Vişoiu, locul 14 în testele de GP3 de la Jerez

de Daniel Popescu
Vineri, 11.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a ocupat locul 14 în prima zi de teste din cadrul competiţiei GP3 desfăşurată pe circuitul de la Jerez din sudul Spaniei.

Esential 14 este locul ocupat de Robert Visoiu in testele de GP3 de la Jerez
Pilotul român Robert Vişoiu participă la sfârşitul acestei săptămâni la o nouă sesiune de teste de GP3, competiţie în care va concura în sezonul 2014 cu un program complet.

Pilotul echipei Arden a parcurs 21 de tururi în cursul dimineţii şi a fost cronometrat cu 1:32.788, cu care a ocupat locul 14 în clasament. După pauza de prânz, Vişoiu a poarcurs alte 36 de tururi, iar cel mai bun timp al său a fost 1:32.763, cu care s-a plasat pe locul opt.

Totuşi, într-un clasament combinat al celor două sesiuni, românul a ocupat locul 14, fiind cu aproximativ o secundă şi jumătate mai lent decât liderul Nick Yelloly (Status).

Sesiunea de teste de GP3 se va încheia vineri.

Evoluţiile lui Robert Vişoiu vor putea fi urmărite pe postul de televiziune Dolce Sport, care va transmite în direct toate cele nouă etape ale sezonului care va debuta în weekendul 9-11 mai la Barcelona.

Via GP3 Series

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru