Vişoiu încheie testele de GP3 pe locul patru

de Daniel Popescu
Vineri, 11.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a ocupat locul patru în ultima zi de teste de GP3 din cadrul sesiunii de evaluare de la Jerez, penultima înainte de începerea noului sezon.

Esential 4 este locul ocupat de Robert Visoiu in ultima zi de teste de la Jerez
Robert Vişoiu şi-a îmbunătăţit semnificativ performanţele în ultima zi de teste din competiţia GP3 din cadrul sesiunii desfăşurate la sfârşitul acestei săptămâni pe circuitul de la Jerez.

După ce joi a obţinut doar locul 14, bucureşteanul a stabilit al patrulea timp în dimineaţa zilei de vineri, după ce a fost cronometrat cu 1:31.139. În plus, el a parcurs 31 de tururi şi a fost cu numai patru zecimi de secundă mai lent decât liderul dimineţii, Jimmy Eriksson.

În cursul după-amiezii, toţi piloţii au fost cu aproximativ două secunde mai lenţi, iar Vişoiu a stabilit al cincilea timp după ce a fost cronometrat cu 1:33.026. De data aceasta, pilotul echipei Arden a parcurs 37 de tururi şi a fost la o jumătate de secundă în spatele liderului Nick Yelloly de la Status Grand Prix.

Ultima sesiune de teste de GP3 premergătoare noului sezon va avea loc în perioada 16-17 aprilie pe circuitul de la Barcelona.

Toate cele nouă etape ale sezonului vor putea fi urmărite în direct în România pe postul de televiziune Dolce Sport. 

Comentarii (9)

  • Este pitestean Robert Visoiu , nu bucurestean ! Baiatul asta ar trebui sa fie mai mediatizat in tara noastra ca totusi se chinuie de ani buni fara sprijin si a cam ridicat de 2 ori steagul Romaniei pe cea mai inalta treapta !
    15 5
  • ce lectie de patriotism,imi da ingerulol asta!
    5 12
  • Daca noi nu ne sustinem ,cine crezi ca ne va sprijini ?Ar trebui sa fim mai patrioti si sa nu ne mai blamam compatriotii.
    9 5
  • Eu va spun o singura data: nu am vazut si nu voi vedea vreodata ca guvernul tarii noastre sa sprijine un sportiv in competitiile cu motor pentru a ajunge in Formula 1, asa cum a facut Rusia cu Vitaly Petrov, sau India cu 2 piloti sau alte state...
    1 5
  • vad ca au sarit in ajutor si "epoletii" !
    0 4
  • locul 4 este foarte bun. bravo
    4 1
  • Iar ati inceput cu discutii patriotice si patetice? :P
    Visoiu se descurca si el in GP3, dar nu e stralucit. Ca sa reusesti in F1, si de altfel in viata, trebuie ori sa ai bani ori sa fii cel mai bun dintre cei mai buni, sa ai ceva care sa te diferentieze de toti ceilalti. Stati linistiti, daca Visoiu era mare talent, il remarca cineva... mai are timp sa creasca, dar nu cred ca o va face vreodata suficient cat sa fie in F1.
    Italienii nu au mai avut un campion mondial in F1 de la inceputurile formulei 1, de la Ascari. Si italienii au totusi o istorie in motorsport, chiar daca vorbim de masini sau motociclete. N-a murit nimeni. Romania e un nimeni in motorsport, iar cu un pilot roman sau fara, tot aia e. Lasa ca o sa avem echipa. Puneti bere la rece, o sa petrecem pe manele numeroasele victorii ale echipei lui Ponta. Am auzit ca vom primi si doi mici, ca sa mearga si berea :D
    7 3
  • @ingerulol: Si eu stiam ca este pitestean, insa echipa de PR care se ocupa de promovarea lui spune ca este bucurestean.
    3 1
  • Dani, taica-su este patronul SC Conarg.SA-firma de constructii cu sediul in Pitesti.Dar s-ar putea ca el sa aiba buletin de Bucuresti.Am auzit ca este un baiat foarte muncitor si cuminte...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru