Vali Porcișteanu şi Jonny Smith (Fifth Gear) fac echipă la Sibiu Rally Challenge

de Sebastian Toma
Miercuri, 19.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pilotul Vali Porcișteanu va concura în Sibiu Rally Challenge alături de Jonny Smith, unul dintre prezentatorii emisiunii Fifth Gear.

Esential 125 este numărul de concurs al echipajului Vali Porcișteanu/Jonny Smith.
8 probe speciale are Raliul Sibiului, din care patru sunt pe Transfăgărășan.
Vali Porcișteanu, Campionul Național la Raliuri din 2011 și singurul pilot român care a primit distincția FIA "Colin McRae FlatOut Trophy", va concura la Sibiu Rally Challenge în compania lui Jonny Smith, unul dintre prezentatorii emisiunii Fifth Gear. Cel mai tânăr campion național de raliuri de naționalitate română va alerga pe Transfăgărășan în etapa derulată în acest sfârșit de săptămână cu un Mitsubishi Lancer Evo 9 de clasa 3, pregătită în baza unei campanii de crowdfunding unice în domeniu, numită "Lipește-te de #valiporcișteanu". În cazul acestei campanii, Sibiu Rally Challenge a fost primul partener al pilotului român care a câștigat trofeul acordat de FIA în memoria lui Colin McRae, trofeul respectiv fiind obținut în etapa ERC de la Raliul Sibiului din 2013.

Drifturi pe gheața unui patinoar cu Vali Porcișteanu, primul pilot român de raliu pe mașina căruia îți poți scrie numele

Deși a lipsit de pe probele speciale în ultima vreme, Vali Porcișteanu este unul dintre cei mai populari piloți de raliu din România.

Participarea lui Jonny Smith în Campionatul Național de Raliuri face parte din campania de promovare a noului sezon al emisunii Fifth Gear, care va fi difuzat pe History Channel începând cu 8 octombrie 2015, începând de la ora 21:00.

Noul sezon Fifth Gear va avea și un episod filmat integral în România, în cadrul căruia sunt prezente și celelalte gazde ale emisiunii, Vicki Butler-Henderson și Tiff Needell. În plus, cei doi vor participa la mai multe activități organizate de postul History în Piața Mare din Sibiu.

Motorsportul românesc se mută în weekend la Sibiu: spectacol pe Transfăgărăşan

Urmareste Automarket
Sibiu Rally Challenge este desfășurat în perioada 20-23 august și se prezintă drept un festival dedicat sporturilor cu motor care include și Raliul Sibiului.
Raliul Sibiului are opt probe speciale, din care patru au loc pe Transfăgărășan sub titulatura de Sibiu Rallly Challenge.
Evenimentul este a șasea etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Automarket va avea un trimis la fața locului, care va reveni de la Sibiu cu un material dedicat ediției 2015.

Tiff Needell, co-prezentatorul lui Jonny Smith în platoul Fifth Gear, îl susține pe Vali Porcișteanu

Vali Porcișteanu la Sibiu Rally Challenge 2014

Vali Porcișteanu la Raliul Sibiului 2013

Via Raliul Sibiului

Comentarii (1)

  • Toata stima fata de Fifth Gear, sunt cu mult peste batraneii de la Top Gear :D
    10 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru