Vicki Butler Henderson

Joi, 23 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear testează Countryman, primul SUV al celor de la Mini

Vicki Butler-Henderson ne prezintă o perspectivă proprie asupra celui mai nou venit în curtea celor de la Mini, crossover-ul Countryman.
Duminica, 31 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear testează Audi S5 Sportback

Vicki Butler-Henderson, realizatoarea emisiunii britanice Fifth Gear, a pus la încercare Audi S5 Sportback. Modelul german produce 333 de cai putere şi sprintează de la 0 la 100 km/h în 5.4 secunde.
Vineri, 08 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Impresii culese de Fifth Gear de la volanul noului Volkswagen Touareg

Echipa Fifth Gear şi-a îndreptat mai nou atenţia asupra proaspătului Volkswagen Touareg. SUV-ul german este analizat de Vicki Butler Henderson.
Luni, 31 Mai 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear testează Infiniti FX50S

Pentru fanii Fifth Gear avem un nou test al moderatoarei Vicki Butler Henderson. De această dată personajul principal este SUV-ul Infiniti FX50S, vârful de lance al diviziei de lux japoneze.
Marti, 23 Martie 2010 | General

Fifth Gear se intoarce pe TV la sfarsitul lui aprilie

Show-ul britanic Fifth Gear va reveni in grila de programe a postului FIVE incepand cu sfarsitul lui aprilie. Emisiunea va debuta intr-un nou format ce nu va mai concura cu Top Gear.
Luni, 19 Octombrie 2009 | General

OFICIAL: Fifth Gear a ajuns la final

Canalul britanic Five a anuntat ca va renunta la productia show-ului TV Fifth Gear din cauza rating-ului nesatisfacator. Informatia a fost confirmata si de Vicki Butler-Henderson.
Luni, 05 Ianuarie 2009 | Video

VIDEO: Noul Toyota Avensis, promovat de un star Fifth Gear

Noul Toyota Avensis facelift dispune de nume mari care ii lauda formele si capacitatile. Printre acestea, Vicki Butler Henderson, prezentatoare Fifth Gear si pilot de curse.

Tag-uri similare

Toyota, reclama, Fifth Gear, Avensis, Vicki Butler Henderson, elicopter
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru