Sibiu Rally

Luni, 24 August 2020 | Intern

25 de echipaje au concurat în competiția dedicată mașinilor electrice la Transylvania Classic 2020: Alex Filip și Andreea Arsine au câștigat cu un Renault Zoe

Echipajul format din Alex Filip și Andreea Arsine a câștigat competiția dedicată mașinilor electrice din cadrul Transylvania Classic 2020 la volanul unui Renault Zoe.
Miercuri, 19 August 2015 | Motorsport

Vali Porcișteanu şi Jonny Smith (Fifth Gear) fac echipă la Sibiu Rally Challenge

Pilotul Vali Porcișteanu va concura în Sibiu Rally Challenge alături de Jonny Smith, unul dintre prezentatorii emisiunii Fifth Gear.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Intern

Titi Aur va concura pe Transfăgărăşan cu un BMW pe care îl va conduce doar pe două roţi

Multiplul campion naţional de raliuri Titi Aur a anunţat că va participa la Sibiu Rally Challenge pe două roţi, dar cu o maşină. Pilotul va încerca să parcurgă cei 7 kilometri ai specialei Transfăgărăşan mergând cu două roţi ale maşinii în aer.
Sambata, 27 Iulie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2013: Jan Kopecky a câștigat etapa ERC din România

Jan Kopecky a câștigat Raliul Sibiului, după ce a ales să păstreze un ritm de conservare în a doua zi a etapei ERC din România. Cehul obține astfel a treia victorie în Campionatul European de Raliuri din acest an.
Joi, 26 Iulie 2012 | Motorsport

FEATURE: IRC Rally Sibiu - România a revenit în lumea bună a motorsportului

România a revenit pe harta evenimentelor motorsport de talie internaţională. Raliul Sibiului a ajuns în calendarul Intercontinetal Rally Challenge şi asta a însemnat o numeroasă participare a piloţilor străini.
Sambata, 21 Iulie 2012 | Motorsport

Andreas Mikkelsen a câştigat IRC Sibiu Rally!

Norvegianul Andreas Mikkelsen a câştigat fără emoţii Raliul Sibiului la adăpostul unui avans de peste 5 minute. Podium a fost completat de Patrik Flodin şi veteranul Francois Delecour.
Sambata, 21 Iulie 2012 | Motorsport

IRC SIBIU RALLY: Andreas Mikkelsen este lider după prima zi de concurs

Norvegianul Andreas Mikkelsen este lider în Raliul Sibiului după o zi dificilă în care praful de pe problele speciale s-a dovedit a fi cel mai mare adversar. Pilotul Skoda a fost cel mai rapid pe toate cele șapte probe ale zilei.

Tag-uri similare

Petter Solberg, Andreas Mikkelsen, Raliul Sibiului, Vali porcişteanu, IRC, Sepp Wiegand, Sibiu Rally, IRC Sibiu, IRC Sibiu Rally, Patrick Flodin
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru