Sebastian Ogier a câștigat Race of Champions 2011

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 04.12.2011
Pilotul francez de raliuri, Sebastian Ogier a câștigat titlul de Campion al Campionilor învingând-ul pe Tom Kristenen în finala disputată pe stadionul din Dusseldorf, Germania.

Pilotul francez de raliuri Sebastian Ogier a câștigat ediția 2011 a Cursei Campionilor. El l-a învins în finală de veteralul pilot danez, Tom Kristensen, de opt ori învingător în cursa de 24 de ore de la Le Mans. În finala disputată în sistem cel mai bun din trei curse, Ogier l-a învins pe Kristensen întâi la volanul Buggy-ului ROC și apoi în înfruntarea cu Audi R8. Victoria lui Ogier este cu atât mai importantă cu cât este prima sa participare la evenimentul ce încheie în mod tradițional sezonul în motorsport.

Sebastian Ogier tocmai a semnat un contract cu echipa de raliuri Volkswagen și va fi pilot oficial pentru gruparea germană începân cu sezonul 2013. Francezul în vârstă de 27 de ani devine al treilea pilot din Hexagon care câștigă Cursa Campionilor alături de Didier Auriol și Sebastian Loeb.

Michael Schumacher și Sebastian Vettel, cei doi campioni germani ce au câțtigat ieri Cupa Națiunilor au fost eliminați azi în competiția individuală.

Schumacher l-a scos din cursă pe Vettel, pentru ca apoi să fie și el eliminat de către Tom Kristensen.

Via | raceofchampions

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru