Un nou sezon Fifth Gear începe pe 16 aprilie pe canalul History

de Dragoș Băltățeanu
Marti, 24.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Populara emisiune auto Fifth Gear revine cu un nou sezon începând cu 16 aprilie pe canalul History. Tiff Needell şi Vicky Butler-Henderson au filmat de curând un episod în România pentru noua serie Fifth Gear.

Emisiunea auto Fifth Gear revine pe ecranele TV din România începând cu 16 aprilie pe canalul History. Două sezoane vor fi difuzate pe acest canal, noua gazdă a emisiunii prezentate de Tiff Needell şi Vicky Butler-Henderson. Primul episod din noua serie va fi difuzat pe 16 aprilie la ora 21.00 pe canalul History. Formatul emisiunii rămâne cel cunoscut cu trei prezentatori. Tiff Needell, Vicky Butler-Henderson şi Jonny Smith se vor întrece roată la roată, analizând cele mai noi maşini şi vor oferi sfaturi pentru problemele care îi preocupă pe automobilişti. În plus, vor continua seria de accidente simulate, realizate în numele siguranţei pe şosele.

În a doua jumătate a anului va fi difuzat şi al doilea sezon ce cuprinde şi episodul filmat în ţara noastră. Filmările pentru acest episod au avut loc în secret în luna februarie. Am aflat însă că Tiff Needell a fost la Braşov unde a urcat la volanul unui Ferrari, iar apoi a parcurs un traseu off-road alături de impresionantul vehicul românesc GHE-O.

De asemenea, un alt segment al episodului Fifth Gear filmat în România a fost filmat la Sinaia pe traseul unde se desfăşoară etapa de Viteză în Coastă. La aceste filmări a luat parte şi Vali Porcişteanu, campion naţional de raliuri. Pilotul român a fost alături de Tiff pe ultima porţiune a traseului de viteză în coastă, oferindu-i indicaţii şi ponturi pentru abordarea virajelor înşirate pe drumul către Cota 1400. Tiff Needell l-a înfruntat apoi pe primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, un cunoscut pasionat al motorsportului, într-un duel direct pe traseul de concurs.


Comentarii (2)

  • Pentru ca bineinteles, acest canal este dedicat masinilor vechi.
    0 5
  • hazard
    si-l vom vedea pe Tiff cum se lauda ca e cel mai tare pilot in toate episoadele
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru