Drifturi pe gheața unui patinoar cu Vali Porcișteanu, primul pilot român de raliu pe mașina căruia îți poți scrie numele

de Bogdan Mirică
Luni, 15.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vali Porcişteanu, campion naţional de raliuri în 2011, a oferit fanilor săi o serie de drifturi pe gheața unui patinoar din București. Pilotul a demarat astfel campania prin care le permite tuturor să își scrie numele pe mașina sa de concurs.

După un sezon în care a privit de pe margine evoluţia colegilor săi, Vali Porcişteanu, fostul campion naţional din 2011, plănuieşte o revenire spectaculoasă, alături de fanii săi.

Pilotul în vârstă de 32 de ani introduce o nouă idee de susţinere în motorsportul românesc: concurarea cu sprijinul fanilor. Maşina sa de concurs stă la dispoziţia lor și a celor care vor s-i devină parteneri. Toți pot cumpăra spaţiu de publicitate pe Mitsubishi-ul EVO 9 de concurs. direct de pe site-ul dedicat.

Startul campaniei a fost dat la sfârșitul săptămânii trecute, când pilotul român ”a valsat” alături de mașina sa pe gheața unui patinoar acoperit din București. Mitsubishi Lancer Evo 9 a oferit celor prezenți o serie lungă de drifturi și le-a oferit fanilor ocazia de a-l însoți la volan, în cadrul unui mini curs de pilotaj, care a presupus și câteva drifturi cu noul Porsche Cayman GTS.

Esential 800 de pătrăţele pot fi achiziţionate pe maşina de concurs a lui Vali Porcişteanu.
575 de lei costă cel mai ieftin pătrat pus la dispoziţie de Vali Porcişteanu.

Campania botezată ”Lipește-te de Vali Porcișteanu” a atras deja sponsori interesați pentru sutele de pătrate desenate pe mașină.

”Avem aproximativ 800 de pătrăţele a 10x10 cm, disponibile pentru parteneri.

Va fi pentru prima dată când designul maşinii unui concurent va aparţine 100% susţinătorilor săi. Cu toţii vor face parte din Echipa Vali Porcişteanu”, a declarat tânărul pilot.

Cel mai ieftin pătrat pe maşina de concurs costă 575 de lei, iar cel mai scump 885 de lei. Bineînţeles, pătratele pot fi cumulate pentru o suprafaţă de expunere mai mare.

Campania a atras și susținerea lui Tiff Needell, celebru pilot britanic şi vedetă a emisiunii Fifth Gear, care i-a dedicat un scurt clip lui Vali Porcişteanu, cu ocazia unui episod filmat în România.

Comentarii (1)

  • sper ca vroia sa arate ca e ok cu anvelope de vara in conditii de iarna si ca e cea mai mare prostie aia cu 7 grade.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru