Emisiunea Fifth Gear revine din septembrie: Tiff Needell face echipă cu Karun Chandhok, fost pilot în Formula 1

de Cornel Șocariciu
Vineri, 20.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fifth Gear, show-ul TV dedicat pasionaților din lumea auto, revine pe micile ecrane începând cu luna septembrie. Tiff Needell, Vicki Butler-Henderson, Jason Plato și Karun Chandhok, fost pilot în Formula 1, formează noua echipă Fifth Gear.

Show-urile TV dedicate pasionaților de automobile sunt destul de rare. Britanicii au înțeles acest lucru și au reușit, ani la rând, să ofere cele mai bune emisiuni pentru iubitorii din lumea auto.

Cu toate acestea, Top Gear și Fifth Gear, două dintre cele mai populare emisiuni de televiziune din segmentul amintit mai sus, au trecut prin momente grele. Dacă reprezentanții BBC au reușit rapid să "pună pe picioare" o nouă versiune Top Gear, acum vă anunțăm că show-ul Fifth Gear se întoarce pe micile ecrane începând cu luna septembrie. Ultima serie Fifth Gear a fost transmisă în 2016 pe postul ITV4. 

Anunțul a fost făcut pe Twitter de Tiff Needell, unul dintre prezentatorii Fifth Gear. Alături de acesta îi vom vedea pe Vicki Butler-Henderson, Jason Plato și Karun Chandhok, fost pilot în Formula 1.

Filmările noului sezon au început deja, însă nu știm dacă show-ul TV păstrează vechiul model sau introduce componente noi. Noul sezon Fifth Gear va fi difuzat pe postul Quest TV.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru