Petter Solberg

Luni, 07 Octombrie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Ott Tanak câștigă etapa din Marea Britanie. Petter Solberg se impune în categoria WRC 2

Estonianul Ott Tanak a câștigat etapa din Mondialul de Raliuri desfășurată în Marea Britanie. Petter Solberg, campion mondial în 2003, a concurat pentru ultima oară într-o etapă de WRC și s-a impus în categoria WRC 2. Totodată, Kalle Rovanpera se impune în cadrul WRC 2 Pro și câștigă campionatul cu două etape înainte de finalul sezonului.
Luni, 08 Octombrie 2018 | Motorsport

Volkswagen Polo GTI R5 îmbracă hainele de competiție: modelul destinat raliurilor debutează la finalul lunii octombrie în cadrul etapei din Spania

Volkswagen a publicat primele imagini cu Polo GTI R5 "îmbrăcat cu hainele" de competiție. Tema aleasă de nemți a fost inspirată de cea utilizată în cazul lui Golf GTI TCR.
Sambata, 22 Septembrie 2018 | Motorsport

Petter Solberg revine în WRC: campionul mondial din 2003 va concura în Raliul Spaniei cu un Volkswagen Polo GTI R5

Petter Solberg, campionul mondial de raliuri din 2003, revine în WRC. Norvegianul va pilota noul Volkswagen Polo GTI R5 în cadrul Raliului Spaniei, etapă care se desfășoară în intervalul 25-28 octombrie. Cea de-a doua mașină pregătită de Volkswagen va fi pilotată de Eric Camilli.
Luni, 15 Decembrie 2014 | Formula 1

Coulthard a câştigat Race of Champions. Solberg şi Kristensen, campioni în Cupa Naţiunilor

David Coulthard a câştigat în premieră Race of Champions, competiţie desfăşurată în acest an în Barbados. Petter Solberg şi Tom Kristensen au triumfat în Cupa Naţiunilor pentru Echipa Nordului.
Marti, 09 Decembrie 2014 | WRC

Petter Solberg: "Este posibil să revin în WRC în 2015"

Petter Solberg a dezvăluit că ar putea reveni în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2015, însă a refuzat să dezvăluie numele echipelor cu care se află în negocieri.
Luni, 29 Septembrie 2014 | Motorsport

Petter Solberg a câştigat titlul în Campionatul Mondial de Rallycross

Fostul campion de raliuri Petter Solberg a cucerit titlul în ediţia inaugurală a Campionatului Mondial de Rallycross, cu două etape înainte de finalul sezonului.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | WRC

Solberg nu revine în raliuri în 2014, va continua în rallycross

Petter Solberg a dezvăluit că nu va reveni anul viitor în Campionatul Mondial de Raliuri, întrucât a decis să-şi continue cariera în rallycross.
Vineri, 30 August 2013 | Motorsport

Loeb şi Solberg se reîntâlnesc în etapa de rallycross din Franţa

Petter Solberg va avea un adversar celebru în etapa din Franţa din cadrul Campionatului European de Raliuri: nonuplul campion mondial de raliuri Sebastien Loeb.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | WRC

Petter Solberg va concura în rallycross cu Citroen DS3

Petter Solberg va concura în două competiţii de rallycross cu Citroen DS3 în sezonul 2013, pe lângă o participare la X Games.
Miercuri, 05 Decembrie 2012 | WRC

TOP 10: Cele mai bune momente ale lui Petter Solberg în WRC

Pe parcursul celor 15 ani petrecuţi în WRC înaintea retragerii anunţate în această săptămână, Petter Solberg a câştigat un titlu mondial, 13 raliuri şi simpatia a milioane de fani.
Marti, 04 Decembrie 2012 | WRC

OFICIAL: Solberg nu va concura în WRC în sezonul 2013

Petter Solberg a anunţat oficial că nu va concura în sezonul următor al Campionatului Mondial de Raliuri, întrucât nu a avut resurse financiare pentru a-şi plăti locul la M-Sport.
Joi, 26 Iulie 2012 | Motorsport

FEATURE: IRC Rally Sibiu - România a revenit în lumea bună a motorsportului

România a revenit pe harta evenimentelor motorsport de talie internaţională. Raliul Sibiului a ajuns în calendarul Intercontinetal Rally Challenge şi asta a însemnat o numeroasă participare a piloţilor străini.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Iulie 2012 | Motorsport

Începe Raliul Sibiului IRC - cel mai important eveniment motorsport din România

Joi, 19 iulie, începe Raliul Sibiului, a opta etapă din calendarul Intercontinental Rally Challenge. Liderul IRC, Andreas Mikkelsen, este la Sibiu pentru a-şi apăra prima poziţie din clasament.
Vineri, 16 Decembrie 2011 | WRC

Solberg: "Latvala este pilot numărul 1 la Ford!"

Petter Solberg a dezvăluit că va avea statut de pilot numărul 2 la Ford şi că principalul său obiectiv este să-l ajute pe Jari Matti Latvala să devină campion mondial.
Marti, 06 Decembrie 2011 | WRC

Solberg exclude retragerea din WRC

Petter Solberg este determinat să concureze în Campionatul Mondial de Raliuri şi în sezonul 2012, însă a admis că deocamdată nu are nicio înţelegere.
Vineri, 05 August 2011 | WRC

VIDEO: Solberg testează Citroen DS3 WRC pentru Raliul Germaniei

Petter Solberg participă la o sesiune de teste cu Citroen DS3 WRC ca parte a pregătirilor pentru Raliul Germaniei din luna august.
Vineri, 22 Iulie 2011 | WRC

Solberg, în pericol să rateze finalul sezonului de WRC

Petter Solberg întâmpină dificultăţi financiare după retragerea unuia dintre sponsorii echipei sale şi riscă să nu aibă resurse pentru a încheia sezonul 2011 din WRC.
Joi, 14 Iulie 2011 | WRC

Solberg a făcut acrobaţii aeriene în Elveţia

Petter Solberg a făcut mai multe acrobaţii în aer în cadrul unui eveniment organizat în Elveţia de unul dintre sponsorii săi.
Luni, 11 Iulie 2011 | WRC

Solberg se retrage din WRC dacă nu semnează cu un constructor

Petter Solberg a dezvăluit că se va retrage din WRC dacă nu va concura pentru o echipă de uzină în 2012. Volkswagen este cea mai probabilă destinaţie pentru fostul campion mondial.
Marti, 03 Mai 2011 | WRC

Solberg, mulţumit de testele din Franţa pentru Raliul Italiei

Petter Solberg este mulţumit de rezultatele pe care le-a obţinut în testele efectuate în Franţa în avanpremiera Raliului Italiei din acest weekend.

Tag-uri similare

Ford, Citroen, Raikkonen, Loeb, Hirvonen, Ogier, Latvala, Solberg, Citroen C4 WRC, Petter Solberg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru