Sibiu Rally Challenge

Marti, 22 Decembrie 2015 | Intern

Sibiul ajunge pe harta celor mai faimoase curse de mașini istorice, alături de Mille Miglia sau Concorso d`Eleganza Villa d`Este

Vești foarte bune pentru fanii mașinilor clasice. Raliul Sibiului a fost inclus de anul viitor în programul Federației Internaționale de Vehicule Istorice, alături de curse celebre, cum este cea de la Mille Miglia.
Miercuri, 19 August 2015 | Motorsport

Vali Porcișteanu şi Jonny Smith (Fifth Gear) fac echipă la Sibiu Rally Challenge

Pilotul Vali Porcișteanu va concura în Sibiu Rally Challenge alături de Jonny Smith, unul dintre prezentatorii emisiunii Fifth Gear.
Marti, 18 August 2015 | Motorsport

Motorsportul românesc se mută în weekend la Sibiu: spectacol pe Transfăgărăşan

Raliul Sibiului se desfăşoară în perioada 20-23 august şi va include patru probe pe Transfăgărăşan în cadrul cărora vor lupta pentru victorie inclusiv Simone Tempestini, liderul Campionatului Naţional de Raliuri, şi Vali Porcişteanu, campionul din 2011. Între timp, o Dacie 1300 din 1972 se va confrunta cu un Ferrari F430 Challenge în competiţia separată Sibiu Rally Challenge.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Motorsport

Show la Sibiu Rally Challenge: Titi Aur a parcurs 3 km pe Transfăgărăşan pe două roţi cu un BMW

Octuplul campion naţional de raliuri Titi Aur a făcut spectacol la Sibiu Rally Challenge după ce a parcurs 3 kilometri pe Transfăgărăşan pe două roţi la volanul unei maşini BMW. Competiţia a fost câştigată de Edwin Keleti.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Motorsport

Începe Sibiu Rally Challenge: detalii complete despre provocarea Transfăgărăşanului

Sibiu Rally Challenge va avea loc în perioada 10-12 octombrie şi va provoca peste 30 de piloţi să-şi demonstreze abilităţile pe Transfăgărăşan, la Păltiniş şi pe circuitul de rallycross din Sibiu.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Intern

Titi Aur va concura pe Transfăgărăşan cu un BMW pe care îl va conduce doar pe două roţi

Multiplul campion naţional de raliuri Titi Aur a anunţat că va participa la Sibiu Rally Challenge pe două roţi, dar cu o maşină. Pilotul va încerca să parcurgă cei 7 kilometri ai specialei Transfăgărăşan mergând cu două roţi ale maşinii în aer.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Motorsport

Sibiu Rally Challenge, competiţie de motorsport pe Transfăgărăşan ce va avea loc în 9-12 octombrie

Organizatorii Raliului Sibiului vor organiza în prima parte a lunii octombrie competiţia Sibiu Rally Challenge, în cadrul căreia piloţii vor concura în Sibiu, la Păltiniş, dar şi pe celebrul traseu Transfăgărăşan.

Tag-uri similare

Raliul Sibiului, Sibiu Rally Challenge
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru