de-a doua generație CLA în cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, de la începutul acestui an. 

Modelul compact dezvoltat de constructorul german este ceva mai mare comparativ cu versiunea pe care a înlocuit-o, dispune de un design cu linii preluate de pe Clasa A și CLS, în timp ce interiorul este unul modern și plin de tehnologii de ultimă generație.

CLA Coupe a intrat în producție în urmă cu câteva luni, iar nemții au anunțat acum și startul producției pentru CLA Shooting Brake. Ambele versiuni sunt construite exclusiv la Kecskemet, uzina din Ungaria găzduind și producția noii generații Clasa A din luna mai 2018.

Noul Mercedes CLA Shooting Brake are debutul comercial programat pentru luna septembrie a acestui an. De la apariția pe piață, Mercedes a vândut 750.000 de exemplare CLA Coupe și CLA Shooting Brake.

Via Mercedes

Comentarii (1)

  • unu altu
    Are fata de Opel Insignia. Si construit in Ungaria? .... i'll pass.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru