Coulthard a câştigat Race of Champions. Solberg şi Kristensen, campioni în Cupa Naţiunilor

de Daniel Popescu
Luni, 15.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
David Coulthard a câştigat în premieră Race of Champions, competiţie desfăşurată în acest an în Barbados. Petter Solberg şi Tom Kristensen au triumfat în Cupa Naţiunilor pentru Echipa Nordului.

Am avut o săptămână fantastică, ca să nu mai vorbim de un weekend de cursa fantastică.

David Coulthard
Circuitul Bushy Park din Barbados a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute tradiţionala competiţie Race of Champions, care a oferit în această ediţie şi un nou câştigător.

După ce a câştigat cele trei meciuri ale grupei disputate împotriva lui Romain Grosjean, Jamie Whincup şi Mick Doohan, fostul pilot de Formula 1 a trecut de Petter Solberg în sferturile de finală şi de Whincup în semifinale, înainte de a câştiga marea finală în detrimentul lui Pascal Wehrlein.

"Am avut o săptămână fantastică, ca să nu mai vorbim de un weekend de cursa fantastică. Sunt retras din activitate, aşa că este încântător să obţin un alt trofeu. Dar cred că toată lumea poate vedea că Pascal este un star al viitorului. A semnat deja ca pilot de rezervă pentru Mercedes şi a câştigat curse de DTM, aşa că sporturile cu motor sunt într-o situaţie bună cu piloţi tineri grozavi precum acesta", a declarat el.

În schimb, Grosjean, care a cucerit titlul anul trecut, a fost eliminat încă din faza grupelor.

Tom Kristensen si Petter Solberg au triumfat

Solberg şi Kristensen, triumf la Cupa Naţiunilor

Cu o zi înainte de Cursa Campionilor, piloţii s-au confruntat pe echipe în Cupa Naţiunilor.

După ce au trecut de faza grupelor, Echipa Nordului compusă din Petter Solberg şi Tom Kristensen au învins naţională Franţei a lui Grosjean şi Esteban Ocon în semifinale înainte de a triumfa în marea finală împotriva Scoţiei. Aceasta reprezentativă a fost compusă din Coulthard şi Susie Wolff, pilotul de rezervă al celor de la Williams.

Via Race of Champions

Comentarii (1)

  • ovidiu15081982
    Pacat de Coulthard ca nu a luat un titlu in F1..ar fi meritat...
    15 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru