Fifth Gear se intoarce pe TV la sfarsitul lui aprilie

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 23.03.2010
Show-ul britanic Fifth Gear va reveni in grila de programe a postului FIVE incepand cu sfarsitul lui aprilie. Emisiunea va debuta intr-un nou format ce nu va mai concura cu Top Gear.

O veste buna pentru cei care vedeau in Top Gear o emisiune de divertisment si nicidecum un show auto pertinent. Fifth Gear se intoarce din aprilie cu o noua serie. Vestea a venit atunci cand nimeni nu mai credea ca postul de televiziune britanic FIVE va credita emisiunea celebrului Tiff Needell cu vreo sansa.

Se pare ca oficialii FIVE s-au mai inmuiat si au decis sa aprobe doua serii noi a emisiunii Fifth Gear. Show-ul isi va schimba insa formatul, incercand sa ofere publicului altceva decat ceea ce pune in prezent pe tava Top Gear.

Constient ca nu vor putea concura cu un show care totalizeaza sute de milioane de telespectatori la nivel global, FIVE a decis sa faca din Fifth Gear o emisiune mult mai concentrata pe teste auto, fara prea multe scene filmate in studio.

Noul format al emisiunii va reuni in fata camerelor de filmat si mai putine vedete, doar Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell, Jason Plato si Johnny Smith urmand sa incinga cauciucurile in noul sezon. Tom Ford si Tim Shaw au fost trecuti deja pe lista de rezerve a emisiunii.

Noul Fifth Gear, dedicat mai mult analizelor si mai putin divertismentului, va debuta la sfarsitul lui aprilie, de distributia europeana urmand sa se ocupe Discovery Channel.

via | carsuk

Comentarii (16)

  • .marius.
    Oh da..
    Incepand cu 12 aprilie pe DiscoveryChannel se va difuza Top Gear.
    Looking forward to.
    10 6
  • Over the top
    In sfarsit o veste buna, succes.
    15 1
  • Opinie
    Good news! Mie o sa-mi lipseasca Tom Ford, dar se pare ca emisiunea va fi una doar pentru cunoscatori. Sper sa aiba si putin farmec, altfel...
    10 1
  • ...da...da... să lăsăm lui Clarkson& co. băşcălia şi să vedem "analiză cu exces de zel" la Fifth Gear... sper ca Tiff Needell să scoată untul din ele...
    7 2
  • emisiunea lor...
    Imi place spectacolul oferit de emisiune dar nu imi plac concluziile pe care le trag... ca intotdeauna ies invingatoare masini tip rover si aston martin, iar cele de serie cu vanzari mari sunt privite ca niste cazane. Mult mai mult imi placea emisiunea Fifth gear, mult mai obiectiva si nu cu atatea figuri in cap...
    4 3
  • pff
    TOP GEAR RULEZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!
    4 8
  • fifth gear
    Eu cred ca emisiunea asta nu a prins in Anglia pentru ca nu era la fel de comerciala ca TG. Iar daca nu a prin in Anglia normal ca nu a fost aprobata sa se difuzeze in continuare. Tare mi-e teama ca lucrul asta se va repeta si acum, pentru ca englezii sunt prea prosti ca sa deosebeasca o parere subiectiva (TG) de una obiectiva (Fifth Gear). Ei se uita la TG ca e misto show-ul ala si nimic mai mult. Oricum e o diferenta destul de mare intre cele doua: daca vreau sa ma distrez (amuz) pe seama masinilor, ma uit la TG; daca vreau sa aflu niste chestii tehnice (practic de ce masina x e mai buna, ma uit la Fifth Gear-de preferat la un test facut de Tiff)
    11 3
  • inculturistul
    LauCalin
    LauCalin aberezi ca un militian ce prezinta o lucrare stintifica despre mecanica fluidelor. Tu ai idee cine este BBC? Ai vazut la ce nivel se fac documentarele BBC? Te-ai uitat vreodata la emisiunile de pe BBC? De unde stii tu ca fifth gear nu a prins in UK? Ce nu intelegi este ca TG este o emisiune de DIVERTISMENT, cum e si un show de standup. Adica daca unii oameni vor sa rada sunt prosti? Ca sa fii destept trebuie sa fii incrancenat si dur cam ca Robert Turcescu nu? Sa fii un fel de Atlas de Dambovita cu multe probleme si fire albe de par premature? Daca iti iei masina dupa ce zic cei de la TG ai putea sa te comporti in viata reala ca Jimmy Carr cand performeaza si ai fi la fel de ciudat. Baga un ochi la documentarul Wild China realizat de "retardatii" aia de la BBC, si dupa aia mai stam de vorba.
    3 5
  • tom ford e un prost
    2 5
  • re
    Tiff needell Rulz! e pe departe cel mai bun :)
    5 0
  • @inculturistul
    nu te impacienta ca laucalin si-a expus parerea frumos si la obiect fara a insulta pe nimeni, e parerea lui cu care eu sunt de acord.TG e doar "misto".Ma uit cu o mai mare placere la 5th gear.Tiff este un maestru ale carui calitati sunt recunoscute si de Clarkson afirmand intr-o emisiune ca nu poate contrazice 2 oameni cand vine vorba de masini si anume pe Stig si pe Tiff.

    Welcome back 5th Gear!!!
    5 0
  • Nr.1
    Mult mai cinstiti si realisti cei de la Fifth.Sunt mult peste TopGear.
    4 0
  • @inculturistul
    Username-ul tau spune multe. Casca ochii la ce am scris inainte sa comentezi de dragul de a scrie si tu ceva. In cazul in care nu stiai Fifth Gear tocmai din cauza asta nu s-a mai difuzat, pentru ca TG le-a luat fata. De unde stiu de unde Fifth Gear nu a prins in Anglia? Foarte simplu, e suficient sa te interesezi de ceva info despre emisiune si vei vedea ca TG are mult mai multi telespectatori. Daca nu ar fi fost asa, te intreb de ce au inchis-o prima data? Crezi la BBC nu se mai gafeaza, nu se mai iau si decizii gresite? Pur si simplu TG este o emisiune mai comerciala, la care se pot uita fara sa se plictiseasca si cei care habar nu au de masini, adica este o emisiune pentru mase. La Fifth Gear e altfel, nu se adreseaza maselor, ci celor care au ceva cultura auto. Asta nu prea se intampla in Anglia, de-asta Fifth Gear este direct dezavantajata. Te intrebi ce legatura are cu nivelul global la care se difuzeaza? Ei bine TG, tot la nivel global, atrage mai multi bani, pentru ca are rating mai mare (nu cred ca sti ce e ala, altfel nu comentai aiurea). Un motiv suficient pentru care sa ma indoiesc de viitorul bun al lui Fifth Gear.
    6 5
  • FG
    super:D, ce veste buna:D. o emisiune auto mult mai buna decat FG!
    0 3
  • Tom Ford nu a fost pus pe lista de rezerva....a trecut in echipa celor de la Top Gear.... a facut deja teste care au fost publicate in revista lor...
    0 3
  • discovery
    "Noul Fifth Gear, dedicat mai mult analizelor si mai putin divertismentului, va debuta la sfarsitul lui aprilie, de distributia europeana urmand sa se ocupe Discovery Channel"
    Aham, peste vreo 5 ani...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru