Vişoiu speră să câştige puncte în primele curse de GP3 ale sezonului

de Daniel Popescu
Vineri, 09.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu concurează în acest weekend în prima etapă de GP3 a sezonului 2014, în care îşi propune o poziţionare mai bună pe grila de start pentru a câştiga puncte.

Esential 2 victorii a obtinut Robert Visoiu in sezonul precedent al Formulei 1
România este reprezentată în sezonul 2014 al competiţiei suport GP3 de către Robert Vişoiu, care concurează şi în acest an pentru echipa Arden sprijinită de Red Bull.

După ce a obţinut două victorii şi a ocupat locul 11 în clasamentul general al sezonului precedent, pilotul român şi-a stabilit deja obiectivele pentru 2014: clasări mai bune pe grila de start, care să-i permită să câştige mai multe puncte.

"Şi în sezonul acesta îmi propun să fac o treabă cât mai bună. Mă număr printre cei mai experimentaţi piloţi de pe grilă, iar victoriile mele din 2013 au avut un impact mare în paddock-ul GP3. În testele din presezon ne-am concentrat mult pe ritmul de calificare. Motivul a fost cât se poate de simplu - acolo mai avem de lucrat. Am demonstrat că dacă ajung în faţă pe grilă nu am dificultăţi în gestionarea ritmului de cursă.

Va conta enorm cum va fi vremea în week-end şi vreau să intru în puncte", a explicat el.

Antrenamentele din cadrul etapei spaniole vor avea loc vineri la ora 18:50 şi vor fi urmate de calificările programate sâmbătă cu începere de la ora 10:45.

Prima cursă de GP3 a sezonului se va desfăşura sâmbătă la ora 18:20, în timp ce a doua cursă este programată duminică de la ora 10:25. În România, ambele curse de GP3 vor putea fi urmărite pe posturile de televiziune Eurosport şi Dolce Sport.

Via Robert Vişoiu

Comentarii (2)

  • Mult succes !!!
    6 0
  • anonim
    Esential
    2 victorii a obtinut Robert Visoiu in sezonul precedent al Formulei 1


    Ce frumos ar fi :)
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru